Home Latest Headlines Hulpsheriff van Riverside County dood na vuurgevecht in Lake Elsinore twee weken...

Hulpsheriff van Riverside County dood na vuurgevecht in Lake Elsinore twee weken nadat een andere hulpsheriff werd gedood

18
0

Autoriteiten zeiden dat een afgevaardigde van Riverside County die met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat hij vrijdagmiddag was neergeschoten, is overleden.

Darnell Calhoun, 30, van de Het kantoor van de sheriff van Riverside County (RSO) werd tijdens zijn dienst gedood en stierf uiteindelijk aan verwondingen die hij opliep tijdens een vuurgevecht met een verdachte in Lake Elsinore, aldus het kantoor.

Afgevaardigden reageerden op een oproep in het 18500-blok van Hilldale Lane, waar een niet-conforme verdachte begon te schieten op agenten, volgens FOX 11 Los Angeles.

Het kantoor van de sheriff zei dat één persoon na de schietpartij in hechtenis was.

LAPD VERBODEN DUNNE BLAUWE LIJNVLAG OVER KLACHT DIE VERTEGENWOORDIGT ‘RACISTISCHE, KWETSBARE UITZICHTEN’

Darnell Calhoun, plaatsvervangend sheriff van Riverside County, 30, werd neergeschoten en gedood op vrijdag 13 januari 2023.

Darnell Calhoun, plaatsvervangend sheriff van Riverside County, 30, werd neergeschoten en gedood op vrijdag 13 januari 2023.
(Riverside County Sheriff’s Office)

Lake Elsinore ligt net ten zuiden van Riverside, in de buurt van San Bernardino, beide ten oosten van Los Angeles.

Sheriff Chad Bianco zei dat Calhoun rond 16.20 uur reageerde op een telefoontje over de voogdij over kinderen

Het is niet meteen duidelijk wat de aanleiding was voor de schietpartij.

MOEDERS IN CALIFORNIË VERDEDIGEN HET RECHT VAN STUDENTEN OM ‘DUNNE BLAUWE LIJN’ VLAG TE DRAGEN NA VOETBALSPELERS DEFY BAN

Calhoun kwam in februari 2022 bij de afdeling, nadat hij bij de politie van San Diego had gediend, zei Bianco.

“Er is niet één persoon die iets negatiefs over hem te zeggen heeft”, zei Bianco over Calhoun, meldde FOX 11. “Hij was de meest goede, gezonde man die je je maar kunt voorstellen.”

Hij was een echtgenoot, een zoon en een toekomstige vader.

Een foto van hulpsheriff Darnell Calhoun bij de politie van San Diego

Een foto van hulpsheriff Darnell Calhoun bij de politie van San Diego
(politie van San Diego)

Verschillende wetshandhavingsinstanties betuigden hun medeleven met het verlies.

POLITIEAMBTEN VAN NEW YORK gestoken, VERDACHTE NEERGESCHOTEN EN GEDOOD

De politie van Los Angeles noemde het nieuws ‘tragisch’.

“De LAPD betuigt zijn condoleances aan zijn vrienden en geliefden. Rust zacht plaatsvervangend Calhoun”, zei de afdeling in een post.

“Aan onze broeders en zusters van Riverside County Sheriff’s Dept., geen woorden kunnen ons diepste verdriet uitdrukken voor het verlies van plaatsvervangend Darnell Calhoun”, zei Orange County Sheriff’s Office. “Onze gedachten en gebeden zijn voor jou, zijn familie en zijn vrienden. We zullen hem eren, om hem rouwen en op alle mogelijke manieren naast je staan.”

“Onze gedachten en gebeden zijn bij de familie van plaatsvervangend Calhoun en zijn broers en zussen van de Riverside County Sheriff’s Department. Bedroefd door dit verwoestende verlies”, voegde OC Fire Authority eraan toe.

provincie San Bernardino Sheriff’s Office zei dat hun harten “gebroken” waren.

“Onze harten zijn gebroken voor onze partners @RSO. Onze gedachten en gebeden zijn bij de familie, dierbaren en partners van plaatsvervangend Calhoun”, aldus het kantoor.

PENNSYLVANIA POLITIECHEF GEDOOD BIJ SCHIETEN; VERMOEDELIJKE SCHUTTER DOODgeschoten IN SHOOTOUT UREN LATER

“We zijn er kapot van om te horen van het overlijden van @RSO-plaatsvervangend Darnell Calhoun, een SDPD-officier tot 2022”, zei de politie van San Diego, de vorige werkgever van Calhoun. “Vanavond is hij gedood tijdens zijn plicht terwijl hij Lake Elsinore beschermde. Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie, vrienden en collega’s in SDPD en @RSO.”

Ventura County Sheriff’s Office voegde eraan toe: “We willen onze diepste condoleances betuigen aan onze broeders en zusters @riversidecountysheriff terwijl ze door een andere lijn van plichtsdood navigeren. Ons bureau heeft toestemming gegeven om rouwbanden onmiddellijk door onze hulpsheriffs te dragen, omdat we solidair zijn .”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het verlies komt slechts enkele weken nadat hulpsheriff Isaiah Cordero, een andere hulpsheriff van Riverside County, werd neergeschoten en gedood tijdens een verkeerscontrole in Jurupa Valley op 29 december.

William Shae McKay, 44, de verdachte die het schot afvuurde, kwam tijdens een achtervolging om het leven.

Previous articlePeru-president treedt niet af, verontschuldigt zich voor dodental protest | Politiek nieuws
Next articleJamaica start fraudeonderzoek nadat Bolt melding maakt van miljoenen vermisten | Bedrijfs- en economienieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.