Home Latest Headlines Joe Concha over het Biden-documentenschandaal: ‘Echt niet’ dat Trump kan worden aangeklaagd,...

Joe Concha over het Biden-documentenschandaal: ‘Echt niet’ dat Trump kan worden aangeklaagd, tenzij Biden dat ook is

12
0

Fox News-medewerker Joe Concha zei maandag dat voormalig president Trump “op geen enkele manier” kan worden aangeklaagd op basis van geheime documenten, tenzij president Biden dat ook doet, die het Witte Huis opbelde nadat een vierde reeks documenten was ontdekt in het strandhuis van de president in Delaware. Concha vertelde “Fox & Friends First” dat de ontwikkelingen in de geheime documenten voor beide problemen kunnen betekenen De plannen van Biden en Trump voor 2024.

WAT WE TOT NU TOE WETEN: TIJDLIJN VAN BIDEN’S GERUBRICEERDE DOCUMENTEN DEBACLE

JOE CONCHA: In een gezonde en nuchtere wereld is dat onmogelijk Donald Trump kan nu worden aangeklaagd, tenzij Biden dat ook is, en we weten dat dit laatste niet zal gebeuren omdat dit hele ding ofwel raar of ranzig is. Al deze geheime documenten bevinden zich op drie verschillende locaties en liggen daar al zes jaar tot nu toe. Op dit moment zou een zittende president waarschijnlijk aankondigen dat hij weer kandidaat zal worden. Nu zijn ze allemaal ontdekt, toch? Door deze look lijkt het moeras op de Middellandse Zee.

Peter Doocy, denk ik, stelde vorige week wat volgens mij de beste vraag was toen hij de Karine Jean-Pierre drukte op de bezoekerslogboeken voor het huis in Wilmington. Onthoud nu dat Joe Biden bijna 200 dagen in Delaware is geweest, 61 weekenden van zijn presidentschap in Delaware sinds hij president werd. En de perssecretaris zal reageren door te zeggen: ‘Nou, we zijn heel transparant geweest over de logboeken van het Witte Huis.’ Nee, we vragen naar de logboeken van Delaware omdat we moeten weten wie een plaats delict in- en uitgaat, vooral in Wilmington, Delaware, waar de president nu is, en al die anderen documenten die door dit hele huis worden bewaardook naast zijn Corvette.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleItaliaanse autoriteiten arresteren maffiabaas na 30 jaar op de vlucht te zijn geweest
Next articleBurkina Faso: 50 vrouwen ontvoerd door vermoedelijke rebellen | Nieuws over gewapende groepen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.