Home Politics Kwetsbare Dem-gouverneur doorstoken door uitdagers voor het afwijzen van een verzoek om...

Kwetsbare Dem-gouverneur doorstoken door uitdagers voor het afwijzen van een verzoek om gegevens over COVID-sluitingen

16
0

EERST OP FOX: Republikeinen hebben woensdag de democratische gouverneur van Kentucky, Andy Beshear, beledigd na de procureur-generaal van de staat vastbesloten dat Beshear ten onrechte een verzoek om gegevens over schoolsluitingen tijdens de COVID-pandemie heeft afgewezen, en zei dat die beslissing aantoont waarom Beshear dit jaar moet worden weggestemd.

Dinsdag vond de procureur-generaal van Kentucky, Daniel Cameron, een Republikein, dat Beshear geen reden had om niet te voldoen aan het dossierverzoek van de Republikeinen van de staat, en verschillende van Beshear’s mogelijke tegenstanders merkte op.

“Tijdens COVID had Kentucky leiderschap nodig, en in plaats daarvan kregen we lockdowns. We hebben een gouverneur nodig die de moed heeft om vanaf het front te leiden en niet de massa te volgen”, zei de campagne van voormalig VN-ambassadeur Kelly Craft in een verklaring aan Fox New Digital.

KENTUCKY AG, GOUVERNEUR HOOPVOL VERWERPT BEHANDELING VAN MINDERHEIDSREPUBLICANEN DOOR DEMOCRATEN: ‘VEEL VERTROUWEN’

Van links: de Republikeinse landbouwcommissaris van Kentucky, Ryan Quarles, de democratische gouverneur van Kentucky, Andy Beshear, en voormalig VN-ambassadeur Kelly Craft.

Van links: de Republikeinse landbouwcommissaris van Kentucky, Ryan Quarles, de democratische gouverneur van Kentucky, Andy Beshear, en voormalig VN-ambassadeur Kelly Craft.
(Getty-afbeeldingen)

“Andy Beshear heeft keer op keer bewezen dat hij niet opgewassen is tegen de taak om ons gemenebest te leiden”, aldus de verklaring, in navolging van kritiek die Craft Beshear heeft uitgedeeld over zijn aanpak van de drugscrisis die Kentucky teistert.

De landbouwcommissaris van Kentucky, Ryan Quarles, die een doctoraat in het hoger onderwijs heeft en ook kandidaat is voor de gouverneur, beschuldigde Beshear’s schoolsluitingen in de hele staat vanwege de negatieve effecten die volgens hem hun leren hadden beïnvloed.

TRUMP VN-AMBASSADEUR ZWAAR ‘VOLLEDIGE PERS’ OM CHINA’S FENTANYL ‘MISBRUIK’ IN DEZE STAAT TE BESTRIJDEN INDIEN VERKOZEN GOV

“Als voormalig opvoeder weet ik dat onze kinderen leden onder buitensporige COVID-lockdowns waarvan we nu weten dat ze lagere testscores veroorzaakten in het Gemenebest. Voor alle duidelijkheid: de lockdowns hebben onherstelbare schade toegebracht aan studenten die nog tientallen jaren voelbaar zullen zijn. ‘, zei hij tegen Fox.

“Als gouverneur zal ik me concentreren op het openhouden van onze scholen en het corrigeren van het generatieverlies vanwege de overdreven lockdown van Andy Beshear”, voegde hij eraan toe.

De procureur-generaal van Kentucky, Daniel Cameron, spreekt tijdens de Republikeinse Nationale Conventie vanuit het Andrew W. Mellon Auditorium in Washington, DC, op 25 augustus 2020.

De procureur-generaal van Kentucky, Daniel Cameron, spreekt tijdens de Republikeinse Nationale Conventie vanuit het Andrew W. Mellon Auditorium in Washington, DC, op 25 augustus 2020.
(AP Foto/Susan Walsh)

Cameron, die ook een Republikeinse kandidaat voor het gouverneurschap is, reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Fox om commentaar.

Het geweigerde dossierverzoek werd gedaan door de Kentucky GOP-woordvoerder Sean Southard op 2 december 2022. De genoemde functionarissen in het verzoek omvatten Beshear, evenals huidige en voormalige leden van zijn regering, uitvoerend directeur van de Kentucky Democratic Party Sebastian Kitchen, staatswetgevers en De voorzitter van de Kentucky Education Association, Eddie Campbell.

RISING GOP STAR ZWERT ZICH TEGEN TEGEN ‘EXCESSEN VAN DE BIDEN-ADMINISTRATIE’ IN ZOEKTOCHT OM DEM GOV TE ONTSTOPEN

De advocaten van Beshear voerden aan dat om aan het archiefverzoek te voldoen “het opvragen en beoordelen van elke andere elektronische of fysieke correspondentie van of naar de geïdentificeerde personen gedurende een periode van meer dan drie jaar zou vereisen om te bepalen of de correspondentie een van de acht geïdentificeerde termen bevatte. “

De bevinding van Cameron oordeelde echter dat het verzoek van de Kentucky GOP niet “alle records” omvatte, maar eerder correspondentie met een bepaald onderwerp in een bepaald tijdsbestek.

Een kind zet op 17 maart 2021 haar masker weer op na het beëindigen van de lunch aan een tafel met sociale afstand in de cafetaria van de Medora Elementary School in Louisville, Kentucky.

Een kind zet op 17 maart 2021 haar masker weer op na het beëindigen van de lunch aan een tafel met sociale afstand in de cafetaria van de Medora Elementary School in Louisville, Kentucky.
(Jon Kers/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Southard vertelde Fox dat de volgende stap voor de GOP is om terug te gaan naar de gouverneur en te kijken of hij de uitspraak zal respecteren en de verzoekdossiers zal vrijgeven. Beshear zou een rechtszaak kunnen uitlokken door niet te voldoen.

Chris Pandolfo van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleTrevor Lawrence onthult dat hij improviseerde bij een cruciale sprong van twee punten in een wildcard-playoff-wedstrijd
Next articleJosh Allen van Bills zegt dat de persconferentie van Tom Brady ‘een beetje te sentimenteel was naar mijn smaak’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.