Home Sports Diamondbacks minor league-partner promoot vrouw tot teammanager

Diamondbacks minor league-partner promoot vrouw tot teammanager

13
0

The Hillsboro Hops, het High-A filiaal van de Arizona Diamondbackshebben Ronnie Gajownik gepromoveerd tot hun manager voor het seizoen 2023.

Gajownik is de tweede vrouw die manager is in het professionele honkbal New York Yankees‘ Low-A Tampa Tarpons huurde vorig jaar Rachel Balkovec in om hun club te leiden.

Gajownik is nu de eerste vrouw die manager is op High-A-niveau.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Het Arizona Diamondbacks-logo is te zien tijdens een wedstrijd tussen de Chicago Cubs en de Diamondbacks op Chase Field in Phoenix op 26 april 2019.

Het Arizona Diamondbacks-logo is te zien tijdens een wedstrijd tussen de Chicago Cubs en de Diamondbacks op Chase Field in Phoenix op 26 april 2019.
(Kevin Abele/Icon Sportswire via Getty Images)

“Het voelt geweldig om deze kans te krijgen, vooral met de Diamondbacks,” Gajownik zei in een verklaring. “Ze zagen mijn potentieel in mij als coach en als persoon, en toen hebben ze die kans natuurlijk vorig jaar met mij gegrepen. Dus deze kans betekent veel voor mij. Hopelijk iedereen die bij mij betrokken is geweest en hopelijk ook alle kleine meisjes en de vrouwen die dit zien, weten dat als je gekwalificeerd bent, je het kunt doen. En… dat is alles wat je hoeft te zijn. Als je gekwalificeerd bent, kun je doorgaan en doen wat je passie ook is. wat betreft.”

“Namens de hele organisatie feliciteren we Ronnie met deze belangrijke mijlpaal nu ze de tweede vrouwelijke teammanager wordt in de Minor League Baseball en op het hoogste ontwikkelingsniveau”, aldus de woordvoerder. De teamvoorzitter van Arizona en CEO Derrick Hall. “We kijken ernaar uit om getuige te zijn van haar voortdurende groei in de ontwikkeling van spelers terwijl ze de toekomstige sterren van de D-backs vormt en ontwikkelt, terwijl ze een enorm punt van trots blijft voor de onderneming.”

Josh Barfield, directeur van de Diamondbacks-boerderij, noemde Gajowniks leiderschapskwaliteiten en ervaring met honkbal waarom ze de baan kreeg. Ze diende vorig jaar als eerste honkcoach voor de Double-A Amarillo Sod Poodles nadat de oorspronkelijke eerste honkcoach Javier Colina geopereerd moest worden.

Algemeen beeld van Chase Field in Phoenix voor een wedstrijd tussen de St. Louis Cardinals en de Arizona Diamondbacks op 29 mei 2021.

Algemeen beeld van Chase Field in Phoenix voor een wedstrijd tussen de St. Louis Cardinals en de Arizona Diamondbacks op 29 mei 2021.
(Ralph Freso/MLB-foto’s via Getty Images)

AL BATTING CHAMPION VERHANDELD NAAR MARLIJNEN OM ROTATIE TE VERSTERKEN: RAPPORTEN

“Het was gewoon haar kennis van het spel,” zei Barfield. “Ze had een speelachtergrond. En de manier waarop ze kan communiceren – de honger die ze bezat, het verlangen om te leren en te groeien – viel gewoon allemaal op.”

Gajownik bracht het seizoen 2021 door als video-assistent bij Hillsboro en won een gouden medaille op de Pan-American 2015 als onderdeel van het dameshonkbalteam van Team USA. Afgelopen herfst coachte ze de Salt River Rafters in de Arizona Fall League.

“Ze ging naar buiten en het kostte haar ongeveer twee seconden om precies in de groep te passen”, voegde Barfield eraan toe dat Gajownik vorig jaar op het laatste moment bij de Double-A-staf kwam. “Ze heeft geweldig werk geleverd met de jongens in Amarillo. Ze heeft gewoon zo’n gemak over haar, de manier waarop ze contact maakt met mensen. Ik denk dat sommige van de beste coaches – ze hebben duidelijk goede inhoud en dat heeft ze. Maar ik ook denk dat ze ongelooflijke verbinders zijn en zij is er zeker een van. Ze toont leiderschap, ze toont initiatief. “

Een gedetailleerd beeld van het Arizona Diamondbacks-logo op een hoed die door een speler wordt gedragen voor een wedstrijd tegen de San Francisco Giants in Oracle Park in San Francisco op 23 augustus 2020.

Een gedetailleerd beeld van het Arizona Diamondbacks-logo op een hoed die door een speler wordt gedragen voor een wedstrijd tegen de San Francisco Giants in Oracle Park in San Francisco op 23 augustus 2020.
(Thearon W. Henderson/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Ik weet dat als mijn vader me op woensdag van school zou halen en we naar een honkbalwedstrijd zouden gaan en ik een vrouwelijke coach op het veld zou zien, ik weet dat mijn leven donderdag zou zijn veranderd in het traject van waar ik het wil hebben. gaan,” zei Gajownik. “Dus het zichtbaarheidsaspect ervan is enorm, want nogmaals, het laat kleine meisjes en vrouwen zien dat we het glazen plafond doorbreken en dat we broodkruimels voor iedereen achter ons laten zodat we er gewoon aan kunnen blijven toevoegen om te zien hoe ver we kunnen gaan.”

De Hops gingen vorig seizoen 60-70.

Previous articleMusk on trial says his tweets don’t always affect Tesla stock | Business and Economy News
Next articleKarine Jean-Pierre says DeSantis wants to ‘block’ study of ‘Black Americans’ after rejecting AP course

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.