Home Sports Joe Mixon daagt NFL uit om met munten te gooien om te...

Joe Mixon daagt NFL uit om met munten te gooien om te zien wie de boete zal betalen voor het vieren van de touchdown

10
0

Toen officieel werd dat de Bengalen van Cincinnati hun wedstrijd tegen de Buffalo Bills niet zouden spelen na de hartstilstand van Damar Hamlin op het veld, werden er aanpassingen gemaakt voor mogelijke playoff-wedstrijden.

Aangezien de Bengals en Bills beiden eindigden met 16 wedstrijden in het reguliere seizoen (de NFL speelt een schema van 17 wedstrijden), oordeelde de NFL dat een mogelijk Bills-Chiefs AFC Championship in Atlanta zou worden gespeeld.

Maar er was een eigenaardigheid aan dit alles. Een coinflip had de locatie van een Bengals-wedstrijd tegen de kunnen bepalen Baltimore Ravens.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Joe Mixon (28) van de Cincinnati Bengals viert een touchdown met een "munt gooien" in de eindzone tijdens het eerste kwartaal tegen de Baltimore Ravens in het Paycor Stadium op 8 januari 2023 in Cincinnati.

Joe Mixon (28) van de Cincinnati Bengals viert een touchdown met een “muntworp” in de eindzone tijdens het eerste kwartaal tegen de Baltimore Ravens in het Paycor Stadium op 8 januari 2023 in Cincinnati.
(Kirk Irwin/Getty Images)

Joe Mixon bespotte die mogelijkheid tijdens een touchdown-viering. Nadat hij zondag tegen de Ravens had gescoord, trok Mixon een munt uit zijn handschoen, draaide hem om en schopte hem weg.

Mixon kreeg een boete van $ 13.261 voor de viering. Voormalig Bengalen Tsjaad Johnson aangeboden om het te betalen, maar Mixon heeft andere ideeën.

In plaats daarvan wil de teruglopende Bengalen zelf een muntje gooien om te zien wie de boete zal betalen en waar het geld naartoe gaat.

Cincinnati Bengals rent terug naar Joe Mixon, midden, viert een touchdown tegen de Baltimore Ravens in de eerste helft van een wedstrijd in Cincinnati, zondag 8 januari 2023.

Cincinnati Bengals rent terug naar Joe Mixon, midden, viert een touchdown tegen de Baltimore Ravens in de eerste helft van een wedstrijd in Cincinnati, zondag 8 januari 2023.
(AP Foto/Jeff Dean)

TOM BRADY IS ‘DE MEEST ONATLETISCHE QUARTERBACK IN DE SPEL’, ZEGT HALL OF FAMER

“@NFL aangezien jullie allemaal over het opgooien van munten gaan, laten we dit doen. Laten we een munt opgooien om deze gekke boete te betalen voor het uiten van mezelf”, tweette Mixon vrijdag. “Als het kop is, betaal ik. Als het munt is [NFL commissioner] Roger G[oodell] betaal het geld aan de Boys and Girls Clubs van Cincinnati.”

De Bengals en Ravens zullen het deze zondag nog steeds opnemen in de wildcard-ronde, maar de coinflip werd vermeden nadat de Bengals de Ravens Sunday versloegen.

Cincinnati Bengals running back Joe Mixon (28) zoekt ruimte tijdens het derde kwartaal tegen de Baltimore Ravens in het Paycor Stadium in Cincinnati op 8 januari 2023.

Cincinnati Bengals running back Joe Mixon (28) zoekt ruimte tijdens het derde kwartaal tegen de Baltimore Ravens in het Paycor Stadium in Cincinnati op 8 januari 2023.
(Joseph Maiorana/USA Today Sports)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Bengalen en Raven confronteer zondagavond om 20:15 uur ET.

Previous article5-voudig All-Star keert terug naar team waarmee hij MVP won: ‘Waar het allemaal begon’
Next articleVS sturen delegatie voor wetshandhavingsgesprekken naar Cuba | Overheidsnieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.