Home Latest Headlines Het ‘wonderbaarlijke herstel’ van Damar Hamlin brengt gebed terug in de NFL

Het ‘wonderbaarlijke herstel’ van Damar Hamlin brengt gebed terug in de NFL

11
0

Twee weken geleden kreeg Buffalo Bills-veiligheid Damar Hamlin een hartstilstand en moest zijn hart op het veld opnieuw worden opgestart tijdens een wedstrijd tegen de Cincinnati Bengals. Zondag Hamlin juichten zijn teamgenoten toe vanuit huis tijdens hun playoff-wedstrijd, wat weer een positieve ontwikkeling betekent op zijn weg naar herstel.

Fox News-presentator Rachel Campos-Duffy stelde dat het herstel van Hamlin Amerikanen heeft geïnspireerd en het land in gebed heeft samengebracht.

“Mensen die hiervan op de hoogte zijn, zeggen dat hij het waarschijnlijk niet had moeten overleven of in ieder geval niet zo snel zou zijn hersteld. Er zijn veel mensen in onze cultuur die het gebed uit de Amerikaanse cultuur proberen te halen”, zei Campos Duffy op “De grote zondagshow.” “De zwarte gemeenschap, de zwarte families zijn intrinsiek religieus. En ik denk dat een moment als dit het land samenbracht.”

BILLS HOUDEN HET VERZAMELEN VAN DOLFIJNEN AF OM DOOR TE GAAN NAAR AFC DIVISIONALE RONDE

Damar Hamlin kijkt vanuit zijn ziekenhuisbed naar de Bills.

Damar Hamlin kijkt vanuit zijn ziekenhuisbed naar de Bills.
(Credit: @HamlinIsland / SPORTVERSLAG+ /TMX)

Hamlin, die als jeugd naar katholieke scholen ging, is een vrome christen. Velen hebben gewezen op het herstel van Hamlin als bewijs dat God gebeden verhoorde. Campos-Duffy’s co-host en Fox News-bijdrager Lisa Boothe, verwelkomde de schijnbare renaissance van religie.

DAMAR HAMLIN’S HERSTEL TOONT ​​’WE ZIEN DAT GOD HET GEBED IN REAL TIME BEANTWOORDT’

“Ik geloof absoluut dat God echt is en dat gebed ook werkt. Ik denk dat het geen geheim is dat, nu we deze bredere achteruitgang van religie in het land zien, we meer chaos, verdeeldheid en kwaadaardigheid zien die door de hele samenleving heerst”, zei hij. Boothe.

Veel spelers in de NFL hielden zich bezig met gebedskringen en teams eerden Hamlin tijdens hun matchups in week 18. Hamlin’s teamgenoot en Buffalo Bills-ster quarterback Josh Allen zei dat hij een “spirituele ontwakening” bij het horen van de verbeterende status van Hamlin.

Een videobord in het Allegiant Stadium, de thuisbasis van de Las Vegas Raiders, toont een steunbetuiging aan Buffalo Bills-speler Damar Hamlin die een hartstilstand kreeg na een tackle tijdens de voetbalwedstrijd van maandagavond tegen de Cincinnati Bengals op 4 januari 2023 in Las Vegas , Nevada.

Een videobord in het Allegiant Stadium, de thuisbasis van de Las Vegas Raiders, toont een steunbetuiging aan Buffalo Bills-speler Damar Hamlin die een hartstilstand kreeg na een tackle tijdens de voetbalwedstrijd van maandagavond tegen de Cincinnati Bengals op 4 januari 2023 in Las Vegas , Nevada.
(Ethan Miller/Getty Images)

Hamlin zijn teamgenoten bezocht tijdens hun oefenzaterdag voor hun playoff-wedstrijd. Op zondagochtend verdedigden de Bills hun thuisveld tegen de Miami Dolphins in de Wildcard-ronde en wonnen met 34-31.

“Ik denk dat we nu allemaal Bills-fans zijn. We duimen allemaal voor ze als je team er niet bij is”, zei Fox News-medewerker Joe Concha.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Er is veel gediscussieerd over de relatie tussen geloof en voetbal, maar voor Campos-Duffy is de connectie nu sterker dan ooit.

“Dit is wie we zijn. En ik denk dat als we ons zien scharen rond een ander Amerikaans instituut, voetbal en gebed, ik denk dat ze samengaan”, zei ze.

Previous articleVoormalig NHL-speler Gino Odjick is op 52-jarige leeftijd overleden
Next articleIk ben Harry en Meghan zat. De media zouden ook | Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.