Home Sports George Kittle van de 49ers maakt een ongelooflijke vangst om te helpen...

George Kittle van de 49ers maakt een ongelooflijke vangst om te helpen bij het opzetten van een touchdown

4
0

San Francisco 49ers-ster George Kittel toonde zijn epische concentratievermogen in het derde kwart van hun NFC-divisieronde playoff-wedstrijd tegen de Dallas Cowboys.

49ers-groentje quarterback Brock Purdy veinsde een overdracht en vuurde vervolgens een pass af richting het strakke einde. Het leek erop dat de bal van Kittle’s vingertoppen zou gaan, maar hij slaagde erin de bal naar zichzelf te tikken en hem binnen te halen voor een vangbal, waarbij hij op de een of andere manier een grote treffer van de verdedigers van Cowboys vermeed.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland tijdens de playoff-wedstrijd van de NFC-divisieronde in Levi's Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.

San Francisco 49ers tight end George Kittle (85) neemt het op tegen Dallas Cowboys cornerback DaRon Bland tijdens de playoff-wedstrijd van de NFC-divisieronde in Levi’s Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.
(AP Foto/Josie Lepe)

NFL-fans die thuis naar de wedstrijd keken, stonden versteld van de ongelooflijke vangst.

Het was een pass-play van 30 meter die San Francisco hielp het veld op te gaan.

BRETT MAHER VAN COWBOYS HEEFT EXTRA-PUNTPOGING GEBLOKKEERD TERWIJL DE PROBLEMEN AANHOUDEN; TEXAS GOV. ABBOTT LEIDT DE REACTIES

Later in de rit werd Kittle door Cowboys-veiligheid Donovan Wilson op de derde plaats over het veld gematcht. Purdy zou worden ontslagen, maar Kittle zou worden vastgehouden. De Wilson-penalty gaf San Francisco wat meer leven.

San Francisco 49ers tight end George Kittle wordt getackeld door Dallas Cowboys linebacker Anthony Barr tijdens de playoff-wedstrijd van de NFC-divisie in Levi's Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.

San Francisco 49ers tight end George Kittle wordt getackeld door Dallas Cowboys linebacker Anthony Barr tijdens de playoff-wedstrijd van de NFC-divisie in Levi’s Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.
(Kyle Terada-USA Today Sports)

Christian McCaffrey zou later een touchdown scoren om San Francisco vroeg in het vierde kwartaal een voorsprong van 16-9 te geven.

San Francisco was op zoek naar een terugkeer naar de NFC Championship Game voor het tweede opeenvolgende seizoen en de derde keer in de afgelopen vier seizoenen.

De 49ers verloren van de Los Angeles Rams in de NFC Championship Game 2021-2022.

San Francisco 49ers rennen terug Christian McCaffrey warmt zich op voor de NFC-divisieronde playoff-wedstrijd tegen de Dallas Cowboys in Levi's Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.

San Francisco 49ers rennen terug Christian McCaffrey warmt zich op voor de NFC-divisieronde playoff-wedstrijd tegen de Dallas Cowboys in Levi’s Stadium, 22 januari 2023, in Santa Clara, Californië.
(Kyle Terada-USA Today Sports)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Cowboys zijn er niet geweest naar een titelwedstrijd sinds het seizoen 1995. Het was ook het laatste seizoen dat de Cowboys de Super Bowl wonnen.

Previous articleVrouw uit Texas pleit schuldig aan het stelen van het winnende kraslot van $ 1 miljoen van haar neef
Next articleCoban Porter, broer van Nuggets’ Michael Porter Jr, gearresteerd in verband met dodelijk auto-ongeluk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.