Home Latest Headlines GREG GUTFELD: De CDC moet serieus op onderzoek uitgaan

GREG GUTFELD: De CDC moet serieus op onderzoek uitgaan

6
0

NIEUWEU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Ik hou ervan. Laat het maar over me heen komen. Laat het over me heen komen. O, het voelt zo goed. Sorry. Het is donderdag, dat betekent morgen vrijdag en dan weekend. En mijn vrienden zeggen dat ik niets heb geleerd in Berkeley. Ik hou van een goede kalender.

Dus de CDC heeft een make-over nodig die erger is dan Joy Behar. CDC staat voor de centra voor ziektebestrijding, maar wat controleerde het eigenlijk tijdens de pandemie? Niks. In plaats daarvan werd het weer een opgeblazen arm van de bureaucratische machine, een politieke entiteit die politieke uitspraken deed en zijn politieke bondgenoten beschermde.

Het is dus geen verrassing dat ze tijdens de pandemie meer een onzinshow waren dan een lekkende vlootklysma. Dus ze moeten veranderen, en we hebben het niet over een halfslachtige overgang. Ik heb het over een 100% Bruce tot Caitlyn-make-over en een denktank is het met me eens en zegt dat de “CDC een volledige reset nodig heeft” omdat het niet langer kan worden vertrouwd om wereldwijde pandemieën aan te pakken. Verdorie, op dit moment kunnen ze niet worden vertrouwd om een ​​uitbraak van roos of voetschimmel aan te pakken. Ik zou ze niet vertrouwen om discokoorts te genezen. En toch noemen ze alles een bedreiging voor de gezondheid, van racisme tot klimaatverandering.

NIEUWE TWITTERBESTANDEN ONTHULLEN FARMACEUTISCHE INDUSTRIE GELOBBEERDE SOCIALE MEDIA OVER COVID-VACCININHOUD

Volgens hen kan alles wat ze niet lekker vinden een gezondheidsrisico vormen. Hoe handig is dat? Het verbaast me dat ze geen waarschuwingslabels eisen van Republikeinen, en toch missen ze de dingen die ons met miljoenen doden. Geen wonder dat de obesitas-epidemie uit de hand is gelopen. Oh, die foto moet per ongeluk zijn opgedoken, hoewel iemand ze meer haver heeft gegeven.

Het Centrum voor Strategische en Internationale Studies of CSIS stelt: “de CDC is een moment van gevaar binnengegaan … [And] heeft een scherpe daling ondergaan in het vertrouwen van de bevolking…” Maar wacht even, hebben we het tegenwoordig over de CDC of zo ongeveer alles? Die ene regel zou van toepassing kunnen zijn op elke grote instelling. Nou ja, behalve het “Gutfeld!” Instituut voor Awesome Quads en Abs. Ja. Je kunt ze nog steeds vertrouwen. Goede mensen en uitstekende bubbelbaden, veel privacy, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie (CDC).

Het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie (CDC).
(iStock)

Maar het is waar, de aanpak van COVID door de CDC heeft het echt op de kaart gezet, op dezelfde manier JFK’s moord zet Dealey Plaza op de kaart ja het is een stuk. Het rapport suggereert ook dat het de manier waarop het gegevens verzamelt moet veranderen en flexibeler moet zijn met zijn budget. Wauw, dat is briljant. Dat is hetzelfde als zeggen dat het probleem van Jeffrey Dahmer zijn keuze van specerijen was.

Het rapport voegt eraan toe: “Een CDC-reset is een kwestie van nationale veiligheid. De leiders moeten bewijzen dat ze volledig in het hervormingsspel zitten. Maar de echte macht om te veranderen ligt bij het Witte Huis”, wat betekent dat ze willen dat de CDC haar hoofdkwartier van Atlanta naar DC, en waarom? Dus Joe Biden kon het verpesten vanuit het comfort van zijn eigen Acorn Stairlift. Een verhuizing naar Washington heeft alleen zin als je denkt dat carjacking een geweldige manier is om vreemden te ontmoeten. Dus hoewel ik het ermee eens ben dat de CDC net zo erg is als de ziekten die het moet bestrijden, weet ik niet zeker of het juiste antwoord is om naar het land van grift en seniliteit te gaan. Dus wat is? Nou, je moet iemand meenemen die bekend is met schoonmaken. Ja, ik bedoel, een vrouw.

BIDEN UITGERUST VOOR HET BESCHULDIGEN VAN FACEBOOK VAN ‘MENSEN DODEN’ OVER COVID-VERKEERDE INFORMATIE ZOALS WH SAMENWERKT MET BIG TECH

OMROEP: Een seksist zou zeggen!

Vreselijk, maar wat je echt nodig hebt, is iemand die wetenschap kent en waardeert, geen zin heeft in politiek en geen problemen heeft om lagen overbodige, slappe bureaucratie van zich af te schudden. In wezen moeten we Elon Musk klonen omdat hij het snapt. Ik bedoel, je komt dit probleem overal tegen bij de overheid. Het is een administratieve bureaucratie waar mensen vechten voor status in plaats van ziekte te bestrijden.

En mocht het je opgevallen zijn, alles over gezondheid kwam op de tweede plaats om de voetafdruk van de experts in de media te vergroten. Op tv zijn was belangrijker dan tbc bestrijden. Dr Fauci was meer op het scherm dan onze advertenties voor Relief Factor en lang niet zo goed voor jou. De enige verbeterde gezondheid was de gezondheid van zijn ego.

WASHINGTON, DC - DECEMBER 01: Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en de Chief Medical Advisor van de president, geeft een update over de Omicron COVID-19-variant tijdens de dagelijkse persbriefing in het Witte Huis op 1 december 2021 in Washington, DC.  Het eerste geval van de Omicron-variant in de Verenigde Staten is vandaag bevestigd in Californië.

WASHINGTON, DC – DECEMBER 01: Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en de Chief Medical Advisor van de president, geeft een update over de Omicron COVID-19-variant tijdens de dagelijkse persbriefing in het Witte Huis op 1 december 2021 in Washington, DC. Het eerste geval van de Omicron-variant in de Verenigde Staten is vandaag bevestigd in Californië.
((Foto door Anna Moneymaker/Getty Images))

Het zijn dus niet alleen de pandemische fouten, want we hebben ze allemaal gemaakt. Het gaat erom waarom er zo veel waren en zo veel door de experts. Waarom is dat? Nou, het is duidelijk dat de politiek het heeft geïnfecteerd toen de CDC de lerarenvakbonden en identiteitshandelaren toeliet in plaats van echt gezondheidsadvies te geven dat levens had kunnen redden. Plots deden ze ingrijpende uitspraken over elke liberale zaak. Alles werd een gezondheidscrisis, racisme, het milieu, wapenbeheersing, en toch glijdt fentanyl er vlak langs, net als COVID. Net als obesitas. Net als suiker.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Dus ja, ik denk dat het tijd is dat de CDC serieus onderzoek doet naar de ziel, als ze die hebben, en misschien met een vaccin komen dat de politiek bestrijdt.

Previous articleUS sending another $2.5 billion in military aid to Ukraine
Next articleGoogle vows to cooperate with India watchdog after Android ruling | Technology

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.