Home World Duitse aanklagers hebben vijf mensen aangeklaagd wegens verraad en het vormen van...

Duitse aanklagers hebben vijf mensen aangeklaagd wegens verraad en het vormen van een ‘terroristische organisatie’ met als doel een burgeroorlog te ontketenen

12
0

Federale aanklagers in Duitsland zei maandag dat ze vijf mensen hebben aangeklaagd wegens verraad en het vormen van een “terroristische organisatie” die tot doel had de regering omver te werpen en een burgeroorlog te ontketenen.

Aanklagers zeiden dat de verdachten, vier mannen en een vrouw, “concrete voorbereidingen” hadden getroffen om een ​​grootschalige black-out in het land te veroorzaken en de daaruit voortvloeiende chaos te gebruiken om een ​​alternatieve regering op te richten. Ze zouden ook plannen hebben gemaakt om de minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, te ontvoeren, die te maken heeft gehad met extreem venijn van tegenstanders van de pandemische beperkingen van de overheid.

De groep wordt ervan beschuldigd te worden gedreven door de ‘Reichsburgers’-ideologie die wordt gepropageerd door een van haar leden, die vanwege Duitse privacyregels alleen geïdentificeerd werd als Elisabeth R..

DUITSLAND ZOU POLEN NIET TEGENHOUDEN VAN HET LEVEREN VAN LEOPARD 2-TANKS AAN OEKRAÏNE, OM ZICH AAN DE DRUK VAN DE VS TE VERLENEN

Vijf mensen in Duitsland werden door federale aanklagers aangeklaagd wegens verraad en het vormen van een "terroristische organisatie" die naar verluidt een burgeroorlog wilden ontketenen.

Vijf mensen in Duitsland werden door federale aanklagers aangeklaagd wegens verraad en het vormen van een “terroristische organisatie” die naar verluidt een burgeroorlog wilde ontketenen.
(Fox nieuws)

Alle vijf Duitse burgers werden vorig jaar gearresteerd en blijven in vooronderzoek Nablijven.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Autoriteiten ontdekten vorige maand een soortgelijk complot van een andere, grotere extreemrechtse groep. De leden waren ook aanhangers van de Reichsburgerbeweging die gelooft dat de huidige regering onwettig is en dat de Duitse grondwet van 1871 nog steeds van kracht is.

Previous articleSupreme Court leakers banned for life, fined $5,000 under GOP bill
Next articleMusk on trial says he was sure he had Saudi backing to privatise | Business and Economy News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.