Home Sports Exec Orioles beroept zich op MLK om vragen over franchise te vermijden:...

Exec Orioles beroept zich op MLK om vragen over franchise te vermijden: ‘Focus is totaal buiten beeld’

11
0

Baltimore Oriolen CEO John Angelos deed een beroep op Martin Luther King Jr. in een poging vragen van verslaggevers over het voortdurende drama rond zijn familie en de organisatie te vermijden.

Angelos verscheen maandag met Burgemeester Brandon Scott van Baltimore bij Camden Yards om een ​​toezegging van $ 5 miljoen aan de CollegeBound Foundation aan te kondigen, die bedoeld is om Baltimore-studenten te helpen een diploma te behalen. Angelos beantwoordde vragen van verslaggevers, die hem vroegen naar de toekomst van de franchise.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

John Angelos van de Orioles tijdens een persconferentie in Camden Yards op 19 november 2018 in Baltimore.

John Angelos van de Orioles tijdens een persconferentie in Camden Yards op 19 november 2018 in Baltimore.
(Rob Carr/Getty Images)

Terwijl Angelos de media verzekerde dat de Orioles in Baltimore zouden blijven, berispte hij verslaggevers omdat ze vragen stelden over de franchise die hij runt, en noemde het “buiten bereik”.

“Het is echt helemaal niet belangrijk in het grote geheel van dingen voor mensen die helder denken en die het goed bedoelen en een perspectief hebben, op Martin Luther King Jr. Day, terwijl we het hebben over het plaatsen van kinderen die dat niet doen” Ze hebben geen kans op wat dan ook vanwege hun geboorteplaats, door de universiteit, om over dat soort dingen te praten’, zei hij. “Dus ik ga vandaag bezwaar maken tegen die vraag, op dit forum, voor de burgemeester van Baltimore en al deze mensen.

MLB OP ZOEK NAAR BLACKOUT-PROBLEEM FRUSTRERENDE FANS: VERSLAG

John Angelos beantwoordt een vraag tijdens een persconferentie in 2018.

John Angelos beantwoordt een vraag tijdens een persconferentie in 2018.
(Getty-afbeeldingen)

“Ik vind dat zeer ongepast, en ik denk dat je focus volledig buiten het bereik ligt en geen enkel perspectief heeft op waar mensen in de echte wereld mee te maken hebben en wat de echte pijler en rol van een organisatie als de Orioles en Ravens zouden moeten zijn.”

Vorig jaar werd Angelos aangeklaagd door zijn broer Louis, die beweerde dat John op zijn kosten de controle over de Orioles had overgenomen. De verslaggever verwees niet naar die rechtszaak toen hij John Angelos vroeg naar de toekomst van het team.

“Je kunt elke tuinvariëteit, hoogwaardig sportteam of elke betrokkenheid vinden, je zult altijd wat controverse hebben, maar ik ben heel openhartig geweest; ik ben heel transparant,” zei Angelos. “In feite zou ik u en al uw collega’s willen uitnodigen – volgende week, niet op Martin Luther King Day – om terug te komen in dit gebouw, u kunt mij ontmoeten in dit kantoor. Ik breng u naar de derde verdieping, en ik zal je de financiën van de Orioles laten zien. Ik zal je het bestuur van de Orioles laten zien. Ik zal je alles laten zien wat je wilt weten, en ik zal al je vragen stellen. Maar vandaag, op MLK-dag, Ik beantwoord geen van die vragen.”

Adley Rutschman van de Baltimore Orioles slaat een honkslag tegen de New York Yankees op 2 oktober 2022 in de Bronx.

Adley Rutschman van de Baltimore Orioles slaat een honkslag tegen de New York Yankees op 2 oktober 2022 in de Bronx.
(Elsa/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ondanks de onrust in de frontoffice eindigden de Orioles met 83-79. Het is voor het eerst sinds 2017 dat ze een seizoen afsluiten met een winnend record.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleLavrov juicht de banden tussen Moskou en Peking toe, beschuldigt de VS van provocaties | Oorlogsnieuws Rusland-Oekraïne
Next articleJeremy Renner’s ‘burgemeester van Kingstown’ co-ster noemt hem ‘niet te stoppen’: ‘Hij wordt een handjevol’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.