Home Latest Headlines Het instituut krijgt $ 495.000 om een ​​plan voor het behoud van...

Het instituut krijgt $ 495.000 om een ​​plan voor het behoud van graslanden in verschillende staten te ontwikkelen

5
0

Het Southeastern Grasslands Institute ontwikkelt een plan voor het behoud van graslanden voor het Cumberland Plateau in AlabamaGeorgia, Kentucky en Tennessee, dankzij een federale subsidie ​​van $ 495.000.

Het geld van de National Fish and Wildlife Foundation zal SGI helpen bij het prioriteren van habitatbehoeften voor ten minste 185 soorten die beschermd moeten worden, volgens een persbericht van het instituut van de Austin Peay State University. Die soorten omvatten ten minste 125 graslandplanten en ten minste 60 dieren die van graslanden hun thuis maken.

Dwayne Estes, mede-oprichter en uitvoerend directeur van het instituut, zei dat het 14 miljoen hectare grote Cumberland Plateau een rijke geschiedenis heeft van bosbehoud.

NM BILL GERICHT OP HET BESCHERMEN VAN GEMEENSCHAPPEN TEGEN KLIMAATCRISISVOORDELEN IN DE WETGEVING

De National Fish and Wildlife Foundation schenkt het Southeastern Grasslands Institute $ 495.000 aan financiering om graslandsoorten te helpen behouden.

De National Fish and Wildlife Foundation schenkt het Southeastern Grasslands Institute $ 495.000 aan financiering om graslandsoorten te helpen behouden.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Helaas hebben schaars beboste, met gras begroeide ecosystemen van het plateau relatief weinig aandacht gekregen, ook al besloegen ze maar liefst 40% van de Plateau landschap en steun de overgrote meerderheid van soorten die instandhoudingsproblemen hebben, “zei Estes.

Veel inheemse graslanden zijn de afgelopen eeuw verdwenen als gevolg van brandbestrijding en de ondergang van grote grazende dieren, aldus de vrijlating.

Previous articleTom Brady gaat in beroep tegen NFL-boete voor poging tot struikelen over veiligheid Cowboys: ‘Ik heb hem gemist’
Next articleDe Londense politie speelt een ‘cijferspel’ met het inhuren van agenten zonder persoonlijke interviews: rapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.