Home Politics Kentucky AG, gouverneur hoopvol verwerpt behandeling van minderheidsrepublikeinen door Democraten: ‘Veel verdriet’

Kentucky AG, gouverneur hoopvol verwerpt behandeling van minderheidsrepublikeinen door Democraten: ‘Veel verdriet’

20
0

procureur-generaal van Kentucky Daniël Cameroneen zwarte republikein, roept op tot de manier waarop de democraten andere zwarte en conservatieven uit minderheden behandelen, terwijl de GOP winst blijft maken in gemeenschappen die traditioneel democratisch hebben gestemd.

In een exclusief interview met Fox News Digital betoogde Cameron, een kandidaat die hoopt de kwetsbare democratische regering Andy Beshear te ontslaan bij de verkiezingen van dit jaar, dat een persoon moet worden beoordeeld op waarden in plaats van op huidskleur en dat het patriottisme, gezond verstand en fair play van de Republikeinse partij waren ook belangrijk voor het weefsel van de natie en Kentucky.

“Ik denk dat sommige Democraten al veel te lang hebben geprobeerd om mensen die op mij lijken te vragen om op een bepaalde manier te stemmen, en als je dat niet doet, en als je een verschil van mening of gedachte uitdrukt, dan deinzen ze daarvoor terug. , en ze bezorgen je veel verdriet op Twitter en andere socialemediaplatforms”, zei Cameron tegen Fox.

“Maar ik hoop dat wat ik heb aangetoond, of het nu in mijn tijd was als kandidaat voor procureur-generaal en die race won, of zelfs nu ik kandidaat ben voor gouverneur, is dat het ons hier in Kentucky niet uitmaakt hoe je eruitziet, het kan ons iets schelen.” over je waarden.”

SQUAD DEM LANCEERT WILD RANT VERDEDIGEN ‘WOKENESS’, ZEGT CHIP ROY WIL ‘OUD AMERIKA’ DAT ‘AFRIKANEN TOT SLAAF’

De procureur-generaal van Kentucky, Daniel Cameron, spreekt tijdens de Republikeinse Nationale Conventie vanuit het Andrew W. Mellon Auditorium in Washington, 25 augustus 2020.

De procureur-generaal van Kentucky, Daniel Cameron, spreekt tijdens de Republikeinse Nationale Conventie vanuit het Andrew W. Mellon Auditorium in Washington, 25 augustus 2020.
(AP Foto/Susan Walsh)

Republikeinen zijn doorgegaan met het boeken van winst onder minderheidsgemeenschappen in het hele land, tot grote frustratie van de Democraten. De GOP had zijn meest uiteenlopende lijst van kandidaten ooit bij de tussentijdse verkiezingen van vorig jaar.

Met die winsten hebben minderheidsrepublikeinen steeds meer geconfronteerd met de controle van de democrateninclusief vernederende scheldpartijen en uitgesloten worden van groepen zoals de Congressional Black Caucus (CBC).

In 2021 heette senator Tim Scott, RS.C., een andere zwarte republikein, “oom Tim” op sociale media in verwijzing naar de denigrerende uitdrukking “Uncle Tom”, die historisch is gebruikt voor zwarten die als eerbiedig voor blanken worden beschouwd.

Tijdens de race voor House-spreker eerder deze maand, Rep. Byron Donalds, R-Fla., werd “een prop” genoemd door het uiterst linkse “Squad”-lid Rep. Cori Bush, D-Mo., nadat hij door collega’s was genomineerd voor de functie. Na zijn aantreden in 2021 was Donalds dat ook toegang geweigerd in de CBC, die volledig bestaat uit zwarte democraten, ondanks dat ze beweren tweeledig te zijn.

RISING GOP STAR ZWERT ZICH TEGEN TEGEN ‘EXCESSEN VAN DE BIDEN-ADMINISTRATIE’ IN ZOEKTOCHT OM DEM GOV TE ONTSTOPEN

Senator Tim Scott, RS.C., ondervraagt ​​Chris Magnus terwijl hij verschijnt voor een hoorzitting van de financiële commissie van de Senaat over zijn benoeming tot de volgende commissaris voor douane en grensbescherming in het Dirksen Senaatskantoorgebouw op Capitol Hill in Washington, DC, oktober 19, 2021.

Senator Tim Scott, RS.C., ondervraagt ​​Chris Magnus terwijl hij verschijnt voor een hoorzitting van de financiële commissie van de Senaat over zijn benoeming tot de volgende commissaris voor douane en grensbescherming in het Dirksen Senaatskantoorgebouw op Capitol Hill in Washington, DC, oktober 19, 2021.
(Rod Lamkey/Pool via Reuters)

Nadat hij dergelijke karakteriseringen had verworpen, prees Cameron de geschiedenis van de Republikeinse Partij en de rol die volgens hem “gezond verstand en fair play” hebben gespeeld binnen de partij.

“Ik geloof vast en volledig in de Amerikaanse geest en de innovatieve geest van de hardwerkende mannen en vrouwen in dit hele land. Sterker nog, ik praat vaak over de rol die gezond verstand en fair play hebben gespeeld in de Republikeinse Partij”, zei Cameron. .

TRUMP VN-AMBASSADEUR ZWAAR ‘VOLLEDIGE PERS’ OM CHINA’S FENTANYL ‘MISBRUIK’ IN DEZE STAAT TE BESTRIJDEN INDIEN VERKOZEN GOV

“Het was gezond verstand en fair play die Abraham Lincoln vertelden dat dit land zijn oprichting niet kon waarmaken tenzij het de slavernij afschafte. Het was gezond verstand en fair play dat Teddy Roosevelt vertelde dat de financiële gezondheid en belangen van dit land kon niet zomaar in de handen van een paar grote bedrijven worden gehouden. Het was gezond verstand en fair play die Ronald Reagan vertelden dat hij de duimen van de bureaucraten in Washington, DC, van de ruggen van de hardwerkende mannen en vrouwen van dit land, anders zouden we die patriottische en innovatieve geest verliezen.

De democratische gouverneur van Kentucky, Andy Beshear, spreekt terwijl hij een briefing bijwoont van lokale leiders over stormschade door tornado's en extreem weer met president Biden op Mayfield Graves County Airport in Mayfield, Ky., 15 december 2021.

De democratische gouverneur van Kentucky, Andy Beshear, spreekt terwijl hij een briefing bijwoont van lokale leiders over stormschade door tornado’s en extreem weer met president Biden op Mayfield Graves County Airport in Mayfield, Ky., 15 december 2021.
(AP Foto/Andrew Harnik)

“Patriottisme is dus belangrijk voor de structuur van het Gemenebest. We zijn erg trots op deze staat – op onze geschiedenis – en we waarderen de rechten die ons door God zijn gegeven. En ik wil een gouverneur zijn die erkent en deelt die waarden met de mannen, vrouwen en kinderen van alle 120 provincies.”

Cameron staat tegenover 11 andere Republikeinen in de gouvernementele voorverkiezingen, waaronder voormalig VN-ambassadeur Kelly Craft, staatslandbouwcommissaris Ryan Quarles en staatsauditor Mike Harmon.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Republikeinse voorverkiezingen vinden plaats op dinsdag 16 mei. De winnaar neemt het naar verwachting op tegen Beshear bij de algemene verkiezingen in november.

Previous articleKøbsguide til bærbare computere: 5 ting, du skal vide, før du investerer
Next articleTrevor Lawrence van Jaguars spreekt ongelooflijke comeback-overwinning van 27 punten: ‘Wil dit niet nog een keer doen’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.