Home Sports Josh Allen van Bills wil de complottheorie van Damar Hamlin de kop...

Josh Allen van Bills wil de complottheorie van Damar Hamlin de kop indrukken: ‘Stop dat s—‘

5
0

Het is momenteel de grootste complottheorie in de sport: Was Buffalo Bills veiligheid Damar Hamlin daadwerkelijk aanwezig in Highmark Stadium op zondag voor de AFC divisieronde tegen de Cincinnati Bengals?

Hamlin werd gezien terwijl hij naar zijn suite in het stadion ging en de CBS-uitzending liet hem daar zelfs zien, hoewel de sneeuwomstandigheden het moeilijk maakten om hem duidelijk te zien. Alleen zijn handen in de vorm van een hart werden gezien toen het publiek voor hem juichte na het zien van het schot op de Jumbotron.

Maar omdat hij zo dik was dat alleen zijn ogen zichtbaar zouden zijn als hij geen zonnebril op had, denken mensen dat het niet echt Hamlin in het stadion was. Het was iemand anders die zijn rol speelde.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Voetbal: Fan van Buffalo Bills houdt een poster vast van Damar Hamlin (3) vs. New England Patriots in Highmark Stadium.  Buffalo, New York 1/8/2023

Voetbal: Fan van Buffalo Bills houdt een poster vast van Damar Hamlin (3) vs. New England Patriots in Highmark Stadium. Buffalo, New York 1/8/2023
(Simon Bruty/Sports Illustrated via Getty Images)

Quarterback Josh Allen wil daar een einde aan maken.

“Ja, dat is stom,” zei hij in “Kyle Brandt’s Basement.”

DAMAR HAMLIN VAN BILLS REAGEERT OP ‘KLOON’ GERUCHTEN NA HET VERSCHIJNEN VAN DE PLAYOFF

“Ten eerste, dat is Damar’s swag. Hij draagt ​​dat graag. Twee, hij was voor de wedstrijd bij ons in de kleedkamer, dus ja, dat was damar. Dat is absoluut nul kans. Hij is Damar Hamlin, dat is onze man, dat is onze broer. Hij was bij ons voor de wedstrijd, na de wedstrijd. Hij zat in de suite met zijn gezin, zijn kleine broertje. 100 procent, dus mensen moeten stoppen met die s—.”

Hamlin speelde ook in op de samenzwering en plaatste een foto op Twitter met het onderschrift “Clone” terwijl hij dezelfde outfit droeg als in Highmark Stadium naast een muurschildering van hem in Buffalo.

Damar Hamlin #3 van de Buffalo Bills viert feest na een toneelstuk tijdens het tweede kwart van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Miami Dolphins in het Highmark Stadium op 17 december 2022 in Orchard Park, New York.

Damar Hamlin #3 van de Buffalo Bills viert feest na een toneelstuk tijdens het tweede kwart van een NFL-voetbalwedstrijd tegen de Miami Dolphins in het Highmark Stadium op 17 december 2022 in Orchard Park, New York.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

Hamlin zei ook dat iedereen snel van hem zal horen.

“Dankbaar voor alle ECHTE liefde, gedachten en gebeden van over de hele wereld.. jullie horen snel van me!” schreef hij op Twitter.

STEFON DIGGS VAN BILLS REAGEERT OP ELI APPLE’S TROLLING: ‘CLOUT CHASING’

De Bills waren niet in staat om de overwinning te behalen bij Hamlin’s terugkeer naar Orchard Park voor een wedstrijd, aangezien de Bengals wegkwamen met de overwinning van 27–10. Toch begrepen de Bills hoe geweldig het was om hun broer en teamgenoot in het gebouw te hebben.

“Alleen al zijn aanwezigheid, zijn glimlach, zijn positieve energie, die hij altijd heeft gehad, zorgt altijd voor energie en goede vibes bij deze groep”, zei centrum Mitch Morse via ESPN. Het was echt goed om hem te zien. Ik ben erg blij voor de fans, het publiek, dat hij naar buiten kan en hij heeft heel hard gewerkt om in de positie te komen waarin hij nu zit.”

Buffalo Bills quarterback Josh Allen (17) lijkt te passen tijdens de eerste helft van een NFL wildcard playoff-voetbalwedstrijd tegen de Miami Dolphins, zondag 15 januari 2023, in Orchard Park, NY

Buffalo Bills quarterback Josh Allen (17) lijkt te passen tijdens de eerste helft van een NFL wildcard playoff-voetbalwedstrijd tegen de Miami Dolphins, zondag 15 januari 2023, in Orchard Park, NY
(AP Foto/Adrian Kraus)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Alleen al zijn aanwezigheid spreekt volgens mij boekdelen.”

Previous articleVrouw uit Pennsylvania beschuldigd van ‘branding’, seksueel misbruik en het gebruik van vier kinderen om aan drugs te komen: officier van justitie
Next articleOdell Beckham Jr. reageert op Sha’Carri Richardson die uit vliegtuig wordt getrapt: ‘Maar ik ben de klootzak’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.