Home Latest Headlines ‘Gevaar!’ producenten onthullen nieuwe plannen voor het komende seizoen van de...

‘Gevaar!’ producenten onthullen nieuwe plannen voor het komende seizoen van de show

13
0

“Gevaar!” producers luisteren naar hun fans en brengen wat veranderingen aan.

Tijdens een recente aflevering van de “Inside Jeopardy!” podcast bespraken producers Michael Davies en Sarah Foss hun goede voornemens voor het nieuwe jaar met betrekking tot de show, evenals de fouten die ze het afgelopen seizoen hebben gemaakt en hoe ze denken dat ze de show kunnen verbeteren. Een ding dat Davies opmerkte, was dat de afleveringen na het seizoen “echt werkten”, maar op een betere manier kunnen worden gedaan.

“Mijn eerste voornemen is dat we volgend jaar na het seizoen gaan uitbreiden”, zei Davies. “We hadden iets raars waarbij we het reguliere seizoen vijf weken lang aftrapten, daarna gingen we naar het naseizoen, en we kwamen terug en gingen weer terug naar het reguliere seizoen, en ik denk wat we hierna gaan doen.” seizoen is dat we het seizoen beginnen met het naseizoen en daarna het reguliere seizoen ingaan.”

De shows na het seizoen omvatten “Jeopardy! Tournament of Champions” en het “Second Chance Tournament”. Door deze aan het begin van het seizoen toe te voegen, voorkomen producenten dat de reguliere gameplay wordt onderbroken en wordt een potentiële winning streak waarin het publiek wordt geïnvesteerd niet verstoord.

Producenten van "Gevaar!" beloof dat het reguliere spel niet wordt onderbroken door een spin-off toernooishow.

Producenten van “Jeopardy!” beloof dat het reguliere spel niet wordt onderbroken door een spin-off toernooishow.
(Eric McCandless/ABC via Getty Images)

‘GEVAAR!’ HOST KEN JENNINGS VERDEDIGT ‘WAT IS EEN SCHOFFEL’ ANTWOORD 18 JAAR LATER, NADAT CLIP VIRAAL GAAT

Hoewel ze enthousiast zijn over het succes van de shows na het seizoen en de uitbreiding daarvan, wilde Davies erkennen dat hij en Foss “de waarde begrijpen van nieuwe spelers die de kans krijgen om op de Alex Trebek podium en kansen krijgen om te spelen”, en zegt dat het toevoegen van meer afleveringen na het seizoen er niet voor zal zorgen dat nieuwe spelers het podium betreden.

“We kunnen het naseizoen uitbreiden, we kunnen het uitbreiden tot negen weken, 10 weken, 11 weken, wat we ook beslissen, acht weken, er zijn nog genoeg weken voor reguliere gameplay”, zei hij. “Ik denk dat we het naseizoen gaan uitbreiden. Ik denk dat het heel belangrijk gaat worden.”

Foss voegde eraan toe: “Ik denk dat het kan betekenen dat we minder van sommige van de meer traditionele toernooien hebben die we in het verleden hebben gehad, omdat we onze fans en onze spelers horen zeggen dat ze meer kansen willen voor mensen om die eerste keer te hebben.” en sommige van onze toernooien in het verleden zorgden niet noodzakelijkerwijs voor een plek in de TOC, dus dit zou een manier kunnen zijn om die balans te krijgen.”

De show heeft momenteel twee hosts die verschillende verantwoordelijkheden op zich nemen, met Ken Jennings gastheer van de reguliere gesyndiceerde afleveringen, en Mayim Bialik gastheer van het High School Reunion Tournament en “Celebrity Jeopardy!” die op donderdag wordt uitgezonden.

Mayim Bialik is gastheer "Celebrity gevaar!" die wordt uitgezonden op donderdagavond.

Mayim Bialik organiseert “Celebrity Jeopardy!” die wordt uitgezonden op donderdagavond.
(Tyler Golden/ABC via Getty Images)

Davies is zo onder de indruk van het succes van “Celebrity Jeopardy!” door te zeggen dat “op basis van de prestaties van die show” het is overgegaan van een gesyndiceerde show naar “een Primetime-wedstrijd”.

Een van Davies ‘andere voornemens voor 2023 is om eindelijk “Jeopardy! Masters” van de grond te krijgen en het project zijn “baby” en zijn “dierbaarste droom” te noemen. Hij legde uit dat de show iets is dat hij al vanaf zijn eerste werkdag wilde laten gebeuren, maar dat de timing tot nu toe niet goed was.

“We hebben deze pro-niveau, elite-niveau spelers, en onze fans… vertel ons de hele tijd op sociale media dat je de show via deze mensen bekijkt,” zei hij. “Ik kijk gewoon naar de kijkcijfers, en als we daar een superkampioen in de mix hebben, en plotseling toen we ze tegen elkaar speelden, de kwaliteit van de programma’s, de kijkcijfers van die programma’s, de interacties op sociale media, de betrokkenheid met die programma’s was het van de hitlijsten.”

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR ONZE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Hij eindigde met te zeggen: “We gaan ‘Jeopardy! Masters’ laten gebeuren”, waarbij Foss uitriep dat fans het in 2023 zullen zien. De volgende uitdaging waarmee ze worden geconfronteerd, is beslissen aan welke kampioenen uit het verleden ze zullen deelnemen. de nieuwe spin-off.

"Gevaar!" is verlengd voor nog eens vijf jaar, tot en met het seizoen 2027-2028.

“Gevaar!” is verlengd voor nog eens vijf jaar, tot en met het seizoen 2027-2028.
(Tyler Golden/ABC via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De startdatum voor seizoen 40 moet nog worden vrijgegeven, maar woensdag werd aangekondigd dat de show is verlengd tot en met het seizoen 2027-2028.

Previous articleSean McVay blijft hoofdtrainer van Rams: meldt
Next articlePentagon overweegt achterstallig loon voor troepen die zijn ontslagen vanwege het nu ingetrokken COVID-vaccinmandaat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.