Home World Ghislaine Maxwell beweert dat de foto van Prins Andrew, Virginia Giuffre ‘nep’...

Ghislaine Maxwell beweert dat de foto van Prins Andrew, Virginia Giuffre ‘nep’ is en ‘geen herinnering’ heeft aan de ontmoeting van het paar

17
0

Veroordeelde sekshandelaar Ghislaine Maxwell beweerde in haar eerste jailhouse-interview dat de beruchte foto van prins Andrew en Virginia Giuffre in haar huis in Londen in 2000 waarschijnlijk een “nep” is, en beweerde dat ze “geen herinnering” heeft aan de introductie van het paar meer dan twee decennia geleden.

De in Oxford opgeleide Maxwell, die een gevangenisstraf van 20 jaar uitzit in een federale gevangenis in Florida voor haar rol in een plan om seksueel uit te buiten en misbruik van meerdere minderjarige meisjes met Jeffrey Epstein in de loop van een decennium, werd onlangs geïnterviewd door de Britse omroep Jeremy Kyle van achter de tralies.

Het volledige interview wordt naar verwachting maandag uitgezonden op TalkTV. In clips die zijn uitgebracht als teasers voor de special, spreekt Maxwell, met een telefoon aan haar oor bij FTC Tallahassee, over Epstein.

“Ik voel me volledig gescheiden van de persoon naar wie mensen verwijzen en over praten. En alle verschillende krantenartikelen en tv-shows en podcasts,” zei Maxwell.

JEFFREY EPSTEIN-DOCUMENTEN WORDEN ONTZEGELD, MOGELIJK ONTHULLENDE KENNISGEVINGEN, RECHTERBESLUITEN

Op een foto uit 2001 die in de rechtbankdossiers was opgenomen, is te zien hoe prins Andrew zijn arm om het middel van de 17-jarige Virginia Giuffre houdt, die zegt dat Jeffrey Epstein haar heeft betaald om seks te hebben met de prins.  Andrew heeft de beschuldigingen ontkend.  Op de achtergrond is Epsteins vriendin Ghislaine Maxwell.

Op een foto uit 2001 die in de rechtbankdossiers was opgenomen, is te zien hoe prins Andrew zijn arm om het middel van de 17-jarige Virginia Giuffre houdt, die zegt dat Jeffrey Epstein haar heeft betaald om seks te hebben met de prins. Andrew heeft de beschuldigingen ontkend. Op de achtergrond is Epsteins vriendin Ghislaine Maxwell.
(Amerikaans hof van beroep van het tweede circuit)

Ze beschreef de hertog van York ook als een “dierbare vriend” die “opbeurend” zou moeten zijn nadat Giuffre een afzonderlijke rechtszaak over seksueel misbruik tegen Amerikaanse advocaat Alan Dershowitz in november.

Giuffre gaf in gerechtelijke documenten toe dat ze “misschien een fout heeft gemaakt” door te beweren dat Dershowitz haar als tiener had misbruikt.

“Haar verhaal is eerlijk gezegd meerdere keren veranderd. Het is heel moeilijk om echt te weten wat waar is of niet,” zei Maxwell volgens The Telegraph, eraan toevoegend dat het ware verhaal “nog moet ontvouwen.”

“Ik kan me niet herinneren dat ze elkaar hebben ontmoet en ik denk niet dat die foto echt is”, voegde Maxwell toe aan de foto. “Er is geen origineel van die foto, [only] kopieën ervan die zijn gemaakt, kopieën van kopieën. Delen ervan zien er volgens sommige experts uit alsof ze zijn gefotoshopt.”

Prins Andrew, hertog van York, woont een herdenkingsdienst bij in de kathedraal van Manchester ter gelegenheid van de 100ste verjaardag sinds het begin van de Slag aan de Somme op 1 juli 2016 in Manchester, Engeland.

Prins Andrew, hertog van York, woont een herdenkingsdienst bij in de kathedraal van Manchester ter gelegenheid van de 100ste verjaardag sinds het begin van de Slag aan de Somme op 1 juli 2016 in Manchester, Engeland.
(Christopher Furlong – WPA Pool/Getty Images)

“Ik kan me haar niet herinneren in mijn huis. Ik weet dat Virginia met Jeffrey reisde, dus het is heel goed mogelijk. Maar de foto lijkt niet echt te zijn en ik kan me niet herinneren dat hij gemaakt is”, voegde ze eraan toe.

‘Nou, het is nep,’ zei Maxwell. ‘Ik geloof geen seconde dat het echt is. Sterker nog, ik weet zeker dat het dat niet is.’

“Nou, er is nooit een origineel geweest,” voegde ze eraan toe. ‘En verder is er geen foto. Ik heb er alleen een fotokopie van gezien.’

Virginia Giuffre, een vermeend slachtoffer van Jeffrey Epstein, midden, pauzeert tijdens een gesprek met leden van de media buiten de federale rechtbank in New York, VS, op dinsdag 27 augustus 2019.

Virginia Giuffre, een vermeend slachtoffer van Jeffrey Epstein, midden, pauzeert tijdens een gesprek met leden van de media buiten de federale rechtbank in New York, VS, op dinsdag 27 augustus 2019.
(Mark Kauzlarich/Bloomberg via Getty Images)

The Telegraph meldde zondag dat prins Andrew juridische opties afweegt om de schikking van $ 12 miljoen die hij met Giuffre heeft getroffen ongedaan te maken. Giuffre beweerde dat de hertog van York haar in 2001, toen ze 17 was, drie keer had verkracht en misbruikt. Ze heeft in augustus 2020 een rechtszaak tegen hem aangespannen, en hoewel prins Andrew de beschuldigingen heeft ontkend, zou Buckingham Palace hem naar verluidt hebben aangemoedigd om te schikken om verdere schade te voorkomen. krantenkoppen van het overschaduwen van het platina-jubileum van koningin Elizabeth II.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De stap om Giuffre haar aantijgingen tegen prins Andrew te laten intrekken – en mogelijk een verontschuldiging af te dwingen – zou mogelijk de weg kunnen openen voor de hertog van York om terug te keren naar koninklijke taken.

Previous articleThe Hamline controversy and the real threat to academic freedom | Opinions
Next articleFrance, Germany renew alliance strained amid war in Ukraine | Russia-Ukraine war News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.