Home Politics Door George Soros gesteunde open grensgroep die DeSantis aanklaagt wegens migrantenvluchten, schendt...

Door George Soros gesteunde open grensgroep die DeSantis aanklaagt wegens migrantenvluchten, schendt federale belastingwetten: rapport

16
0

Een door George Soros gesteunde non-profitorganisatie voor immigratie die pleit voor open grenzen en de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, aanklaagt wegens vliegen migranten naar Martha’s Vineyard heeft naar verluidt de federale openbaarmakingswet geschonden.

The Washington Examiner meldde dat Alianza Americas, dat meer dan $ 1,5 miljoen had verdiend aan Soros’ Open Society-stichtingen, de IRS-wet heeft overtreden door het 2021 990-formulier niet binnen 30 dagen na een schriftelijk verzoek te overleggen. De examinator stuurde het eerste schriftelijke verzoek om de belastingformulieren van Alianza op 28 november en volgde met een tweede en derde verzoek op respectievelijk 23 en 27 december.

De publicatie zei dat het de gegevens had opgezocht om te verifiëren of Alianza in 2021 heeft deelgenomen aan lobbyen.

LINKSE MILJARDAIR GEORGE SOROS SLECHTE MINSTENS $131M NAAR MEDIAGROEPEN VAN 2016-2020, BLIJKT STUDIE

George Soros, miljardair en oprichter van Soros Fund Management LLC, spreekt tijdens een evenement op dag twee van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, op dinsdag 24 mei 2022.

George Soros, miljardair en oprichter van Soros Fund Management LLC, spreekt tijdens een evenement op dag twee van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, op dinsdag 24 mei 2022.
(Jason Alden/Bloomberg via Getty Images)

Paul Kamenar, raadsman van het National Legal and Policy Center, een conservatieve waakhondgroep, vertelde de Examiner dat Alianza een boete van maximaal $ 10.000 per dag en een persoonlijke boete van $ 1.000 kan krijgen.

De manier waarop de Republikeinse regering van Florida, Ron DeSantis, omgaat met een Cubaanse immigratiegolf kan dienen als een lens voor zijn beleidsplatform, mocht hij in 2024 president worden.

De manier waarop de Republikeinse regering van Florida, Ron DeSantis, omgaat met een Cubaanse immigratiegolf kan dienen als een lens voor zijn beleidsplatform, mocht hij in 2024 president worden.
(AP Foto/Lynne Sladky, Bestand)

De GOP van Chicago tweemaal in december een bezoek gebracht aan het adres dat vermeld staat op Alianza’s laatste openbare belastingformulieren, maar in beide gevallen zeiden buren dat het personeel van de organisatie het kantoor niet meer bezoekt.

“Ik denk dat het niet verwonderlijk is dat ze opereren als een schaduworganisatie, wanneer het lijkt alsof ze herhaaldelijk de regels negeren, onderzoek ontwijken, terwijl ze waarschijnlijk een reeks wetten overtreden die zijn ontworpen om de soevereiniteit van de Verenigde Staten te behouden, “zei Chicago GOP-woordvoerder Jeff Fielder.

Een Venezolaanse migrant wordt op vrijdag 16 september 2022 in een bus geleid bij de St. Andrews Episcopal Church in Edgartown, Massachusetts, op het eiland Martha's Vineyard.  Een groep migranten werd vanuit Texas naar het eiland gevlogen.  Ze worden hier overgebracht naar een militaire basis in Cape Cod.

Een Venezolaanse migrant wordt op vrijdag 16 september 2022 in een bus geleid bij de St. Andrews Episcopal Church in Edgartown, Massachusetts, op het eiland Martha’s Vineyard. Een groep migranten werd vanuit Texas naar het eiland gevlogen. Ze worden hier overgebracht naar een militaire basis in Cape Cod.
(Matias J. Ocner/Miami Herald/Tribune News Service via Getty Images)

Uit gegevens blijkt dat Alianza in 2021 $ 8,5 miljoen ontving van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid dat de organisatie het subsidiegeld illegaal zou kunnen hebben gebruikt voor lobbydoeleinden.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

In een rechtszaak die in september werd aangespannen, klaagde Alianza DeSantis en de minister van Transport van Florida, Jared Perdue, aan voor het sturen van Venezolaanse migranten van de Amerikaans-Mexicaanse grens naar de chique enclave Martha’s Vineyard in Massachusetts. Ondanks het pro-heiligdomstandpunt van de rijke gemeenschap, beweerden eilandbewoners al snel dat ze niet over de middelen beschikten om de toestroom van migranten te ondersteunen, die binnen enkele dagen naar een militaire installatie in Cape Cod werden vervoerd.

Fox News Digital nam zondag contact op met Alianza Americas om commentaar te krijgen op de rapportage van de Examiner.

Previous articleDe Iraakse premier al-Sudani steunt de voortdurende aanwezigheid van Amerikaanse troepen | ISIL / ISIS-nieuws
Next articleKlimaatactivisten in Davos protesteren tegen rol oliemaatschappijen bij WEF | Nieuws over de klimaatcrisis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.