Home Latest Headlines Kim Kardashian geeft lezing aan de Harvard Business School, wordt online geript

Kim Kardashian geeft lezing aan de Harvard Business School, wordt online geript

6
0

Van Calabasas tot Cambridge, Van Kim Kardashian dynamische business in de shapewear-lijn SKIMS blijft aandacht en lof oogsten.

Vrijdag reisde Kardashian 42 af naar het prestigieuze Harvard Business School samen met mede-oprichter van SKIMS, Jens Grede, om het enorme succes te bespreken dat het bedrijf heeft gekend sinds het op de markt kwam in juni 2019.

De ondernemer en moeder van vier kinderen, die studeert om advocaat te worden, schreef op sociale media: “Ik sprak gisteren op de Harvard Business School voor een klas genaamd HBS Moving Beyond DTC. De opdracht van de klas was om meer te weten te komen over @skims, dus mijn partner Jens en ik spraken over onze marketing, onze uitdagingen en onze grootste overwinningen. Ik ben zo trots op Skims en de gedachte dat het een cursus is die aan Harvard wordt gestudeerd, is gewoon te gek!!! Bedankt professor Len Schlesinger en @harvardhbs voor het hebben ons. #BucketListDream.”

Twitter-gebruikers kruisigden de ondernemer meteen en vroegen zich af waarom de realityster geprezen zou worden bij HBS.

KIM KARDASHIAN OVER HAAR GELOOF IN GOD, ELKE NACHT BIDDEN MET HAAR KINDEREN

Kim Kardashian documenteerde haar ervaring aan de Harvard Business School en noemde het een "#BucketListDream."

Kim Kardashian documenteerde haar ervaring aan de Harvard Business School en noemde het een “#BucketListDream”.
(Instagram)

“Het is gek”, schreef een gebruiker. “@Harvard zou zich moeten schamen.”

Een andere persoon schreef: “En zomaar is het prestige van Harvard in mijn hoofd in rook opgegaan. Het is niet eens een casestudy waard, maar je zou het verschil niet weten.”

Een persoon op Instagram merkte op: “Dus Harvard heeft zijn normen laten vallen”, terwijl een ander eraan toevoegde: “Zijn mensen gek, het is gênant om de Harvard Business School binnen te lopen [sic].”

Kim Kardashian lanceerde SKIMS in juni 2019.

Kim Kardashian lanceerde SKIMS in juni 2019.
(Kevin Mazur/Getty Images voor Nordstrom)

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Vrienden en fans feliciteerden de ster en schreven met de tekst “Dat is hot” met een vuuremoji. Alicia Key’s becommentarieerde 12 vuuremoji’s op Kardashian’s Instagram.

Een fan schreef op Twitter: “Gefeliciteerd Kim! Ik ben blij dat je zakelijk inzicht serieus wordt genomen. The sky is the limit voor jou”, terwijl een ander opmerkte: “Jij en je gezin hebben een lange weg afgelegd. Goed gedaan! het mag lijken, ik weet zeker dat er veel hard werk wordt verzet, zowel achter de schermen als daarbuiten! Welverdiend.”

Een student geïdentificeerd als Liz vertelde NBC10 Boston dat het een geweldige kans was om Kardashian naar haar klas op Harvard te laten komen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Gewoon leren van iemand die zo’n succesvol bedrijf heeft opgebouwd, was echt opwindend en ik denk dat de privacy van geen camera’s in de kamer ook bijzonder was om dat openhartige gesprek te kunnen voeren”, merkte ze op.

Previous articleRed state Democrat doesn’t ‘lift a finger’ against Biden policies ravaging his citizens: GOP governor hopeful
Next articleSådan ændrer du din skriftstørrelse på en iPhone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.