Home Sports Ex-NFL-nevenreporter Lisa Guerrero onthult dat ze een miskraam heeft gehad tijdens ‘Monday...

Ex-NFL-nevenreporter Lisa Guerrero onthult dat ze een miskraam heeft gehad tijdens ‘Monday Night Football’

6
0

Lisa Guerrero bracht het NFL-seizoen van 2003 door bij ABC’s “Maandagavond voetbal,” en op woensdag begon ze over een aangrijpende ervaring die ze had als nevenactiviteitverslaggever.

Guerrero, wiens nieuwe memoires, “Warrior,” komt volgende week uit, onthulde in een interview met People dat ze een miskraam kreeg tegen het einde van het enige seizoen dat ze werkte.

“Mensen die wisten wat er aan de hand was [my boss] Freddie (Gaudelli) en die lazen hoe ik in de media werd behandeld, keken me al met zo’n medelijden aan”, vertelde ze aan het tijdschrift. “Ik was een schelp van mezelf. En ik voelde zo’n schaamte en verlegenheid dat het laatste wat ik wilde zeggen was: ‘Oh, trouwens, ik heb net een miskraam gehad.’ De meeste van mijn beste vrienden zullen erover leren door het boek te lezen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

ABC Monday Night Football nevenactiviteitverslaggever Lisa Guerrero

ABC Monday Night Football nevenactiviteitverslaggever Lisa Guerrero
(Kirby Lee / Getty-afbeeldingen / bestand)

“Ik neem dit niet één persoon kwalijk. De miskraam was niet vanwege Freddie, en het was niet vanwege één radiopresentator of één slechte column. Het was een hoogtepunt van het hele seizoen van negativiteit en wreedheid. Het was echt wreed.”

Guerrero herinnerde zich het moment waarop ze de miskraam kreeg en ‘duwde zich er doorheen’.

“Ik zette door en deed mijn rapporten”, zei ze. “Toen ik vocht tussen mijn benen voelde, dacht ik: ‘Oh, ik ben ongesteld.’ En toen herinnerde ik me dat ik zwanger was. Ik had een miskraam. Ik voelde bloed lekken. Het toilet van de ambtenaren was in de tunnel achter me. ‘Ik ga naar het toilet’, zei ik tegen mijn assistent, wiens taak het was om race met me over het veld. Hij keek me aan alsof ik gek was. ‘Ze staan ​​op het punt om naar je toe te gooien.'”

KRISTIN CAVALLARI DENKT NIET DAT ZE ‘EEN ANDERE ATLEET WIL DATEREN’ NA JAY CUTLER, MATT LEINART ROMANCES

Lisa Guerrero woont de Rolling Stone Live Big Game Experience bij in Academy LA op 12 februari 2022 in Los Angeles.

Lisa Guerrero woont de Rolling Stone Live Big Game Experience bij in Academy LA op 12 februari 2022 in Los Angeles.
(Leon Bennett / Getty Images voor MCM)

“Ik leverde mijn liveverslag af. Ik was duizelig en misselijk, maar herinnerde mezelf eraan om rechtop te staan. Tijdens onze telefoontjes op woensdag berispte Freddie me voor een slechte houding. De pijn was ondraaglijk. Ik hoorde mezelf de naam van een speler verkeerd uitspreken en wist dat ik zou er later over horen. Zodra ik klaar was, haastte ik me om een ​​coach te interviewen. Toen ging ik naar de badkamer. Terwijl ik op het toilet zat, kon ik niet geloven dat het bloed uit me stroomde. door mijn broek. Ik heb een stapel papieren handdoeken in mijn ondergoed geschoven.’

Ze zei dat ze nooit iemand over de beproeving had verteld.

Guerrero vervolgde met te zeggen dat Gaudelli tegen Guerrero schreeuwde vanwege uitzendfouten tijdens haar tijd bij ABC. Maar hij vertelde de New York Post een ander verslag van zijn tijd met haar.

“Ik heb altijd geprobeerd Lisa’s grootste pleitbezorger te zijn, vanaf het moment dat ik haar aannam”, vertelde Gaudelli aan de krant. “Haar herinnering aan dat seizoen en de mijne zijn heel anders. Dit is de eerste keer dat ik hoor over haar zwangerschap en het spijt me dat ze zich door die moeilijke tijd heen heeft geworsteld zonder de volledige steun van het team om haar heen.”

Lisa Guerrero woont de 46e jaarlijkse Daytime Emmy Awards bij in het Pasadena Civic Center op 5 mei 2019 in Pasadena, Californië.

Lisa Guerrero woont de 46e jaarlijkse Daytime Emmy Awards bij in het Pasadena Civic Center op 5 mei 2019 in Pasadena, Californië.
(Gregg DeGuire / Getty-afbeeldingen)

“Ik ben het ondubbelzinnig oneens met Lisa’s verslag van de aard van mijn interacties met haar. Zo herinner ik me onze tijd samen tijdens haar ambtstermijn bij ‘MNF’ niet, en het maakt me erg verdrietig.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Warrior” beschrijft Guerrero’s tijd met “Inside Edition” en in sportuitzendingen terwijl hij te maken had met intimidatie in de industrie. Guerrero verscheen ook in verschillende films en tv-shows tijdens haar illustere carrière.

Previous articleVS overhandigt voormalige Mexicaanse politieagent die wordt beschuldigd van moord op 43 studenten
Next articleBiden won’t make 2024 announcement until after State of the Union: sources

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.