Home Latest Headlines Gianno Caldwell schiet restaurant neer omdat hij hem eruit heeft gegooid vanwege...

Gianno Caldwell schiet restaurant neer omdat hij hem eruit heeft gegooid vanwege politieke opvattingen: er zit een ‘doelwit’ op onze rug

6
0

Gianno Caldwell van Fox News werd zaterdagochtend gevraagd een restaurant in North Miami, Florida te verlaten vanwege zijn Conservatieve opvattingen “stemmen niet overeen” met de mening van de eigenaren.

Het restaurant, Paradis Books and Bread, plaatste een bericht op hun openbare Instagram-account (@paradis.bb) met een onderschrift dat zinspeelde op Gianno en zijn groep, waarin stond dat “hun gedrag en hun woorden ervoor zorgden dat andere mensen in de ruimte evenals de ene van ons werkt erg ongemakkelijk.”

BIDEN GEROOSTERD VOOR BEWISTEN VAN RESTAURANTS DIE MENSEN UITSCHAKELEN ‘OMDAT HOMO ZIJN’

“Deze situatie doet me denken aan iets dat MLK zei in 1963, een heel simpele waarheid. Hij zei: onrecht waar dan ook is een bedreiging voor gerechtigheid overal. En wat ik gisteren heb meegemaakt, ik en enkele van mijn buren, waar ik net naar toe ga weet je, was een onrechtvaardigheid. Het was een ernstige onrechtvaardigheid’, zei de politieke analist van Fox News verder “Fox & Friends-weekend” Zondag.

Op zaterdagochtend, de restauranteigenaar kwam dichterbij Caldwell en zei dat ze naar hun gesprek had “geluisterd” en besloot dat ze “niet welkom waren” in haar restaurant.

VIRGINIA CHRISTIAN GROUP WEIGERT SERVICE IN RESTAURANT WEGENS VEILIGHEIDSZORG: ‘GEWELDIG HYPOCRITISCH’

Caldwell zei dat hij vroeg of hij iets “triggers” tegen de eigenaar had gezegd, waarop ze uitlegde dat ze werden verwijderd omdat hun politiek niet overeenkomt. Caldwell en zijn groep verlieten prompt het restaurant als reactie.

Hierboven staat een citaat uit het Instagram-account van Paradis Books en Bread na het incident.  Op zaterdag 21 januari werd Fox News Gianno Caldwell gevraagd een restaurant in Miami, Florida te verlaten omdat de eigenaar hem had verteld dat zijn politieke opvattingen niet overeenkwamen met hen.

Hierboven staat een citaat uit het Instagram-account van Paradis Books en Bread na het incident. Op zaterdag 21 januari werd Fox News Gianno Caldwell gevraagd een restaurant in Miami, Florida te verlaten omdat de eigenaar hem had verteld dat zijn politieke opvattingen niet overeenkwamen met hen.
(Fox nieuws)

Caldwell voegde eraan toe dat hem werd gevraagd hoe hij het leuk vond om “bij Fox News te werken”, samen met vragen over zijn politieke voorkeuren, zoals “ben je een conservatief?”

SAN FRANCISCO RESTAURANT DAT ERUIT GESTOPEN POLITIE ZEGT DAT HET ‘DIT SLECHT HEEFT BEHANDELD’, ZAL NIET UITSLUITEN HET OPNIEUW TE DOEN

“Ze zeiden: ‘Ben je conservatief?’ Ik zei ja. Sterker nog, ik heb een boek genaamd Als vanzelfsprekend beschouwd: hoe conservatisme de Amerikanen kan terugwinnen dat het liberalisme heeft gefaald. Je zou het boek moeten pakken.'”

“Ik sprak met hen over mijn broer. Ik was vorige week op Capitol Hill en sprak met leden van het Congres over gewelddadige misdaad in Amerika en probeerde gerechtigheid te krijgen voor mijn broer en andere slachtoffers van gewelddadige misdaad,” legde Caldwell uit.

Politiek analist Gianno Caldwell verschijnt op Fox News.

Politiek analist Gianno Caldwell verschijnt op Fox News.

Dit was zo problematisch voor deze dame dat ze me vertelde dat ik haar etablissement moest verlaten. Als dit niet de Jim Crow South was, zou ik niet kunnen zeggen hoeveel verschil het is”, zei Caldwell tegen co-host Rachel Campos-Duffy.

Caldwell merkte op dat de restauranteigenaar geen informatie vrijgaf over haar eigen politieke opvattingen.

“Deze dame staarde me de hele tijd aan dat ik in een restaurant was. Er zit een doelwit op de ruggen van mensen die toevallig zwart zijn, die toevallig conservatief zijn, en daar moet een einde aan komen”, concludeerde Caldwell.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleBiden Docs: White House requested FBI search that uncovered latest batch of classified documents
Next articleNetanyahu fires top minister after Israel’s Supreme Court order | Politics News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.