Home Sports Jaguars overwinnen achterstand van 27 punten, Trevor Lawrence’s vier keuzes voor onwaarschijnlijke...

Jaguars overwinnen achterstand van 27 punten, Trevor Lawrence’s vier keuzes voor onwaarschijnlijke walk-off overwinning op Chargers

28
0

Onthoud wanneer de Jaguars uit Jacksonville waren het lachertje van de National Football League voor, nou ja, voor altijd?

Nou, zij zijn degene die nu lacht na de spannende zaterdagavond wildcard ronde zege.

Trevor Lawrence gooide vier onderscheppingen in de eerste helft, en drie daarvan in het eerste kwart. Ze stonden met 27-0 achter op de Laders van Los Angeles op een gegeven moment.

Ze wonnen met 31-30, waarmee ze de op twee na grootste comeback in de geschiedenis van de NFL-playoffs voltooiden.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Riley Patterson #10 van de Jacksonville Jaguars viert feest met teamgenoten na een velddoelpunt om de Los Angeles Chargers met 31-30 te verslaan in de AFC Wild Card playoff-wedstrijd op TIAA Bank Field op 14 januari 2023 in Jacksonville, Florida.

Riley Patterson #10 van de Jacksonville Jaguars viert feest met teamgenoten na een velddoelpunt om de Los Angeles Chargers met 31-30 te verslaan in de AFC Wild Card playoff-wedstrijd op TIAA Bank Field op 14 januari 2023 in Jacksonville, Fla.
(Douglas P. DeFelice/Getty Images)

De Chargers draaiden alle drie om Lawrence’s keuzes in het eerste kwartaal in scores: twee Austin Ekeler-touchdowns en een velddoelpunt. Eigenlijk ging er niets goed voor de Jaguars in de eerste helft. Met nog iets minder dan zes minuten te gaan in de rust, trapten de Chargers de bal weg met 24-0, maar hij werd gedempt door Jacksonville en hersteld door Los Angeles, die er een velddoelpunt van maakte en met 27-0 omhoog ging.

Vanaf dat moment overtroffen de Jags echter Los Angeles met 31-3. Toen de Chargers in het vierde kwartaal met 30-20 voor stonden, gingen ze op een drive van 14 play die veel tijd doodde – Cameron Dicker miste echter het velddoelpunt van 40 meter, waardoor de Jags het leven lieten, en ze profiteerden van de kans.

Ze reden 70 meter het veld af en Lawrence vond Christian Kirk voor een score. Na de touchdown werden de Chargers opgeroepen wegens onsportief gedrag, waardoor Jacksonville hogerop kwam op de PAT – dus kozen ze ervoor om voor twee te gaan en Lawrence kwam erin, waardoor het een tweepuntswedstrijd werd met nog 5:25 te gaan. De Jaguars dwongen een three-and-out af en kregen de bal terug met nog 3:09 te gaan.

Jacksonville Jaguars linebacker Travon Walker (44) viert feest als Los Angeles Chargers plaats kicker Cameron Dicker (15) een velddoelpunt mist tijdens de tweede van een NFL wildcard voetbalwedstrijd, zaterdag 14 januari 2023, in Jacksonville, Fla.

Jacksonville Jaguars linebacker Travon Walker (44) viert feest als Los Angeles Chargers plaats kicker Cameron Dicker (15) een velddoelpunt mist tijdens de tweede van een NFL wildcard voetbalwedstrijd, zaterdag 14 januari 2023, in Jacksonville, Fla.
(AP Foto/Chris Carlson)

Jacksonville stond tegenover een 4e en 1 met 1:28 te gaan op het grondgebied van LA, en ze gaven het gelijk aan Travis Etienne, die de bal 25 meter lang rende om ze in winnend gebied te plaatsen. Nadat hij de klok had teruggebracht tot drie seconden, sloeg Riley Patterson de walk-off 36-yarder neer naarmate de tijd verstreek, waarmee de comeback officieel werd voltooid.

Oh, en met de overwinning heeft Lawrence sinds 2014 nog steeds niet op een zaterdag verloren.

49ERS DOMINEREN SEAHAWKS IN TWEEDE HELFT OM DOOR TE GAAN IN NFL-PLAY-OFFS

Lawrence verloste zichzelf volledig door vier touchdowns te gooien nadat hij de bal vier keer had omgedraaid. Hij gooide voor 288 yards, Evan Engram ging voorop met 93 ontvangende yards op zeven vangsten, waaronder een touchdown. Kirk had er acht voor 78 en een score, terwijl Jones ook acht ontvangsten had voor 74 yards en een touchdown.

De Jags-verdediging hield Ekeler onder controle, aangezien hij slechts 43 scrimmage-yards had, ondanks zijn twee scores (dankzij een behoorlijke veldpositie). Justin Herbert voltooide 25 van zijn 43 passes voor 273 yards en een touchdown. Gerald Everett ving zes passes voor een game-high 109 yards en een touchdown.

Jacksonville Jaguars wide receiver Zay Jones (7) viert zijn touchdown met tight end Evan Engram (17) tijdens de tweede van een NFL wildcard-voetbalwedstrijd tegen de Los Angeles Chargers, zaterdag 14 januari 2023, in Jacksonville, Florida.

Jacksonville Jaguars wide receiver Zay Jones (7) viert zijn touchdown met tight end Evan Engram (17) tijdens de tweede van een NFL wildcard-voetbalwedstrijd tegen de Los Angeles Chargers, zaterdag 14 januari 2023, in Jacksonville, Florida.
(AP Foto/John Raoux)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Jaguars wachten op hun tegenstander voor de AFC-divisieronde, maar na back-to-back comebacks om zichzelf in de play-offs te plaatsen en vervolgens door te gaan, hebben ze zeker wat vaart.

Previous article‘Kleine’ Eric Swalwell is uitverkocht aan China en zou bij lange na niet in de buurt moeten komen van geheime informatie: Lauren Boebert
Next articleKendall Jenner gaat zonder beha onder een doorschijnende zwarte jurk op het met sterren bezaaide verjaardagsfeestje van Lori Harvey

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.