Home Politics Energiewerkers zijn Biden niet vergeten en zullen Biden niet vergeven voor het...

Energiewerkers zijn Biden niet vergeten en zullen Biden niet vergeven voor het doden van Keystone XL-banen: ‘Het is on-Amerikaans’

10
0

EXCLUSIEF: Power the Future, een groep die de belangen van Amerikaanse energiewerkers behartigt, heeft een video gepubliceerd het vernietigen van de regering-Biden voor zijn beslissing twee jaar geleden om de Keystone XL-pijplijn te sluiten.

De video, voor het eerst verkregen door Fox News Digital, nam nota van de annulering van de pijpleiding – waartoe president Biden op zijn eerste dag in functie in januari 2021 via een uitvoerend bevel beval – leidde tot duizenden banenverlies. Het benadrukte ook de opmerkingen die de speciale presidentiële gezant voor klimaat John Kerry maakte na de annulering waarin hij beweerde dat fossiele brandstof banen zou worden vervangen door banen voor schone energie.

“De president van de Verenigde Staten heeft in elke opmerking die hij over het klimaat heeft gemaakt, de noodzaak uitgedrukt om te groeien – de nieuwe banen die beter betalen en schoner zijn”, vertelde Kerry aan verslaggevers op 27 januari 2021.

“Je kijkt bijvoorbeeld naar de gevolgen van een zwarte long voor een mijnwerker en meet dat af tegen de snelst groeiende baan in de Verenigde Staten voordat COVID zonne-energietechnicus was”, vervolgde hij. “Dezelfde mensen kunnen die banen doen, maar de keuze om nu zonne-energie te doen, is een betere keuze. Evenzo heb je de op een na snelst groeiende baan, pre-COVID, was windturbinetechnicus. Dit gebeurt.”

‘IK HEILDE LETTERLIJK’: VOORMALIGE KEYSTONE XL-WERKNEMERS TWEE JAAR NA BIJLAGE PIJPLEIDING NOG STEEDS AAN HET RAADPLEGEN

Speciale presidentiële gezant voor klimaat John Kerry spreekt tijdens een persconferentie in het Witte Huis op 27 januari 2021.

Speciale presidentiële gezant voor klimaat John Kerry spreekt tijdens een persconferentie in het Witte Huis op 27 januari 2021.
(AP Photo/Evan Vucci, Bestand)

“Helaas hebben arbeiders een vals verhaal gekregen. Geen verrassing, toch?” zei Kerry. “De afgelopen jaren hebben ze het idee gekregen dat het omgaan met het klimaat op de een of andere manier ten koste gaat van hen. Nee, dat is niet zo. Wat er met hen gebeurt, gebeurt vanwege andere marktkrachten die al plaatsvinden.”

Power the Future nam echter in zijn video verschillende mediaberichten op die dalende en dalende cijfers lieten zien verloren groene energie banen in de zonne- en windindustrie. De groep interviewde ook energiewerkers die het idee verscheurden dat ze gemakkelijk van de ene branche of specialiteit naar de andere konden overstappen, zoals gesuggereerd door Kerry.

VAKBONDEN DIE ONTSLAG KEYSTONE XL VERTEGENWOORDIGEN WERKNEMERS ZWIJGEN NA RAPPORT TOONT ​​DUIZENDEN BANENVERLIES

“Het is heel gemakkelijk om te zeggen: ‘Hé, je kunt wel een andere baan zoeken.’ Maar ze moeten rekening houden met het feit wat er voor ons nodig was om hier te komen”, zei een werknemer in de video.

Een andere werknemer zei dat het “on-Amerikaans” was voor Biden om de Keystone XL-pijplijn met “een pennenstreek” te annuleren.

President Joe Biden ondertekent zijn eerste uitvoeringsbesluiten, waaronder een bevel tot annulering van de federale vergunningen van de Keystone XL-pijpleiding, in het Witte Huis op 20 januari 2021.

President Joe Biden ondertekent zijn eerste uitvoeringsbesluiten, waaronder een bevel tot annulering van de federale vergunningen van de Keystone XL-pijpleiding, in het Witte Huis op 20 januari 2021.
(AP Photo/Evan Vucci, Bestand)

TC Energy, de exploitant van de Keystone XL-pijpleiding, gaf het project uiteindelijk op in juni 2021 als gevolg van het besluit van Biden om zijn federale vergunningen in te trekken. En vorig jaar daagde een federale rechter een juridische uitdaging uit van bijna twee dozijn staten en vroeg de rechtbank om de vergunningen voor de pijpleiding te herstellen.

De pijpleiding was gepland begin dit jaar afgerond en volgens TC Energy nog eens 830.000 vaten ruwe olie van Canada naar de VS vervoeren via een bestaand pijpleidingnetwerk. Er werd ook geprojecteerd dat het duizenden banen zou creëren, waarvan vele vakbondsbanen zouden zijn geweest.

JOHN KERRY JUIST MEDE DAVOS-DEELNEMERS TOE ALS ‘BUITENAARS’ VOOR HET WILLEN REDDEN VAN DE PLANEET

Het Ministerie van Energie een door het congres verplicht rapport uitgebracht in december, waaruit bleek dat het project tussen de 16.149 en 59.468 banen in de bouw zou hebben gecreëerd die ongeveer twee jaar zouden hebben geduurd en een positieve economische impact zouden hebben gehad van tussen de $ 3,4 en 9,6 miljard. Alleen al een projectarbeidsovereenkomst die in augustus 2020 werd ondertekend, beloofde dat de pijplijn 42.000 Amerikaanse banen zou creëren en $ 2 miljard aan totale lonen zou opleveren.

Deze bestandsfoto toont een opslagplaats voor leidingen in Gascoyne, North Dakota, voor de Keystone XL-pijpleiding.

Deze bestandsfoto toont een opslagplaats voor pijpen in Gascoyne, North Dakota, voor de Keystone XL-pijpleiding.
(Reuters)

“Van het annuleren van Keystone tot het proberen onze gasfornuizen te annuleren, Joe Biden heeft zijn mislukte agenda doorgedrukt en is sinds de eerste dag niet meer gestopt”, zei Daniel Turner, de oprichter en uitvoerend directeur van Power the Future, in een verklaring gedeeld met Fox News Digitaal. “Het is een zielig toeval dat John Kerry op deze verjaardag opnieuw in Europa is om onze families de les te lezen.”

“De actie van Joe Biden heeft tienduizenden banen en miljarden dollars gekost en elke Amerikaanse familie betaalt nog steeds elke dag meer”, voegde Turner eraan toe.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Kerry woonde de conferentie van het World Economic Forum bij – een top waar internationale regerings- en bedrijfsleiders samenkomen om te praten over onderwerpen als klimaatverandering – die deze week in Zwitserland plaatsvindt. Dinsdag kreeg hij kritiek commentaar geven tijdens een evenement op de top dat inspanningen om de planeet te redden van klimaatverandering “bijna buitenaards” waren gezien hun reikwijdte.

Het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

Previous articleDuitsland stevent af op confrontatie over tanks voor Oekraïne | Oorlogsnieuws Rusland-Oekraïne
Next articleDeSantis scheldt Biden uit omdat hij Florida heeft laten opdrogen te midden van een golf van maritieme migranten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.