Er dine skridt helt væk til dine fitnessmål for 2023?

  10
  0

  At komme ud og motionere hver dag er godt for dit helbred, også selvom du kun går en tur.

  For at opnå de resultater, du leder efter, er en vigtig ting, at du får det korrekte antal trin. Der er et par faktorer til at beregne det nøjagtige tal, herunder din alder, vægt og mere.

  Du kan bruge et smartwatch til at hjælpe med at nå dine fitnessmål.

  Du kan bruge et smartwatch til at hjælpe med at nå dine fitnessmål.
  (CyberGuy.com)

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMMEL HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Hvad er det magiske antal trin til at holde vægten nede?

  Undersøgelser viser, at det at gå alt fra så lidt som 3.800 skridt til så meget som 10.000 skridt hver dag kan reducere din risiko for fedme, hypertension, demens, søvnapnø og mange andre sundhedstilstande, der typisk udvikler sig senere i livet.

  Jo flere skridt du tager, jo mere sandsynligt vil du skære ned på disse sundhedsrisici. Men at gå over 10.000 trin kan få aftagende virkninger til at falme, så det er vigtigt ikke at overanstrenge dig selv. Den bedste måde at spore dine skridt præcist er ved at bruge et smartwatch, og vi har alle de oplysninger, du har brug for om dem nedenfor.

  Spor trin på din smartphone.

  Spor trin på din smartphone.
  (CyberGuy.com)

  Hvordan fungerer smartwatches?

  Smartwatches har strålende teknologi indbygget i dem, hvilket giver dem mulighed for præcist at spore, hvor meget fysisk arbejde du udfører. Det gør de ved at bruge et 3-akset accelerometer til at tælle dine skridt.

  Tre komponenter af bevægelse beregnes: fremad, lodret og side. Mens du er i bevægelse, vil en sensor spore din acceleration ved hjælp af disse tre akser, og som vil kommunikere til skridttælleren, hvor mange skridt du tager.

  FITNESS FAIL? EQUINOX GYM’S SHAMING AF NYTÅRS LØSNINGER LÆVER ØJENBRYN HOS TRÆNINGSEKPERTER

  Skridtælleren beregner trinene fra x-aksen, y-aksen eller z-aksen, alt efter hvilken akses accelerationsændring, der er størst. Hvis ændringerne i accelerationen er for små, vil skridttælleren kassere dem.

  Smartwatches er nøjagtige nok til at være nyttige for de fleste mennesker til de fleste formål, afhængigt af hvad du leder efter. Næsten alle fitness-trackere tæller dine skridt og tilbagelagt distance, og det er mere og mere almindeligt at måle puls.

  Hvordan får jeg mit Apple Watch til at spore mine trin?

  Aktivitetsappen på dit Apple Watch.

  Aktivitetsappen på dit Apple Watch.
  (CyberGuy.com)

  • Sørg for, at Aktivitet app er installeret på dit Apple Watch
  • Tag dit Apple Watch på, og bære det hele dagen
  • De trin, du tager, vil automatisk blive sporet af urets skridttæller sensor og vil blive optaget i Aktivitet app
  • Du kan se din skridttællingsamt andre fitness-metrics, ved at åbne Aktivitet app på dit ur eller syncing det med iPhone Health-appen
  Brug af Apple Watch til at tælle skridt.

  Brug af Apple Watch til at tælle skridt.
  (CyberGuy.com)

  Nogle mennesker forveksler “Activity”-appen med “Fitness”-appen. For at være klar, er “Fitness”-appen ikke en selvstændig app leveret af Apple. Det er en del af “Activity”-appen på Apple Watch. Det giver dig mulighed for spore din daglige aktivitet og træning og giver personlige anbefalinger til træning og præstationer. Fitness-appen giver også folk mulighed for at sætte og spore mål og se deres aktivitetshistorik.

  GLEM DEN NYTÅRS LØSNING – PRØV ‘MANDAGS NULSTILLING’ I STEDET

  Hvis du glemmer at bære dit Apple Watch, kan du stadig spore dine skridt ved at bære din iPhone med dig. Dataene synkroniseres til din Health-app, som kan findes på din iPhone.

  Hvordan får jeg mit Google Pixel-ur til at spore mine skridt?

  Googles skridttæller.

  Googles skridttæller.
  (CyberGuy.com)

  For at spore dine trin på et Google Pixel-ur skal du have Google Fit-appen installeret på dit ur, og sørg for, at det er korrekt synkroniseret med din telefon.

  Når appen er konfigureret, kan du begynde at spore dine trin ved at trykke på midterste knap på siden af ​​dit ur for at åbne hovedmenuen og derefter vælge “Start sporing” under “Dyrke motion” mulighed.

  Du kan også konfigurere trinsporing fra Google Fit-appen på din telefon.

  Der er masser af forskellige smartwatches, du kan bruge til at spore dine skridt. Vi har lavet researchen og samlet fire af de bedste, du bør overveje.

  1. Fitbit Versa 2 Smartwatch

  Fitbits hjælper med at holde din kondition på sporet.

  Fitbits hjælper med at holde din kondition på sporet.
  (CyberGuy.com)

  CAMERON DIAZ DELER MOTIVATIONS- OG VELVÆRETIPS I 2023, HERUNDER NØGENDANS: ‘DU MÅ BARE FÅ S— FÆRDIG’

  Fitbit kan spore dine skridt og give dig en personlig daglig rapport, der bringer dig tættere på dine mål, mens du holder dit helbred og sikkerhed i tankerne. Det tilbyder også funktioner som Fitbit Pay, hvor du kan tilføje dine kreditkortoplysninger og betale i butikker ved hjælp af dit ur, og en stresshåndteringsfunktion med guidede vejrtrækningsmeditationer.

  Og det bedste er, at dens batterilevetid kan vare op til seks dage uden opladning. På tidspunktet for udgivelsen havde dette produkt over 152.000 globale vurderinger, hvoraf 78% gav produktet 5 stjerner.

  Få Fitbit Versa 2 Health and Fitness Smartwatch med puls, musik og Alexa indbygget

  2. Apple Watch Series 8

  Apple Watch Series 8 kan spore dine skridt.

  Apple Watch Series 8 kan spore dine skridt.
  (CyberGuy.com)

  Apple Watch Series 8 er ikke kun en steptracker, den er også vandafvisende. Den leveres med fald- og styrtdetektering og har en SOS-nødfunktion, hvis du har brug for hjælp.

  Det er det perfekte ur til dem, der søger udendørs eventyr, da det også er svømmesikkert og kommer med en temperatursensor. Den understøtter endda Family Setup, så du kan oprette forbindelse til familiemedlemmer, der ikke har iPhones.

  Hent Apple Watch serie 8

  3. Samsung Galaxy Watch 4

  Et Samsung Galaxy smartwatch.

  Et Samsung Galaxy smartwatch.
  (CyberGuy.com)

  4. FOSSIL Gen 6 Wellness Edition Smartwatch

  FOSSIL Smartwatch kan også spore dine skridt.

  FOSSIL Smartwatch kan også spore dine skridt.
  (CyberGuy.com)

  VIRAL VIDEO FANGER VOLDLIG SLAG MELLEM TO GYMYMYGENDE

  FOSSIL Smartwatch holder styr på dine skridt, og det advarer dig også, når du modtager tekster, e-mails, notifikationer på sociale medier, vejropdateringer, kalenderopdateringer og meget mere. Den har forskellige Google-funktioner, såsom Google Pay, Google Assistant og GPS-funktionalitet.

  Få FOSSIL Gen 6 Wellness Edition Smartwatch

  Hvad hvis jeg har brug for ekstra motivation for at nå mine trinmål?

  Det smukke ved at leve i en verden med teknologi er, at der stort set er en app til alt. Her er nogle apps, du kan downloade nu for at hjælpe dig med at holde styr på dine mål:

  Skridt app

  Med over 14.000 anmeldelser og en 4,8-stjernet vurdering har Strides vist sig at være en fremragende målsporingsapp. Det er gratis at downloade, og det giver dig mulighed for at spore alt fra gode og dårlige vaner til mål, du gerne vil nå. Det giver dig mulighed for at indstille påmindelser om at holde dig selv ansvarlig, og giver diagrammer over dine fremskridt for at holde dig motiveret.

  Fremskridt hjælper med at opbygge vaner og nå mål.

  Fremskridt hjælper med at opbygge vaner og nå mål.
  (CyberGuy.com)

  Way of Life app

  Way of Life har over 4.000 anmeldelser og en imponerende 4,8-stjernet vurdering. Det giver dig mulighed for at vælge en målhandling, og appen sender dig advarsler dagligt for at minde dig om at holde trit med det mål. Appen giver også masser af statistik, inklusive diagrammer, en kædefunktion og trendlinjer, så du kan se dine fremskridtsrater.

  Livsstil hjælper med at spore vaner.

  Livsstil hjælper med at spore vaner.
  (CyberGuy.com)

  ER STRETCHING EN DEL AF DIN RUTINE I DET NYE ÅR? SÅDAN GØR DU RIGTIG

  Habit Tracker app iOS & Android

  Habit Tracker er en sporingsapp med over 49.000 anmeldelser og en fantastisk 4,8-stjernet vurdering. Det er beregnet til at hjælpe dig med at opbygge gode vaner og nå dine mål ved at minde dig om disse mål, når det er nødvendigt, og det giver dig statistik, noter og diagrammer, så du kan få en komplet vision om, hvor meget du gør hver dag. Du kan endda vælge funktionen gruppevaner, som giver dig mulighed for at sætte og holde styr på mål med venner.

  Spor dine vaner med dette værktøj.

  Spor dine vaner med dette værktøj.
  (CyberGuy.com)

  ATracker app

  ATracker er en anden fantastisk app med en bedømmelse på 4,7 stjerner og over 2.000 anmeldelser. Hovedmålet med ATracker er at hjælpe folk med at få en klar idé om, hvordan de bruger deres tid.

  Det hjælper dig med at administrere tid til at være ekstra produktiv og ikke spilde tid med unødvendige aktiviteter. Du begynder med at spore din tid med alle de aktiviteter, du laver. Derefter vil appen give dig et cirkeldiagram, så du har et visuelt billede af, hvor meget tid du bruger på hver aktivitet. Du kan også se dine aktiviteter dagligt, ugentligt og månedligt.

  Her er en anden måde at spore dine aktivitetsmål på.

  Her er en anden måde at spore dine aktivitetsmål på.
  (CyberGuy.com)

  Sådan får du flere trin, når du har din app og ur

  Der er nogle supernemme måder, hvorpå du kan tilføje flere trin til din daglige rutine. Her er en liste over måder, hvorpå du hurtigt kan nå dine trinmål:

  • Tag trapperne
  • Parker langt væk fra din destination
  • Vælg offentlig transport
  • Hold aktive pauser fra dit arbejde
  • Gå på plads, mens du ikke har noget at lave
  • Gør gåture til en daglig vane

  Hvilket ur og hvilken app kan du bedst lide for at hjælpe med at spore dine skridt? Vi vil meget gerne høre fra dig.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleWisconsin bail amendment headed to ballot box in April
  Next articlePolitie en demonstranten botsen in de hoofdstad van Peru terwijl de eisen voor het aftreden van de president toenemen

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.