Hvad nye håndholdte termiske detektorer kan se, når de peger på dig og dit hjem

  7
  0

  Mens termiske kameraer kan bruges af positive årsager, kan de også bruges i de forkerte hænder, hvilket betyder, at overvågning overalt omkring dig bliver mere dybdegående.

  Hvis du havde fingrene i en smartphone og den smartphone er derefter fotograferet af en termisk billedbehandlingsenhed, vil den vise infrarøde pletter på smartphonen, der indikerer, hvor du har rørt den.

  Jo lysere et område vises på et termisk billede, jo mere for nylig blev smartphonen berørt.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Kriminelle og hackere kan bruge denne billeddannelse til at scanne et tastatur, pengeautomat eller smartphone og afsløre varmesignaturen, der er tilbage på disse enheder, så de kan finde ud af PIN-koder og adgangskoder til dine private oplysninger.

  Termiske kameraer kan være farlige i de forkerte hænder, hvilket betyder, at overvågning overalt omkring dig bliver mere dybdegående.

  Termiske kameraer kan være farlige i de forkerte hænder, hvilket betyder, at overvågning overalt omkring dig bliver mere dybdegående.
  (InfiRay)

  SPØRG KURT: HVORFOR ER MIN BLUETOOTH-FORBINDELSE ALTID SÅ PLETTET?

  Kan termiske enheder se ind i mit hjem?

  Desværre kunne en kriminel bruge disse termiske detektionsenheder at se inde i dit hjem fordi enhederne potentielt kan bruges til at se gennem vægge og afsløre, hvad der er inde i dit hjem, uden at du selv er klar over det. Men evnen til at se klart ind i et hjem vil afhænge af den specifikke enhed og dens muligheder samt tykkelsen og sammensætningen af ​​væggene.

  Kan termiske enheder se gennem mit tøj?

  Termiske billedbehandlingsenheder registrerer infrarød stråling, som udsendes af alle objekter med en temperatur over det absolutte nulpunkt. De “ser” ikke på samme måde som kameraer med synligt lys gør og skaber i stedet et billede baseret på temperaturforskellene mellem objekter.

  Tøj blokerer ikke for infrarød stråling, så en termisk billedbehandlingsenhed kan registrere den varme, der udsendes af en persons krop, selvom de har tøj på. Billedet skabt af enheden ville dog ikke vise detaljer om en persons krop. I stedet ville det vise personens varmesignatur som helhed.

  Er det nemt at få en termisk detekteringsenhed?

  Et termisk kamera til hjemmet at parre med en iPhone.

  Et termisk kamera til hjemmet at parre med en iPhone.
  (InfiRay)

  ENKEL IPHONE-HACK GØR LÆSNING AF HVER APP LETTERE

  Kriminelle kan bare købe disse billedbehandlingsenheder online og begynde at krænke dit privatliv, når de vil. Nogle er sælges som smartphone-vedhæftede filer, som dem fra InfiRay. Den kan tilsluttes en iPhone eller Android for at fungere som en slags nattesynsenhed. Og hvad endnu værre er, disse termiske billedbehandlingsenheder kan findes for så lavt som $150, så de er mere overkommelige nu end nogensinde før.

  Det er dog vigtigt at bemærke, at disse termiske imaginationsenheder bruges i forskellige industrier såsom sikkerhed, brandslukning og inspektion af infrastruktur – ikke kun til at krænke privatlivets fred – og er designet til lovlig brug, ikke kriminel aktivitet.

  InfiRay skabte også et håndholdt termisk billedkamera designet til bygningsscanning, biler og andre maskintjek.

  InfiRay skabte også et håndholdt termisk billedkamera designet til bygningsscanning, biler og andre maskintjek.(InfiRay)

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  InfiRay skabte også et håndholdt termisk billedkamera designet til bygningsscanning og bil- og andre maskintjek.

  Jeg tjekkede disse enheder ud på CES 2023, og selvom de er ret imponerende, som jeg nævnte, kan de også bruges af kriminelle til at stjæle værdifuld information fra dig.

  Hvordan kan jeg beskytte mig selv og mit hjem mod termiske enheder?

  • Brug termisk blokerende materialer såsom aluminiumsfolie eller speciel termisk blokerende maling til at dække vinduer og vægge
  • Installer termiske gardiner eller persienner for at forhindre termisk billeddannelse i at trænge ind i dit hjem
  • Brug et termisk billedkamera til at registrere tilstedeværelsen af ​​termiske billeddannende enheder og lokalisere deres position
  • Vær opmærksom på dine omgivelser, og vær på udkig efter alle, der muligvis bruger termiske billedbehandlingsenheder
  • Rådfør dig med en ekspert inden for termisk billeddannelse og modforanstaltninger for yderligere vejledning og rådgivning
  • Selvom det er ekstreme løsninger på en voksende bekymring.

  KLIK HER FOR AT DOWNLOAD FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleNo Leopard tanks for Ukraine as NATO allies fail to agree | Russia-Ukraine war News
  Next articleSouth Dakota State-coach wint de eerste FCS-titel van de school en gaat na 26 jaar met pensioen

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.