Home Latest Headlines Florida Rep. Steube geeft update over zijn herstel na een val van...

Florida Rep. Steube geeft update over zijn herstel na een val van 7,5 meter vanaf het dak van Sarasota

6
0

EERST OP FOX – Een congreslid uit Florida dat daarna ernstig gewond raakte meer dan 20 voet vallen terwijl hij een boom kapt buiten zijn huis in Sarasota, zegt dat hij “zoveel mogelijk van mijn congrestaken zal uitvoeren” terwijl hij thuis herstelt nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen.

“Ik ben gezegend met een geweldig ondersteuningsteam in mijn vrouw Jennifer, evenals talloze vrienden en familie, waaronder de Steube-pups! Dankbaar voor ieders gebeden en goede wensen terwijl ik herstel van een gebroken bekken, een lekke long en verschillende gescheurde ligamenten in mijn nek,” Rep. Greg Steube van Florida zei in een verklaring die maandag voor het eerst werd gedeeld met Fox News Digital.

FLORIDA REP. GREG STEUBE VRIJGEGEVEN UIT HET ZIEKENHUIS NA EEN VAL VAN 7,5 VOET IN ONGEVAL OP DE WERF: ‘GLORIE GAAT AAN GOD’

Rep. Greg Steube, R-Fla., Liep meerdere verwondingen op na een val van bijna 20 voet.

Rep. Greg Steube, R-Fla., Liep meerdere verwondingen op na een val van bijna 20 voet.
(Kantoor van congreslid Greg Steube)

Op de eerste foto van het congreslid sinds zijn val ligt Steube in een nekbrace met zijn twee pups op de bank van zijn Florida naar huis.

De drieterm Republikeins congreslid benadrukte dat “hoewel ik een aantal weken buitenspel zal staan ​​in Sarasota, ik zoveel mogelijk van mijn congrestaken zal uitvoeren als mogelijk, en ons DC- en districtspersoneel blijft direct beschikbaar om Floridianen bij te staan ​​​​in FL-17. Ik ben ik sta te popelen om zo snel mogelijk weer bij mijn collega’s in Washington te komen!”

FLORIDA REP. GREG STEUBE IN HET ZIEKENHUIS NA EEN VAL VAN DE LADDER

Rep. Greg Steube, R-Fla., Diende sinds 2019 het 17e congresdistrict van Florida.

Rep. Greg Steube, R-Fla., Diende sinds 2019 het 17e congresdistrict van Florida.
(Bill Clark/CQ-Roll Call)

Steube bracht vier dagen door in het ziekenhuis nadat hij woensdag van een ladder was gestoten en 7,5 meter naar beneden viel.

Een omstander was getuige van de val en belde 911. De wetgever werd vervolgens met spoed naar de intensive care-afdeling van Sarasota Memorial gebracht.

Huis Spreker Kevin McCarthy, R-Calif., sprak vorige week met Steube, na het incident, om het congreslid te informeren over zijn commissietaak, die zitting heeft in de Select Subcommissie voor de bewapening van de federale regering.

KLIK HIER VOOR DE FOX NEWS-APP

Lawrence Richard van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport

Previous articleDamian Lillard van Blazers noemt Patrick Beverley van Lakers een ‘oplichter’ terwijl vete op het veld overkookt op Twitter
Next articleHandel met Aaron Rodgers van Packers zou een ‘astronomisch bedrag’ waard zijn: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.