Home Sports Kyle Shanahan van de 49ers onthult het keerpunt dat ‘het team uitschakelde’...

Kyle Shanahan van de 49ers onthult het keerpunt dat ‘het team uitschakelde’ in een grote overwinning op Seahawks

19
0

De San Fransisco 49ers kwam uit op een vroege 10-0 voorsprong, maar ze stonden tijdens de rust met 17-16 achter en kwamen plotseling in de problemen.

Ze hadden een momentumzwaai nodig tegen de Seattle Seahawksen ze hebben het.

Ze overtroffen de Seahawks met 25-6 in de tweede helft, en na de wedstrijd wees hoofdcoach Kyle Shanahan op wat leidde tot de dominante tweede helft.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) wordt verdedigd door Seattle Seahawks-veiligheidsman Johnathan Abram (23) en cornerback Tariq Woolen (27) in het derde kwart van een wildcard-wedstrijd in Levi's Stadium.

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) wordt verdedigd door Seattle Seahawks-veiligheidsman Johnathan Abram (23) en cornerback Tariq Woolen (27) in het derde kwart van een wildcard-wedstrijd in Levi’s Stadium.
(Cary Edmondson/USA Today)

Ongeveer vijf minuten na het derde kwart, Deebo Samuel kreeg de Niners in de rode zone, maar het leek erop dat Johnathan Abram van de Seahawks de enkel van de ontvanger rolde bij het maken van de tackle.

Abrams pakte op zijn minst Samuels been op en sleepte hem een ​​paar centimeter mee.

Toen Samuel om een ​​vlag vroeg, moesten de spelers van elkaar worden gehouden. Samuel stond langzaam op van het stuk.

Shanahan zei de tackel “maakte het team kwaad‘, en de Niners weigerden vanaf daar hun voet van het gaspedaal te halen.

Die rit eindigde in een haastige touchdown van Brock Purdy. Tijdens de daaropvolgende drive van de Seahawks herstelden de Niners een onhandige poging van Geno Smith en veranderden dat in een nieuwe touchdown. De Niners scoorden op elk van hun bezittingen in de tweede helft.

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) reageert na een actie in het derde kwart van een wildcard-wedstrijd tegen de Seattle Seahawks in Levi's Stadium.

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) reageert na een actie in het derde kwart van een wildcard-wedstrijd tegen de Seattle Seahawks in Levi’s Stadium.
(Cary Edmondson/USA Today Sport)

49ERS DOMINEREN SEAHAWKS IN TWEEDE HELFT OM DOOR TE GAAN IN NFL-PLAY-OFFS

In een gesprek met verslaggevers na de wedstrijd zei Samuel dat hij op de grond bleef omdat hij, afgezien van de tackle die zijn enkel bezeerde, wilde zijn kalmte bewaren en zijn emoties onder controle krijgen.

Samuel nam later in de wedstrijd wraak met een touchdown van 74 meter in het vierde kwartaal om de wedstrijd buiten bereik te brengen.

“Ik weet niet wat hij daarmee probeerde te bereiken, maar het was zeker niet de slimste zet.” Linebacker van Niners, Fred Warner toegevoegd, verwijzend naar Abrams.

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) rent voor een touchdown tijdens de tweede helft van een wildcard playoff-wedstrijd tegen de Seattle Seahawks in Santa Clara, Californië, zaterdag 14 januari 2023.

San Francisco 49ers wide receiver Deebo Samuel (19) rent voor een touchdown tijdens de tweede helft van een wildcard playoff-wedstrijd tegen de Seattle Seahawks in Santa Clara, Californië, zaterdag 14 januari 2023.
(AP Foto/Jed Jacobsohn)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Samuel miste eerder dit seizoen tijd met een enkelblessurevorige week terug.

De Niners wonnen hun 11e wedstrijd op rij en wachten op hun tegenstander de divisieronde.

Previous articleChristina Applegate zegt dat ze nerveus is over de eerste prijsuitreiking sinds de diagnose van MS
Next articleNew Yorkse gezondheidsdienst ‘onderzoekt opties’ nadat rechter COVID-vaccinatiemandaat voor gezondheidswerkers heeft geschrapt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.