Lad ikke snoops i nærheden lytte til din telefonsvarer med dette hurtige tip

  10
  0

  Når jeg lytter til voicemail-beskeder, føles det mere naturligt og bekvemt at afspille dem på højttaleren af min iPhone. Nogle gange er jeg så fanget af rutinen med at indhente opkald, at jeg ikke bemærker, hvordan folk omkring mig er i stand til at høre alle detaljer i nogle gange følsomme voicemail-beskeder beregnet til mig og ikke snoops.

  KLIK FOR AT FÅ KURT’S CYBERGUY NYHEDSBREV MED HURTIGE TIPS, TEKNISKE ANMELDELSER, SIKKERHEDSADVARSLER OG NEMT HVORDAN GØR DIG SMARTERE

  Jeg har løsningen, der hjælper mig med at holde mine private voicemail-beskeder private. Tricket er tilgængeligt for iPhone-ejere, selvom mange ikke kender til. Det giver dig mulighed for helt at springe over at lytte til din indbakke fuld af voicemails.

  Hvis jeg ikke lytter til min telefonsvarer, hvordan ved jeg så, hvad beskeden sagde?

  Denne iPhone-funktion har eksisteret i et stykke tid, men mange mennesker ved stadig ikke engang, at den eksisterer. Med Visuel telefonsvarer funktion, hver voicemail, der er tilbage i din indbakke, medfølger lydtransskription.

  SÅDAN TVINGER DU DIN ELSKEDE S IPHONE TIL AT RINGE I EN NØDKOMST

  Når en person efterlader en telefonsvarer til dig, transkriberer din iPhone automatisk den besked, de har efterladt til dig, så du stadig kan vide, hvad de sagde, uden at skulle bruge tid på at lytte til beskeden.

  Du vil også altid vide, hvornår du har en ny voicemail, da den visuelle voicemail-funktion vil vise en blå prik ved siden af ​​en telefonsvarerbesked, der endnu ikke er åbnet.

  Hvordan ser jeg på en voicemail-transskription?

  • Åben din telefon app
  • Tryk på Voicemail fanen
  • Klik på en af ​​beskederne tilbage i din indbakke
  • Hvis din voicemail-transskriptionsfunktion er slået til, bør du se en transskription af den besked, du valgte
  Dette er iPhones voicemail-transskriptionsfunktion.

  Dette er iPhones voicemail-transskriptionsfunktion.
  (CyberGuy.com)

  Noget vigtigt er, at din iPhone skal have mindst iOS10 eller nyere og skal være model 6s og derover for at få denne funktion til at fungere.

  WHATSAPP SLUTTER SUPPORT PÅ NOGLE ENHEDER

  Hvorfor er der mellemrum eller forkerte ord i min transskription?

  Nogle gange, når du læser en lydtransskription af voicemail, vil du bemærke, at der er nogle få ord, der ikke giver mening, eller nogle tomme mellemrum uden ord overhovedet.

  ENKEL IPHONE-HACK GØR LÆSNING AF HVER APP LETTERE

  Dette skyldes, at selvom voicemail-transskriptionsfunktionen gør sit bedste for at transskribere beskeden nøjagtigt, kan den ikke garantere 100 % nøjagtighed. Hvis den person, der efterlod dig beskeden har uklar taledårlig mobiltelefonservice eller taler et sprog, som din telefon ikke er indstillet til at genkende, kan der være et par forkerte eller manglende ord derinde.

  Jeg har normalt ingen problemer med at samle hele beskeden, selv når nogle dele til tider bliver misforstået. Du bør også være i stand til at få en generel fornemmelse af budskabet uden at skulle lytte til det hele.

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  Er dette en funktion, som du har fundet nyttig? Vi vil meget gerne høre fra dig.

  For flere af mine tips, abonner på mit gratis CyberGuy Report Newsletter ved at klikke på linket “Gratis nyhedsbrev” øverst på min hjemmeside.

  Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rettigheder forbeholdes. CyberGuy.com artikler og indhold kan indeholde affilierede links, der tjener en kommission, når der foretages køb.

  Previous articleJeremy Renner’s ‘burgemeester van Kingstown’ co-ster noemt hem ‘niet te stoppen’: ‘Hij wordt een handjevol’
  Next articleMichigan GOP-wetgevers dringen er bij DeSantis op aan zich kandidaat te stellen voor president: rapport

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.