Hvordan svindel med kontantbetalingsapp snyder penge

  9
  0

  Cash App er blevet en populær pengeoverførselsapp, ligner Venmo og Zelle. Siden det blev oprettet for næsten ti år siden, har det været en nem måde for mange mennesker hurtigt at overføre penge. Better Business Bureau advarer dog nu mod appen, da mange mennesker, der har brugt den, har haft alvorlige problemer.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Hvad giver Cash App dig mulighed for?

  Cash App giver dig mulighed for at sende og modtage penge, aktier og Bitcoin. Mange er tiltrukket af, at Cash App er gratis at downloade og bruge. Der er dog gebyrer for visse funktioner. For eksempel er der et gebyr for et øjeblikkeligt indskud og et gebyr for at bruge et kreditkort. Der er også gebyrer for at købe og sælge Bitcoin gennem appen.

  Cash App er blevet en populær pengeoverførselsapp, der ligner Venmo og Zelle. Siden det blev oprettet for næsten ti år siden, har det været en nem måde for mange mennesker hurtigt at overføre penge

  Cash App er blevet en populær pengeoverførselsapp, der ligner Venmo og Zelle. Siden det blev oprettet for næsten ti år siden, har det været en nem måde for mange mennesker hurtigt at overføre penge
  (Cyberguy.com)

  HVORDAN WOKE COLLEGE-KARTELLET RYSTER SKATTEBYDERNE NED TIL AT BETALE FOR ELITELEJER

  Cash App giver dig også mulighed for at holde en saldo på din konto. Hvis du ikke har nogen penge i din Cash App-kontosaldokan du vælge følgende:

  • Link til en af ​​dine eksisterende bankkonti
  • Indbetal penge på din konto gennem deltagende forhandlere
  • Opret en direkte indbetaling ved hjælp af din bankkonto og routingnumre
  • På grund af letheden og den øjeblikkelige tilfredsstillelse har mange mennesker valgt at bruge Cash App frem for andre pengeoverførende apps. Men mange lærer på den hårde måde, at det måske ikke er det værd.

  Hvilke problemer er der sket med Cash App?

  Cash App har næsten 1.000 klager gennem sin Better Business Bureau profil. De fleste af klagerne er relateret til Cash App’s manglende hjælp, når dens brugere oplever svindel med deres konti. Selvom Cash App på sin hjemmeside hævder at have “kryptering og svigdetektionsteknologi” og dækning fra FDIC for op til $250.000 i tilfælde af svindel, siger brugernes klager noget andet.

  Kvinde ser på en iPhone

  Kvinde ser på en iPhone
  (Cyberguy.com)

  TRODS FALDENDE ARBEJDSLØSIGHEDSKRAV ER BOLIGMARKEDET STADIG STRUMT

  Tusindvis af mennesker siges at have fået trukket penge fra deres Cash App-saldo og kan tilsyneladende ikke få Cash App til at hjælpe med at få deres penge refunderet. Mange har enten slet ikke hørt tilbage fra appen, når de søger hjælp, eller også vil appen helt afvise folks påstande om svindel.

  Nogle siger endda, at Cash App har hævdet, at de slet ikke har nogen registrering af deres konti, eller at den lover at give folks penge tilbage inden for et vist antal dage, og så aldrig gør det.

  Nogle almindelige Cash App-svindel inkluderer:

  • Svindlere udgiver sig som berømtheder eller offentlige personer på sociale medier og beder om betaling via Cash App
  • En person, der udgiver sig for at være en repræsentant for Cash App, der beder om personlige oplysninger eller betaling. Cash App vil aldrig bede om din adgangskode eller PIN-kode
  • Phishing-forsøg, såsom tekstbeskeder eller e-mails, ser ud til at være fra Cash App, men indeholder links til falske websteder.
  • Tilbud om gratis penge eller gavekort i bytte for personlige oplysninger eller betaling

  US DOLLAR SKIDER I VÆRDI EFTER RENTEHØJELSER, MENS JAPANSKE YEN STIGGER

  Sådan beskytter du dig selv mod svindel i apps til pengeoverførsel

  For at undgå at blive offer for en Cash App-svindel skal du følge disse retningslinjer for at minimere din risiko:

  • Prøv ikke at holde en saldo i dine pengeoverførende apps: Du har en meget større chance for at blive hjulpet af din bank eller dit kreditkortselskab, når det kommer til svindel, end du har fra en pengeoverførende app.
  • Send aldrig penge eller giv aldrig dine legitimationsoplysninger til alle, du ikke kender, inklusive enhver, der hævder at være fra en offentlig myndighed eller bankvirksomhed.
  • Bekræft altid en modtagers oplysninger før du sender dem penge, og bekræft altid identiteten på den person, du sender penge til.
  • Klik aldrig på links fra ukendte kilder, især når en e-mail eller tekst ser ud til at være kommet fra Cash-appen. Beskyt dig selv mod utilsigtet at klikke på ondsindede links ved at køre antivirussoftware på din enhed. Se min ekspertanmeldelse af den bedste antivirusbeskyttelse til dine Windows-, Mac-, Android- og iOS-enheder ved at søge efter ‘Bedste antivirus’ på CyberGuy.com ved at gå til mit websted på CyberGuy.com/LockUpYourTech.
  • Se på sikkerhedsindstillingerne som Cash App tilbyder, og sørg for, at de alle er indstillet til de højeste og mest beskyttende indstillinger.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  Slå notifikationer tilså du bliver advaret, når der sker aktivitet i din app.

  To ting, du også skal huske på: Vær forsigtig med ethvert tilbud, der virker for godt til at være sandt, og læs anmeldelser og vurderinger, før du downloader en app, der overfører penge, for at se, om det er en god mulighed.

  Mand skriver på bærbar

  Mand skriver på bærbar
  (Fox News)

  var dette til hjælp? Vi vil meget gerne høre om din oplevelse med Cash App eller enhver anden pengeoverførselsapp.

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Previous articleTony Dungy verontschuldigt zich nogmaals voor tweet over kattenbakclaims
  Next articleDe zoon van LeBron James versmalt de universiteitsbeslissing tot drie scholen: rapporten

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.