Home World Iran hangt voormalig ambtenaar van het ministerie van Defensie op wegens spionage...

Iran hangt voormalig ambtenaar van het ministerie van Defensie op wegens spionage | Nieuws

11
0

BREKEN,

De Iraans-Britse dubbele nationaliteit werd schuldig bevonden aan “corruptie op aarde en voor het schaden van de interne en externe veiligheid van het land door het doorgeven van inlichtingen”.

Iran heeft een Iraans-Britse dubbele nationaliteit geëxecuteerd die wordt beschuldigd van spionage voor de Britse inlichtingendienst.

Alireza Akbari, die ter dood werd veroordeeld nadat hij schuldig was bevonden aan “corruptie op aarde en voor het schaden van de interne en externe veiligheid van het land door het doorgeven van inlichtingen”, was geëxecuteerd, meldde het gerechtelijke persbureau Mizan Online zaterdag.

Iran had Akbari ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britse inlichtingendienst MI-6. Het zond een sterk bewerkte video uit van Akbari die de beschuldigingen besprak die op andere lijken en die activisten hebben beschreven als gedwongen bekentenissen.

Meer om te volgen

Previous articleNHL trekt zich terug nadat het kantoor van de gouverneur van Florida, Ron Desantis, de competitie ontploft wegens ‘discriminerende’ banenbeurs
Next articleIllegale voortvluchtige immigranten gezocht voor moord en mensenhandel gedeporteerd door ICE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.