Home Politics Illegale voortvluchtige immigranten gezocht voor moord en mensenhandel gedeporteerd door ICE

Illegale voortvluchtige immigranten gezocht voor moord en mensenhandel gedeporteerd door ICE

16
0

Immigratie en douanehandhaving (ICE) kondigde deze week aan dat het een aantal illegale immigranten heeft gedeporteerd die in hun thuisland gezocht worden voor misdaden zoals moord en mensenhandel.

ICE zei dat haar Enforcement and Removal Operations (ERO) in El Paso twee illegale voortvluchtige immigranten had gedeporteerd die in El Salvador gezocht werden voor moord en mensenhandel.

Benito Arevalo Gochez Ruballo wordt gezocht voor moord, terwijl Erika Beatriz Rivera Crespin wordt gezocht voor mensenhandel. Beiden werden op 6 januari verwijderd.

“Gevaarlijke criminelen die het recht in hun thuisland proberen te ontlopen door een veilige haven in de Verenigde Staten te zoeken, zullen het hier niet vinden”, zei ERO El Paso waarnemend directeur van het veldbureau, Mary De Anda, in een verklaring. “ICE zet zich in voor het identificeren, lokaliseren, arresteren en uiteindelijk verwijderen van buitenlandse voortvluchtigen om ons land en onze gemeenschappen veilig te houden.”

DEPORTATIES VAN HET IJS BLIJVEN VEEL ONDER HET NIVEAU VAN HET TRUMP-TIJDPERK IN FY 2022 TIJDENS DE HISTORISCHE GRENSCRISIS

ICE zet een illegale immigrant uit die wordt gezocht voor moord in El Salvador.

ICE zet een illegale immigrant uit die wordt gezocht voor moord in El Salvador.
(Immigratie en douanehandhaving (ICE))

Op dezelfde dag zette de ERO in Chicago Carlos Arreguin uit, een illegale immigrant die gezocht wordt voor moord in Mexico. ICE zei dat hij vanaf 2003 en vorig jaar meerdere keren illegaal de VS was binnengekomen.

MEER DAN 73.000 ‘GOTAWAYS’ AAN DE ZUIDGRENS IN NOVEMBER

Terwijl hij in de VS was, werd hij gearresteerd wegens drugsbezit en illegale terugkeer. Hij werd veroordeeld voor illegale terugkeer en werd overgedragen aan ICE vanuit een gevangenis in Chicago. Het voert een definitief bevel tot verwijdering uit dat voor het eerst werd uitgegeven in 2014.

Uit het recente jaarverslag van ICE bleek dat het bureau in boekjaar 2022 72.177 illegale immigranten heeft verwijderd, iets meer dan de 59.011 die in boekjaar 2021 zijn gedeporteerd. Trump-administratie) en 267.258 in boekjaar 2019.

BIDEN-BEHEERDER WORDT DERDE CRISISJAAR AAN DE ZUIDGRENS MET ONZEKER IMMIGRATIEBELEID IN 2023

Het bureau zei dat die deportaties verhuizingen naar meer dan 150 landen omvatten, waarvan ongeveer de helft per chartervlucht werd uitgevoerd. Onder de gedeporteerden bevonden zich 2.667 bekende of vermoedelijke bendeleden, 55 bekende of vermoedelijke terroristen en 74 voortvluchtigen die gezocht werden voor misdaden zoals verkrachting, moord en ontvoering.

Ondertussen waren er bijna 600.000 “ontsnappingen” aan de zuidelijke grens in FY22. Gotaways verwijst naar illegale immigranten die agenten van de grenspolitie ontwijken, maar worden gespot op andere vormen van toezicht.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De regering-Biden heeft geprobeerd ICE te beperken om zich te concentreren op het arresteren en deporteren van recente grensovergangen, zware misdadigers en bedreigingen van de nationale veiligheid. Maar die begeleiding werd vorig jaar geblokkeerd door een Republikeinse rechtszaak en zal later dit jaar worden beoordeeld door het Hooggerechtshof.

Previous articleIran hangt voormalig ambtenaar van het ministerie van Defensie op wegens spionage | Nieuws
Next articleROTTING IN DUBAI: Familie van Amerikaan gevangen in de VAE zegt dat de VS hem in de steek hebben gelaten voor Brittney Griner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.