Home Latest Headlines Kylie Jenner krijgt te maken met terugslag voor leeuwenhoofdtooi nadat ze de...

Kylie Jenner krijgt te maken met terugslag voor leeuwenhoofdtooi nadat ze de nieuwe naam van haar zoontje heeft onthuld

8
0

Kylie Jenner werd bijna verzwolgen door de enorme leeuwenkop op haar Schiaparelli Haute Couture-jurk tijdens Paris Fashion Week op maandag.

De realityster en make-upmagnaat droeg een opvallende zwarte fluwelen jurk met een geborduurde leeuwenkop aan haar halslijn.

Volgens de Instagram-pagina van de ontwerper is de dierenkop gemaakt van “met de hand gebeeldhouwd schuim, wol en zijde nepbont, en met de hand beschilderd om er zo levensecht mogelijk uit te zien, ter ere van de glorie van de natuurlijke wereld.” Ze benadrukten “ER WERDEN GEEN DIEREN GESCHADIGD BIJ HET MAKEN VAN DEZE LOOK.”

Het opvallende ontwerp oogstte reacties op sociale media, waarbij gebruikers beweerden dat de dierenkoppen de jacht op trofeeën zouden kunnen bevorderen.

Kylie Jenner woonde de Schiaparelli Haute Couture Spring Summer 2023 show bij tijdens Paris Fashion week.  Haar jurk had een grote geborduurde kop van een leeuw.

Kylie Jenner woonde de Schiaparelli Haute Couture Spring Summer 2023 show bij tijdens Paris Fashion week. Haar jurk had een grote geborduurde kop van een leeuw.
(Marc Piasecki/WireImage)

KYLIE JENNER SLAMS CLAIM DAT ZE FOTO’S VAN HAAR KINDEREN HEEFT GEPLAATST OM ‘DE BALENCIAGA TE BEDEKKEN’: ‘ALTIJD IETS TE ZEGGEN’

Een gebruiker schreef op Instagram: “Het enige dat dit verheerlijkt, is het doden van deze dieren, ook al is dit nep. De leeuw, cheeta en de wolf lijken letterlijk bedoeld om eruit te zien alsof ze zijn gedood en gebruikt voor kleding Hoe viert dit de glorie van de natuurlijke wereld? Maak het logisch. “

Een andere persoon uitte zijn ongenoegen en schreef: “Sorry maar het is een nee voor mij. Of het nu nep is of niet, het promoot dierenmishandeling”, terwijl een aanvullende opmerking luidde: “Vier de glorie van de natuurlijke wereld???? Dit is zo verkeerd. Je promoot dierengeweld en steunt trofeejacht en stroperij.”

Jenner deelde haar look op Instagram en bedankte Schiaparelli-ontwerper en creatief directeur Daniel Rose Berry. “BEAUTY AND THE BEAST. bedankt @danielroseberry en @schiaparelli voor zo’n speciale ochtend. wow, ik vond het geweldig om deze faux art-creatie te dragen die met de hand is gemaakt met door de mens gemaakte materialen. prachtig mooi,” schreef Jenner naast een reeks foto’s.

Sommige van haar volgers waren echter kritisch over haar beslissing om het ontwerp te modelleren en zeiden: “Er zijn momenten dat je gewoon nee zegt. Dit was er een van.” Een andere persoon schreef: “Een van je ergste modefouten aller tijden.”

Een vertegenwoordiger van Jenner had geen commentaar.

De levensechte creatie was een van de verschillende looks die op de Schiaparelli-show debuteerden, met modellen die over de catwalk liepen met andere dierengezichten aan hun ensembles.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

Naomi Campbell werd gefotografeerd terwijl ze over de landingsbaan liep in een harige zwarte trenchcoat met een wolvenkop op haar schouder. Irina Shayk droeg een look die leek op die van Jenner terwijl ze over de landingsbaan liep. Shalom Harlow droeg een jurk met luipaardprint en het hoofd van een sneeuwluipaard was in het lijfje genaaid.

Modellen Naomi Campbell, Irina Shayk en Shalom Harlow modelleerden Schiaparelli-looks, waaronder respectievelijk een wolf, leeuw en sneeuwluipaard.

Modellen Naomi Campbell, Irina Shayk en Shalom Harlow modelleerden Schiaparelli-looks, waaronder respectievelijk een wolf, leeuw en sneeuwluipaard.
(Estrop)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Jenner krijgt misschien wat terugslag op sociale media vanwege haar controversiële mode-keuze, maar ze krijgt ook wat liefde omdat ze eindelijk de nieuwe naam van haar zoontje deelt.

Ze onthulde dat de naam van haar zoon Aire is. Volgens Nameberry.com, “Aire” is een Hebreeuwse naam die “leeuw van God” betekent.

Wat betreft hoe zijn naam wordt uitgesproken, na een Instagram-fanpagina deelde het nieuws, met het onderschrift: “Denk je dat het wordt uitgesproken als lucht of luchtig?” Kylie merkte op: “AIR” met een emoji met een rood hart.

Jenner en Travis Scott noemden hun zoon aanvankelijk Wolf Jacques toen hij afgelopen februari werd geboren. Een maand later deelde Jenner echter op haar Instagram-verhaal dat zijn naam “geen Wolf meer is”.

Afgezien van het delen van de nieuwe naam van haar zoon, debuteerde de 25-jarige ook voor het eerst met zijn gezicht na bijna een jaar hem te hebben afgeschermd van het publieke oog.

De trotse mama enkele schattige foto’s gedeeld van de 11 maanden oude zoon van haar en Scott op sociale media en onderschreef de serie simpelweg “AIRE” met een hart-emoji.

Kylie Jenner haalde onlangs de krantenkoppen omdat ze voor het eerst het gezicht van haar zoon Aire liet zien.

Kylie Jenner haalde onlangs de krantenkoppen omdat ze voor het eerst het gezicht van haar zoon Aire liet zien.
(Jacopo Raule)

Previous articlePas på denne Zelle-svindlerfidus på Facebook Marketplace
Next articleZac Taylor van Bengals verontschuldigt zich sarcastisch voor het verpesten van noodplannen: ‘We blijven het verpesten’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.