Home Latest Headlines Een man uit Tennessee wordt ervan beschuldigd een vrouw onder schot te...

Een man uit Tennessee wordt ervan beschuldigd een vrouw onder schot te hebben ontvoerd en op de politie te hebben geschoten tijdens een achtervolging

39
0

EEN Tennessee-man is beschuldigd van het vasthouden van een vrouw tegen haar wil en het openen van het vuur op de politie tijdens een achtervolging vorige maand, aldus de autoriteiten vrijdag.

Het incident vond plaats op 9 december in Cocke County toen de politie van Newport een melding ontving van een man, later geïdentificeerd als de 35-jarige Gary Ball, die met een pistool zwaaide in de buurt van East Broadway, de Onderzoeksbureau van Tennessee (TBI) zei.

Agenten probeerden het verkeer te stoppen, maar Ball weigerde volgens de autoriteiten het voertuig aan de kant te zetten.

Tijdens de daaropvolgende achtervolging zeiden onderzoekers dat Ball een pistool op een vrouwelijke passagier richtte en meerdere schoten loste op Newport-politieagenten en hulpsheriffs van het Cocke County Sheriff’s Office. De bal zou ook in de richting van een voetganger zijn geschoten.

MAN UIT PHILADELPHIA BESCHULDIGD VAN DODEN VAN VADER MAAND NADAT LICHAAM IS GEVONDEN IN VRIEZER KELDER

Gary Ball, 35, uit Newport, Tennessee, werd aangeklaagd voor een hele reeks aanklachten in verband met een ontvoering en schietpartij waarbij agenten betrokken waren in december.

Gary Ball, 35, uit Newport, Tennessee, werd aangeklaagd voor een hele reeks aanklachten in verband met een ontvoering en schietpartij waarbij agenten betrokken waren in december.
(Tennessee Bureau of Investigation)

De politie van Newport beantwoordde geweervuur ​​maar niemand werd geraakt.

Toen de achtervolging eindigde, verliet Ball het voertuig met de vrouwelijke passagier en bedreigde haar met een pistool, aldus onderzoekers. Hij naar verluidt hield de vrouw tegen haar wil vast alvorens het gebied te ontvluchten.

Niemand raakte gewond na het geweervuur ​​tussen Ball en de politie.

Niemand raakte gewond na het geweervuur ​​tussen Ball en de politie.
(Fox nieuws)

De autoriteiten vonden Ball uiteindelijk en namen hem in hechtenis.

ALABAMA CHIROPRACTOR AANGEKLAARD NA VERMOEDELIJKE POGING VROUW TE VERGIFTIGEN MET LOODGESPREIDE PILLEN

Eerder deze maand klaagde een grand jury Ball aan op twee punten van bijzonder zware ontvoering, één keer zware ontvoering, negen keer zware mishandeling en één keer het ontwijken van arrestatie.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ball kreeg de aanklacht terwijl hij vastzat in de gevangenis van Blount County wegens schending van zijn voorwaardelijke vrijlating, aldus de autoriteiten.

Previous articleVoormalig undercoverspion werd drievoudig congreslid Will Hurd ging naar New Hampshire, wat leidde tot speculaties in 2024
Next articleAnalyse: de executie van Akbari duidt op toenemende spanningen tussen Iran en West | Nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.