Købsguide til bærbare computere: 5 ting, du skal vide, før du investerer

  134
  0

  Overvejer du at investere i en ny bærbar? Det antager jeg, at du er, hvis du klikkede for at læse denne artikel. De kommer i en lang række størrelser, funktioner og priser, hvilket gør det til en udfordring at vælge den bedste.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Derfor skal du finde ud af, hvad dine behov er. Jeg har sammensat denne købsguide til bærbare computere for at hjælpe med at indsnævre dine muligheder.

  Uanset hvilken model du får, er bærbare computere dyre.

  Uanset hvilken model du får, er bærbare computere dyre.
  (Kurt Knutsson)

  1. Lad ikke prisen være den afgørende faktor

  Uanset hvilken model du får, er bærbare computere dyre. Med dette i tankerne vil nogle mennesker straks vælge den billigste løsning. I modsætning hertil kan andre gøre det modsatte og gå efter den dyreste model, forudsat at noget så dyrt skal være den bedste.

  Lige meget hvilken side af medaljen du måtte være på, vil det næsten garanteret ende i skuffelse at vælge din bærbare computer alene baseret på prisen.

  HVORFOR ER WINDOWS #1 MÅL FOR MALWARE: 2 LETTE MÅDER AT HOLDE SIKKERHEDEN

  Budget bærbare computere kommer med minimal lagerplads og uden flere nødvendige funktioner til dit arbejde, måske ikke den rigtige pasform.

  Mens de dyreste ofte inkluderer funktioner, du aldrig vil, samt en overflod af lagerplads, der vil forblive ufyldt.

  I stedet for at vælge den billigste eller dyreste, bør du i stedet:

  • Indstil et maksimumbudget
  • Vurder dine nuværende behov og ting, du håber, din nye model vil have
  • Find en enhed, der afkrydser alle eller de fleste af dine behov og stadig er inden for dit budget

  HURTIG KONTROL FOR AT SE, OM NOGEN SPIONER PÅ DIN COMPUTER

  2. Prøv det altid, før du køber

  Uanset om du er førstegangsejer af en bærbar computer eller blot opgraderer til en nyere enhed, giver din ny computer en prøvetur er altid en god idé, før du beslutter dig for at købe den.

  Det er vigtigt at bemærke, at næsten alle fysiske teknologibutikker, inklusive Apple Store, Microsoft Store og Best Buy, giver dig mulighed for at teste deres enheder. Dette vil gøre dig i stand til at:

  • Se om funktionerne er til din smag
  • Få en fornemmelse af tastaturet, touchpad’en og grænsefladen
  • Sørg for, at det er den størrelse og vægt, du leder efter

  Hvis butikken, af en eller anden grund ikke tillader dig at teste det, eller hvis du køber det online, skal du dobbelttjekke returpolitik før du køber det, og sørg for, at det er rimeligt.

  3. Vær opmærksom på kompatibilitet

  En af de mere og mere almindelige fejl, når du køber en bærbar computer, er ikke at dobbelttjekke portkompatibilitet. I dag bruger de fleste bærbare computere USB-C-porte, mens du måske stadig har flere enheder som bruger USB-A-porte.

  SÅDAN BRUGER DU PÅMINDELSER PÅ DINE MACoS, OG HVORFOR DU BØR

  Sandt nok kunne dette inkompatibilitetsproblem løses ved at købe en dongle. Men i stedet for at bruge flere penge, er det en god idé at tjekke, om dine computerporte er kompatible med de fleste enheder, du ved, du kommer til at bruge.

  Det er en god idé at tjekke, om dine computerporte er kompatible med de fleste enheder, du ved, du kommer til at bruge.

  Det er en god idé at tjekke, om dine computerporte er kompatible med de fleste enheder, du ved, du kommer til at bruge.
  (Kurt Knutsson)

  4. Planlæg for det lange træk

  Ligesom at tage en beslutning udelukkende baseret på prisen, skal du ikke være for forhastet med at købe en bærbar computer baseret på dine nuværende behov, fordi du vil have din computer til at holde i mindst et par år. Så før du foretager et køb, er det altid klogt at:

  • Tag et kig på din nuværende enheds lager og funktioner
  • Bestem, hvor mange af dets applikationer og tjenester, du bruger
  • Find ud af, hvad du skal bruge for at passe dig i de næste par år

  Du behøver ikke nødvendigvis at få den mest avancerede, up-to-date model; Du bør dog altid købe en, som i det mindste vil være en forbedring i forhold til din nuværende enhed og give dig mulighed for vækst til alle dine fremtidige behov.

  SÅDAN TÆNDER DU TASTATURLYSET PÅ DIN MAC

  5. Størrelse betyder noget

  Du bør altid tænke på Goldilocks, når du vælger en bærbar computer. Afhængigt af din smag kan nogle være for store, andre for små, hvilket fører til, at du vil have den “lige rigtige” model til dig.

  Dette kan ret hurtigt bestemmes af et par faktorer:

  • Hvis du vil bruge det mere på farten eller hjemme
  • Hvor du planlægger at bruge det, og/eller hvad du planlægger at bære det ind
  • Dine krav til synlighed og skrivning.

  Antag, at du planlægger at bruge din bærbare computer stort set udelukkende derhjemme. I så fald vil en robust enhed, der måler 15 tommer eller mere, sandsynligvis passe mere til dine behov, så længe du har plads på dit skrivebord, eller hvor end du planlægger at arbejde.

  SPØRG KURT: KAN JEG FORLADE MIN COMPUTER I SLEEP-TILSTAND, ELLER SKAL JEG LUKKE DEN?

  Disse enheder passer muligvis ikke ind i din valgte rygsæk eller bærer, og hvis de vejer omkring 10 pund eller deromkring, vil dine skuldre ikke være taknemmelige.

  Hvis du arbejder oftere på farten, kan en mindre enhed, der måler omkring 11 tommer eller deromkring, være mere til din smag. Men som nævnt før du køber det, er det bedst at prøve det først, da du måske har problemer med at skrive på det mindre tastatur; at lave en enhed liggende et sted lige i midten er den bedste vej at gå.

  Hvis du arbejder oftere på farten, kan en mindre enhed, der måler omkring 11 tommer eller deromkring, være mere til din smag.

  Hvis du arbejder oftere på farten, kan en mindre enhed, der måler omkring 11 tommer eller deromkring, være mere til din smag.
  (Kurt Knutsson)

  Selvfølgelig er den mest markante overordnede fejl, nogen kan begå, når de køber en ny bærbar, at beslutte sig baseret på kun én faktor. Det er vigtigt at overveje dine mange behov og årsager til at købe, før du træffer din endelige beslutning. I betragtning af disse fem faktorer, er du garanteret at få en enhed med hjem, der vil holde dig tilfreds i den umiddelbare fremtid.

  KLIK FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  For flere af mine tekniske tips, sørg for at abonnere på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleSeaWorld geeft aanvullende details vrij over orka die dood is aangetroffen op het strand van Florida
  Next articleKentucky AG, gouverneur hoopvol verwerpt behandeling van minderheidsrepublikeinen door Democraten: ‘Veel verdriet’

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.