Home Latest Headlines Hoofdschool New York City die ‘liefde en respect’ onderwijst, betrokken bij handgemeen...

Hoofdschool New York City die ‘liefde en respect’ onderwijst, betrokken bij handgemeen tegen student: rapport

27
0

Een directeur van een de stad New York Volgens een rapport was de middelbare school eind oktober betrokken bij een handgemeen tegen een leerling.

Brett Schneider, de directeur van Bronx Collaborative High School, werd gezien in een video die op 22 oktober 2022 op sociale media was gepost en vocht tegen een tiener, volgens de New York Post.

Hoewel de politie van New York City zegt dat veiligheidsagenten van scholen 911 belden om een ​​vechtpartij te melden, werden er geen personen gearresteerd.

Toen ze naar het gevecht werden gevraagd, zeiden studenten dat het incident een dag of twee kwam na een gevecht tussen een jongen en een meisje dat eindigde toen het meisje melk over haar heen kreeg gegoten. De studenten voegden eraan toe dat de directeur erbij betrokken raakte toen het familielid van het meisje de jongen op school confronteerde en hem sloeg.

NYC VEREIST LEERKRACHTEN IN HET GEHEIM DAT ZE DE WOKE-AGENDA OVERWEGEN BIJ HET SELECTEREN VAN STUDENTEN VOOR EEN BEgaafd EN GETALENTEERD PROGRAMMA

Volgens de New York Post werd Brett Schneider, de directeur van de Bronx Collaborative High School, gezien in een video die op 22 oktober 2022 op sociale media was geplaatst terwijl hij vocht met een tiener.

Volgens de New York Post werd Brett Schneider, de directeur van de Bronx Collaborative High School, gezien in een video die op 22 oktober 2022 op sociale media was geplaatst terwijl hij vocht met een tiener.
(Google Maps)

“En toen deed de directeur het goed”, vertelde een student aan de New York Post. “Hij zag eruit alsof hij een bokser was. Ik had zoiets van ‘Wow, dit is ongelooflijk.'”

Verschillende studenten zeiden dat het erop leek dat Schneider probeerde de volwassene te verdedigen die de mannelijke student kwam slaan.

‘Dat is een volwassen man. Dus waarom help je als volwassen man een andere volwassen man om met een kind te vechten?’ zei een andere leerling.

‘WOKE’ DEPARTMENT OF DEFENSE EQUITY CHIEF SCHRIJFT ANTI-WITTE POSTEN: ‘UITGEPUT MET DEZE WITTE FOLX’

Het Morningside Center for Teaching Social Responsibility op de website van Manhattan citeert de uitspraak van Schneider over de Bronx Collaborative High School: “We hebben een heel andere sfeer gecreëerd – een van liefde en respect.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Kinderen raken minder snel in gevecht. Als er ruzie is, weten ze dat ze niet gedemoniseerd zullen worden. Ze hebben een moment van genade wanneer ze kunnen begrijpen wat er is gebeurd en waarom. Creatieve reacties vinden op conflicten kan leven zijn veranderen,” zei Schneider.

Op de Bronx Collaborative Middelbare scholen Op de website staat: “Leraren werken elke week met studenten aan kwesties van sociale rechtvaardigheid via gemeenschapskringen en lossen conflicten op creatieve wijze op via herstelkringen, gesprekken en conferenties.”

Fox News Digital heeft contact opgenomen met Schneider voor commentaar.

Previous articleBiden’s ‘onverantwoordelijke’ omgang met geheime documenten groter ‘lek’-risico dan dat van Trump, zeggen experts
Next articleWat we tot nu toe weten: tijdlijn van het debacle met geheime documenten van Biden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.