Home Sports Floyd Mayweather Jr stelt in februari een oefenwedstrijd tegen reality-tv-ster Aaron Chalmers

Floyd Mayweather Jr stelt in februari een oefenwedstrijd tegen reality-tv-ster Aaron Chalmers

8
0

Ongeslagen professionele bokser Floyd Mayweather Jr. staat opnieuw op het punt de vierkante cirkel binnen te gaan, dit keer tegen een man die het meest opvalt door zijn tijd doorgebracht op reality-televisie.

Mayweather, 45, trekt zijn laarzen aan tegen Aaron Chalmers, 35, ster van de Britse “Geordie Shore” reality-tv-serie, tijdens een evenement op 25 februari in Londen.

Dit wordt “Money” Mayweather’s zesde oefenwedstrijd sinds hij met pensioen ging met een perfect record van 50-0 in 2017, terwijl Chalmers een voormalig MMA-vechter die 5-2 ging in zijn MMA-carrière en 1-0 als professionele bokser.

Mayweather zei tegen verslaggevers: “Het was oorspronkelijk de bedoeling dat ik het tegen een andere tegenstander zou opnemen, maar er gebeuren blessures, en ik ben blij dat Aaron Chalmers naar voren kon treden, zodat we de fans konden geven wat ze willen.”

FLOYD MAYWEATHER JR SLUIT MIKURU ASAKURA UIT IN TENTOONSTELLINGSSTRIJD

Floyd Mayweather Jr. kijkt toe tijdens een persconferentie in The Gabriel Miami Downtown op 7 april 2022 in Miami, Florida.

Floyd Mayweather Jr. kijkt toe tijdens een persconferentie in The Gabriel Miami Downtown op 7 april 2022 in Miami, Florida.
(Eric Espada/Getty Images)

Hij voegde eraan toe: “De fans in het VK zijn altijd geweldig voor me geweest en hebben me gedurende mijn hele carrière gesteund, dus een evenement als dit heeft lang op zich laten wachten. Ik ben verheugd om meer geschiedenis aan de O2 Arena in Londen.”

Een enthousiaste Chalmers zei: “Ik heb met Adam Booth getraind in de boksschool en ik sta te popelen om naam te maken in de bokswereld. Ik greep deze kans meteen aan. Het is een eer om de ring te delen met een van de grootste vechters aller tijden, en ik ga er zeker gebruik van maken.”

LOGAN PAUL ROEPT FLOYD MAYWEATHER UIT OM BETALING TE STRIJDEN

Floyd Mayweather Jr. (C) woont een basketbalwedstrijd bij tussen de Los Angeles Lakers en de Dallas Mavericks in de Crypto.com Arena op 12 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

Floyd Mayweather Jr. (C) woont een basketbalwedstrijd bij tussen de Los Angeles Lakers en de Dallas Mavericks in de Crypto.com Arena op 12 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Allen Berezovsky/Getty Images)

Mayweather’s laatste professionele overwinning was tegen MMA-legende, Conor McGregor, die werd gestopt via TKO in de 10e ronde.

In de loop van zijn illustere carrière verdiende Mayweather talloze onderscheidingen, waaronder de titel “Fighter of the Decade” voor de jaren 2010 door de Boxing Writers Association of America.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Mayweather’s vijf andere oefengevechten waren tegen kickbokser Tenshin Nasukawa, YouTuber Logan Paul, voormalig sparringpartner Don Moore, MMA-vechter en YouTuber Mikuru Asakura en YouTuber Deji Olatunji.

Previous articleCalifornia Democrats consider wealth tax — including for people who moved out of state
Next articleLAURA INGRAHAM: Radicaal-linkse activisten richten opnieuw grote schade aan in Amerika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.