Home Latest Headlines Directeur van een christelijke school in Tennessee aangeklaagd wegens 11 nieuwe aanklachten...

Directeur van een christelijke school in Tennessee aangeklaagd wegens 11 nieuwe aanklachten wegens kinderseks na arrestatie in 2022

4
0

Het hoofd van een Christelijke school in Tennessee, die vorig jaar werd gearresteerd op beschuldiging van seksuele activiteit met een minderjarige, is aangeklaagd voor 11 extra aanklachten.

De directeur van de Liberty Christian School, Jason Kennedy, 47, werd al aangeklaagd in verband met zijn vermeende seksuele activiteit met een minderjarig meisje. Hij werd in augustus aangeklaagd voor twee gevallen van aanranding door een gezagsdrager en één keer voor aanranding van een minderjarige.

Schoolsecretaris en thuisschoolcoördinator Brittney Branham, 28, werd in augustus ook beschuldigd van het benaderen van een minderjarige wegens incidenten die plaatsvonden in het huis van Kennedy. Het is onduidelijk of ze met nieuwe aanklachten te maken krijgt.

Officier van justitie Stephen Crump vertelde vrijdag aan FOX Chattanooga dat de nieuwe aanklachten tegen Kennedy nog drie slachtoffers vertegenwoordigen, wat betekent dat er nu in totaal vier slachtoffers in de zaak zijn.

MEMPHIS VROUW ROBS 2 MANNEN OP DATING WEBSITE ONDER GESCHEERD MET HANDELAAR: POLITIE

Jason Kennedy, 47, werd al beschuldigd van twee gevallen van aanranding door een gezagsdrager en één keer van aanranding van een minderjarige.

Jason Kennedy, 47, werd al beschuldigd van twee gevallen van aanranding door een gezagsdrager en één keer van aanranding van een minderjarige.
(gevangenis in McMinn County)

De aanklacht van de grand jury toont die van Kennedy nieuwe lasten omvatten seksuele activiteit waarbij een minderjarige betrokken is, verzoeken van een minderjarige om seksueel gedrag te observeren, verergerde seksuele batterij, zes keer seksuele batterij door een gezagsdrager en twee keer schending van de Child Protect Act.

Het slachtoffer, wiens beschuldigingen vorig jaar leidden tot de arrestaties van Kennedy en Branham, is een 19-jarige die zegt minderjarig te zijn ten tijde van de incidenten.

Kennedy woonde in zijn huis in Athene, Tennessee, met zijn vrouw en Branham in 2019 toen het slachtoffer de nacht zou doorbrengen in dezelfde kamer als Branham, volgens beëdigde verklaringen van de McMinn County Sheriff’s Department. Het slachtoffer zei dat Kennedy naar de slaapkamer zou komen om met haar en Branham over seks te praten.

De 28-jarige Brittney Branham werd in augustus aangeklaagd voor het benaderen van een minderjarige.

De 28-jarige Brittney Branham werd in augustus aangeklaagd voor het benaderen van een minderjarige.
(gevangenis in McMinn County)

Het slachtoffer zei dat Branham er bij haar op aandrong om Kennedy toe te staan ​​haar privégebied aan te raken, maar om het aan niemand te vertellen omdat ze in de problemen zouden kunnen komen.

Volgens de beëdigde verklaring zei de tiener dat Branham en Kennedy haar in augustus 2020 een “zwart-witte schrale nachtjapon” hadden gekocht, en op een avond toen ze bij Kennedy logeerde, kwam hij de kamer binnen waar zij en Branham waren en raakte de borst van het slachtoffer.

2 TENNESSEE CORRECTIES AMBTENAREN ONTSLAG WEGENS DODELIJKE INJECTIEOVERTREDING

Een insigne van het McMinn County Sheriff's Office in Tennessee.

Een insigne van het McMinn County Sheriff’s Office in Tennessee.
(sheriffafdeling van McMinn County)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het slachtoffer vertelde de onderzoekers dat toen ze begin 2021 in een ander geval met Branham in de kamer verbleef, Kennedy de kamer binnenkwam en over seks begon te praten.

Ze zei dat Kennedy en Branham het naar hun zin hadden en haar aanmoedigden om zich bij hen aan te sluiten. Nadat ze klaar waren, zei het slachtoffer dat ze hun kleding hadden aangepast en deden “alsof er niets was gebeurd, ze begonnen te praten zoals normaal”, zegt de beëdigde verklaring.

Kennedy is ook een leraar en predikant aan de Liberty Christian School. Lokale nieuwsuitzendingen meldden dat hij en Branham in dienst blijven.

Liberty Christian School reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van Fox News Digital.

Previous articleChris Hipkins confirmed as New Zealand’s next prime minister | Politics News
Next articleTanzania opposition holds first rally in six years | Politics News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.