Home Politics George Santos zei dat zijn moeder op 9/11 in het World Trade...

George Santos zei dat zijn moeder op 9/11 in het World Trade Center was, maar uit gegevens blijkt dat ze in Brazilië was: rapport

8
0

Eerstejaars New York Afgevaardigde George Santos is betrapt op het maken van valse verklaringen over zijn achtergrond, opleiding en werkervaring tijdens zijn succesvolle congrescampagne, maar een nieuw rapport geeft aan dat de Republikein ook een verhaal verzon over zijn moeder die de aanslag op het World Trade Center van 11 september 2001 overleefde.

De campagnewebsite van Santos bevat een gedeelte over zijn familieachtergrond, waaronder een bewering dat zijn moeder in het World Trade Center werkte toen vliegtuigen de torens invlogen.

‘George’s moeder was in haar kantoor in de zuidelijke toren 11 september 2001, toen de gruwelijke gebeurtenissen van die dag zich ontvouwden. Ze overleefde de tragische gebeurtenissen op 11 september, maar ze stierf een paar jaar later toen ze haar strijd tegen kanker verloor”, aldus de website.

Volgens berichten van de Washington Post was de moeder van het congreslid, Fatima Devolder, die dag echter niet alleen niet in het World Trade Center, ze was zelfs niet in de Verenigde Staten. The Post, die visumgegevens citeerde die waren verkregen uit een Freedom of Information Act-verzoek van gecertificeerd openbaar accountant Alex Calzareth, meldde dat Devolder in 2003 vanuit Brazilië een aanvraag had ingediend om de VS binnen te komen en dat in haar aanvraag stond dat ze in 1999 voor het laatst in de VS was geweest.

GEORGE SANTOS ONTKENT SCAMMING VAN GEHANDICAPTE VETERAAN DOOR GELD IN TE zamelen VOOR DE BEHANDELING VAN KANKER VAN HUN HOND

TOPSHOT - De nieuw gekozen Republikeinse vertegenwoordiger uit New York, George Santos, woont het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bij om te stemmen voor een nieuwe spreker in het Amerikaanse Capitool in Washington, DC, 4 januari 2023. - Het nieuwe door de Republikeinen geleide Huis werd voor de tweede dag overspoeld door een crisis loopt woensdag nadat een nieuwe stemronde geen winnaar heeft opgeleverd in de race voor spreker.

TOPSHOT – De nieuw gekozen Republikeinse vertegenwoordiger uit New York, George Santos, woont het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bij om te stemmen voor een nieuwe spreker in het Amerikaanse Capitool in Washington, DC, 4 januari 2023. – Het nieuwe door de Republikeinen geleide Huis werd voor de tweede dag overspoeld door een crisis loopt woensdag nadat een nieuwe stemronde geen winnaar heeft opgeleverd in de race voor spreker.
(OLIVIER DOULIERY/AFP)

Fox News nam contact op met het kantoor van Santos voor commentaar op het rapport, maar ze reageerden niet onmiddellijk.

Het rapport komt terwijl Santos verwikkeld is in een controverse over een aantal beweringen die hij heeft gedaan over zijn achtergrond. Het congreslid heeft al toegegeven te hebben gelogen over zijn opleiding en werkervaring, en hij is ervan beschuldigd te hebben gelogen over joods te zijn – iets wat Santos heeft ontkend. de familieachtergrond van zijn moeder.

GEORGE SANTOS GAAT NAAR NERGENS TWEE WEKEN NAAR HET NIEUWE CONGRES

Op dinsdag hebben Democratische vertegenwoordigers van New York Ritchie Torres, wiens district het grootste deel van de South Bronx omvat, en Dan Goldman, wiens district een deel van de Manhattan en Brooklyn, diende een formele klacht in bij de House Ethics Committee tegen Santos wegens vermeende schending van de Ethics in Government Act.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Santos heeft te maken gehad met steeds meer oproepen voor zijn ontslag van zowel Democraten als Republikeinen, ook van de Nassau County GOP, die opereert in het congresdistrict van Santos. Het was de eerste grote Republikeinse groep die om zijn aftreden vroeg.

Toch is Santos onvermurwbaar gebleven zal niet aftreden.

Previous articleFranse arbeiders, boos over het pensioenplan van Macron, staken massaal | Protest nieuws
Next articleDe Oekraïense Zelenskyy vraagt ​​zich af of Poetin ‘nog leeft’, verzekert Moskou van wel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.