Home Sports Jordan Poyer van Bills moedigt Tom Brady aan om te stoppen met...

Jordan Poyer van Bills moedigt Tom Brady aan om te stoppen met voetbal: ‘Ga tijd doorbrengen met je kinderen’

7
0

Jordan Poyer bereidt zich zondag voor op een playoff-wedstrijd in de divisie tegen de verdedigende AFC-kampioen Bengalen van Cincinnati.

Maar de veiligheid duurde even om quarterback aan te bieden Tom Brady advies.

“Ik begrijp dat je van dit spel houdt. Ga bij je kinderen zijn, man,” zei Poyer deze week in een aflevering van “The Jordan Poyer Podcast.”

De opmerkingen van Poyer werden ingegeven door de worsteling van Brady en de Bucs in een nederlaag met een wildcard.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

“Tom, je weet dat ik van je hou, en ik heb het gevoel dat ik het hele jaar voor je heb gereden”, zei Poyer. “Al vroeg – je kunt teruggaan naar mijn podcast – zei ik: ‘Je kunt Tom niet tellen.’ … En zeker als s —, hij haalde de play-offs. Je hebt alles gedaan wat je had kunnen doen in deze competitie. “

Jordan Poyer, veiligheid van Buffalo Bills, sprak de media toe na het trainingskamp van het team in Pittsford, NY, 24 juli 2022.

Jordan Poyer, veiligheid van Buffalo Bills, sprak de media toe na het trainingskamp van het team in Pittsford, NY, 24 juli 2022.
(AP Foto / Jeffrey T. Barnes)

De voormalige uitblinker in Oregon State zei ook dat het niet gemakkelijk was voor een speler van Brady’s statuur om een ​​playoff-wedstrijd zo overtuigend te verliezen als tegen de Dallas-cowboys.

“Ik vond het niet leuk om naar die wedstrijd te kijken. Het was moeilijk om naar te kijken. Je staat 27-0 achter tijdens de rust (het was 18-0). Hij was verslagen. Je kon zien dat hij verslagen was. Ik denk nog steeds dat hij het duidelijk weet.” alles over alles, de binnenkant en buitenkant van voetbal. Maar er zijn er elf nodig om het spel te spelen”, voegde Poyer toe.

“Ga bij je kinderen zijn, Tom. Ik waardeer alles wat je in deze competitie hebt gedaan. Ik heb twee keuzes van je gemaakt, één aan de wieg. Beide wedstrijden verloren. Ik ben 0-11 tegen jou. Ja, ga alsjeblieft Ga bij je kinderen zijn, Tom.’

JOSH ALLEN VAN BILLS ZEGT DAT DE PERSCONFERENTIE VAN TOM BRADY ‘EEN WEINIG TE SENTIMENTEEL NAAR MIJN LIEFDE WAS’

Brady en zijn ex-vrouw, Gisele Bündchen hebben samen twee kinderen. De zevenvoudig Super Bowl-winnaar heeft ook een 15-jarige zoon met actrice Bridget Moynahan.

Na 13 jaar huwelijkkondigde het paar de afronding van hun scheiding in oktober aan.

De 45-jarige Brady staat op het punt om dit laagseizoen gratis te worden en zijn toekomst blijft onduidelijk. De toekomstige Hall of Famer zou ervoor kunnen kiezen om Poyer op zijn advies op te volgen en samen uit de game te stappen of terug te keren voor een 24e seizoen in de NFL.

Als Brady ervoor kiest om te blijven spelen, keert hij mogelijk niet terug naar Tampa Bay. Telkens wanneer Brady zijn speeldagen voorgoed achter zich laat, maakt hij de sprong naar de FOX Sports-uitzendcabine.

Tom Brady spreekt op een persconferentie op FC Bayern Campus na een wedstrijd tegen de Seattle Seahawks op 11 november 2022 in München, Duitsland.

Tom Brady spreekt op een persconferentie op FC Bayern Campus na een wedstrijd tegen de Seattle Seahawks op 11 november 2022 in München, Duitsland.
(S. Mellar/FC Bayern via Getty Images)

Na de seizoensafsluiting op maandag bedankte Brady verschillende mensen voor de steun tijdens een nogal turbulent jaar en zei hij zou even duren voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst.

“Ik ga naar huis en ga vanavond zo snel mogelijk een goede nachtrust krijgen”, zei Brady tijdens een persconferentie na de wedstrijd. “Er is veel aandacht besteed aan dit spel. Dag voor dag.”

BUCS ONTSLAAT OFFENSIEVE COÖRDINATOR BYRON LINKS TUSSEN GROTE WIJZIGINGEN IN AANVALLEN COACHING PERSONEEL

Brady’s pensionering afgelopen laagseizoen duurde 40 dagen. Hij kondigde toen aan dat hij voor een derde jaar zou terugkeren naar de Bucs.

Tom Brady (12) van de Tampa Bay Buccaneers schreeuwt van feest nadat hij zich haastte voor een touchdown tijdens het vierde kwart van een wedstrijd tegen de Carolina Panthers in het Raymond James Stadium op 1 januari 2023 in Tampa, Fla.

Tom Brady (12) van de Tampa Bay Buccaneers schreeuwt van feest nadat hij zich haastte voor een touchdown tijdens het vierde kwart van een wedstrijd tegen de Carolina Panthers in het Raymond James Stadium op 1 januari 2023 in Tampa, Fla.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

Brady leidde de Bucs wel naar een tweede opeenvolgende NFC South-titel, maar het record van 8-9 van het team was de eerste verliezende campagne in de carrière van de quarterback.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Tampa Bay ontsloeg aanvallende coördinator Byron Leftwich en andere assistent-coaches nadat de Bucs het grootste deel van het seizoen aanvallend worstelden.

Previous articleFamily of man killed in police incident files $50m claim | Black Lives Matter News
Next articleDe Californische advocaat Elliot Blair gezien op foto’s die uren voor de mysterieuze dood in Mexico zijn gemaakt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.