Home Latest Headlines JESSE WATTERS: Zo vernietig je een land

JESSE WATTERS: Zo vernietig je een land

6
0

Fox News-presentator Jesse Watters rapporteert over hoe leraren zogenaamd kritische rassentheorie in klaslokalen implementeren achter de rug van de ouders op “Jesse Watters primetime.”

JESSE WATTERS: In Ohio hebben we gepakt docenten rebranding kritische race theorie. CRT kreeg te veel kritiek van ouders in de pers, dus ze logen en zeiden dat ze het niet meer onderwezen, maar de schoolbeambten werden betrapt op een verborgen camera en gaven toe dat ze in het geheim CRT onderwezen en lachten erom. Een non-profitorganisatie, Accuracy in Media, stuurde hun mensen diep undercover om erachter te komen wat er op deze scholen gebeurt. Ze stuurden de video’s exclusief naar “Primetime”.

FLORIDA WIJST AP AFRIKAANS-AMERIKAANSE CURSUS AF DIE ELEMENTEN VAN CRT, ‘BLACK QUEER STUDIES’, BEVAT

Ron DeSantis maakt dit nu door. Weet je hoe ze op de middelbare school AP-cursussen hebben, wat staat voor “Advanced Placement”? Slimme studenten kunnen de AP-cursus volgen omdat het pittig is en het je goed staat college aanvraag. Nou, sommige radicalen probeerden zich aan te melden voor een nieuwe AP-cursus in Florida over Afrikaans-Amerikaanse studies, wat prima is. Dat willen we. “Primetime” heeft daar geen rundvlees. Het is een goede zaak en DeSantis vindt het ook een goede zaak. Maar de voorgestelde cursus AP African-American Studies was zo doorspekt met CRT dat er helemaal geen echte geschiedenis meer werd onderwezen. Het was allemaal linkse propaganda.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, spreekt nadat hij is beëdigd om zijn tweede ambtstermijn te beginnen tijdens een inauguratieceremonie buiten het oude Capitool op 3 januari 2023 in Tallahassee, Florida.

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, spreekt nadat hij is beëdigd om zijn tweede ambtstermijn te beginnen tijdens een inauguratieceremonie buiten het oude Capitool op 3 januari 2023 in Tallahassee, Florida.
(AP Foto/Lynne Sladky, Bestand)

De gekken bij de College Board, weet je, de mensen die dit bedachten AP African Studies-klas, hebben geprobeerd het geheim te houden. Ze probeerden de syllabus te verbergen, maar het Florida Department of Education bekeek de syllabus goed en “Primetime” kreeg er een klein overzicht van. Auteurs van communistische en kritische racetheorieën zijn verplicht leesvoer.

Previous articleLunar New Year dilemma for China’s post ‘zero-COVID’ travellers | Coronavirus pandemic News
Next articleWarriors-hoofdcoach zegt dat rustende supersterren ‘vreselijk zijn voor fans’, aangezien Stephen Curry en andere All-Stars buiten zitten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.