Home Politics Florida Rep. Greg Steube opgenomen in het ziekenhuis nadat hij van het...

Florida Rep. Greg Steube opgenomen in het ziekenhuis nadat hij van het dak viel: rapport

8
0

Florida Rep. Greg Steube was woensdagmiddag naar het ziekenhuis vervoerd nadat hij van een dak was gevallen.

“Congreslid Steube was laat vanmiddag betrokken bij een ongeval op zijn terrein en heeft verschillende verwondingen opgelopen. We zullen indien mogelijk aanvullende updates geven. Bid alstublieft voor het congreslid en zijn familie”, zei het team van Steube in een verklaring op Twitter.

REP GREG STEUBE: HUIS REPUBLIKEIN ZAL MENSEN SUBPOENEN EN STERKE VRAGEN STELLEN OVER DE GECLASSIFICEERDE DOCS VAN BIDEN

Volgens Florida politiekdie lokale bronnen aanhaalde, viel het Republikeinse congreslid woensdag van het dak van zijn huis en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis in Sarasota, Florida gebracht.

De 44-jarige vertegenwoordiger bedient het 17e congresdistrict van Florida, dat de buitenwijken van Sarasota en Fort Myers door de Everglades omvat. Steube is sinds 2019 congreslid en diende eerder drie termijnen in het Huis van Afgevaardigden van Florida, evenals twee jaar in de Senaat van Florida tot 2018.

KLIK HIER VOOR DE FOX NEWS-APP

Previous articleNHL-analist zegt dat Ivan Provorov ‘betrokken kan raken’ bij de oorlog tussen Rusland en Oekraïne nadat hij de gay pride-trui heeft geweigerd
Next articleChinese militaire vliegtuigen, vaartuigen komen de Taiwanese wateren en het luchtruim binnen voor minstens de achtste keer in één week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.