Kongressen blokerer finansieringsanmodning til Microsoft-headset efter at have testet bekymringer: rapport

  19
  0

  Kongressen skød angiveligt ned US Army’s anmodning om $400 mio at købe yderligere Microsoft mixed reality-headsets, i stedet for at omlægge finansieringen til at udvikle nye modeller, der vil løse problemer med de nuværende enheder.

  Militæret får omkring en tiendedel af dette beløb til at gå til at forbedre systemet, efter at der blev rejst bekymring over felttest af brillerne, som er baseret på Microsofts HoloLens-teknologirapporterede Bloomberg.

  Tests, der brugte enhederne, afslørede “missionspåvirkende fysiske funktionsnedsættelser”, herunder hovedpine, anstrengte øjne og kvalme, rapporterede udsalgsstedet, der citerer et resumé af en øvelse fra Pentagons testkontor.

  Anmodningen på $400 millioner var inkluderet i den offentlige finansieringsregning på $1,75 billioner ifølge Bloomberg.

  SLÅ DENNE GMAIL-SIKKERHEDSFUNKTION TIL ASAP

  Soldater bærer en prototype af US Army's Integrated Visual Augmentation System og bruger en Squad immersive Virtual Trainer under en træningsmiljøtestbegivenhed på dets tredje Soldier Touchpoint i Fort Pickett, Va., 21. oktober 2020.

  Soldater bærer en prototype af US Army’s Integrated Visual Augmentation System og bruger en Squad immersive Virtual Trainer under en træningsmiljøtestbegivenhed på dets tredje Soldier Touchpoint i Fort Pickett, Va., 21. oktober 2020.
  (Courtney Bacon/US Army via REUTERS)

  I en udgivelse den 5. januar, hæren sagde, at det havde tildelt en opgaveordre til Microsoft om at udvikle 1.2-varianten af ​​headset, eller Integrated Visual Augmentation Systems.

  Opgaveordren, sagde det, ville give forbedringer baseret på gennemførte testhændelser.

  “IVAS vil give soldater en enkelt enhed til at kæmpe, øve og træne ved at integrere næste generations situationsbevidsthedsværktøjer,” sagde hæren. “Til dato har hæren gennemført over 30 soldatertestbegivenheder og mere end 100 tekniske deltest, hvor mere end 1.000 soldater har bidraget med næsten 100.000 timers IVAS-brugerfeedback. Disse tests validerede systemets fortsatte fremskridt, mens de identificerede områder for fokuserede forbedringer.”

  Den opdaterede version vil inkludere en ny formfaktor til at håndtere Human Systems Integration, herunder fysiologiske påvirkninger identificeret under testning, samt softwareforbedringer for øget pålidelighed og reduceret strømbehov.

  Soldater bærer en prototype af US Army's Integrated Visual Augmentation System under en Soldier Touchpoint 3 squad rekognosceringsmission testtræningsbegivenhed i Fort Pickett, Va., 21. oktober 2020.

  Soldater bærer en prototype af US Army’s Integrated Visual Augmentation System under en Soldier Touchpoint 3 squad rekognosceringsmission testtræningsbegivenhed i Fort Pickett, Va., 21. oktober 2020.
  (Courtney Bacon/US Army via REUTERS)

  Leveringsordrer til IVAS 1.2 produktionssystemer vil blive placeret efter kvalifikation og driftstest.

  UFO-SYN er steget i løbet af de sidste to år, siger US INTEL-RAPPORT

  Ifølge Bloomberg tildelte hæren Microsoft omkring 125 millioner dollars til at udvikle 1.2-varianten, foruden de titusindvis af millioner godkendt af Kongressen.

  Microsoft Corporations standskiltning vises på CES 2023 i Las Vegas Convention Center den 6. januar 2023 i Las Vegas.

  Microsoft Corporations standskiltning vises på CES 2023 i Las Vegas Convention Center den 6. januar 2023 i Las Vegas.
  (David Becker/Getty Images)

  Microsoft sagde i et indlæg, at headsettet er en del af en bredere indsats for at modernisere amerikanske militæroperationer.

  I 2018 vandt Microsoft en kontrakt på $480 millioner fra hæren om at udvikle et mixed reality-headset til at “hjælpe soldater med at træne, øve og kæmpe”, hvor IVAS udvikles under en aftale kendt som en anden transaktionsmyndighed.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  “Arrangementet gjorde det muligt for IVAS at blive udviklet på mindre end tre år, meget hurtigere end et traditionelt projekt af sin type,” hedder det.

  Previous articleTom Brady is ‘de meest onatletische quarterback in de game’, zegt Hall of Famer
  Next articleTrumps verklaring ontzegeld in E. Jean Carroll-rechtszaak wegens laster

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.