Home Latest Headlines Las Vegas-student niet meer reageert na gymles, zeggen schoolambtenaren

Las Vegas-student niet meer reageert na gymles, zeggen schoolambtenaren

15
0

Een seconde Las Vegas student stierf vorige week nadat hij instortte en niet meer reageerde in een schoolbadkamer.

Jordan Brister, 18, “hartstilstand ervaren” terwijl hij op 3 januari op Amplus Academy was, volgens een verklaring van de school. De ouders van Brister bevestigden later ook zijn dood.

De school bracht een verklaring uit waarin stond dat het personeel “Jordan dringende medische hulp had gegeven totdat paramedici arriveerden en hem naar het Southern Hills Hospital vervoerden. . . . Ondanks de inspanningen van de eerstehulpverleners en het medische team in het ziekenhuis, is Jordan afgelopen zondag overleden. .”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Nevada Stockafbeelding

Nevada Stockafbeelding
(iStock)

Het Southern Hills-ziekenhuis bevestigde dat Brister een orgaandonor was. In een Facebook-video geplaatst op woensdag, werden gezondheidswerkers langs de gangen van het ziekenhuis gezien terwijl Brister werd overgebracht naar een operatiekamer voor orgaandonatie in een processie die een ‘erewandeling’ wordt genoemd.

“Het was onze eer om voor Jordan Brister te zorgen”, schreef het ziekenhuis. “Jordan, we eren je”, schreef het ziekenhuis in een onderschrift.

HOGE SCHOOLSTUDENT, 16, STERFT TIJDENS VLAGVOETBALSPEL NA ‘MEDISCHE NOODSITUATIE’

Savanna Brister, de moeder van Jordan, legde een verklaring af FOX 5 Vegas:

“Jordan was een onbaatzuchtige, respectvolle, zuidelijke heer die aardig was voor iedereen. Hij was geestig en charmant. Hij wilde bij het leger gaan om een ​​para-reddingsspringer te worden om anderen te redden. Uiteindelijk redde hij anderen door orgaandonatie, dus zijn droom ging enigszins in vervulling. Hij was een wijze, oudere broer die veel om zijn broer en zus gaf. Jordan was echt alles wat je maar kunt wensen en meer. Hij had een hart van goud.’

Brister was een senior en was van plan om na zijn afstuderen in het leger te gaan middelbare school.

Meer dan $ 45.000 is ingezameld via een GoFundMe-campagne voor de familie van Brister. De campagne had een aanvankelijk doel van $ 20.000.

“Woorden kunnen niet uitdrukken wat de familie Brister doormaakt en er zullen nooit genoeg antwoorden zijn op de vraag waarom dit is gebeurd”, zegt de GoFundMe-pagina. “Hij was een geweldige jongen die met volle teugen van het leven hield.”

Het Coroner’s Office van Clark County zei dat de exacte doodsoorzaak van Brister nog wordt onderzocht.

Brister is een van de twee studenten van Clark County die vorige week zijn overleden.

In een niet-gerelateerde situatie werd op 5 januari een andere tiener bewusteloos aangetroffen op een middelbare school in Las Vegas. Ashari Hughes, 16, zakte in elkaar op de Desert Oasis High School nadat hij naar de bank was gegaan vanwege problemen met de borst.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ze werd gereanimeerd door een verpleegster op de tribune. Er werd ook een defibrillator gebruikt om haar hartslag terug te krijgen, maar ze stierf bij aankomst in het ziekenhuis.

Previous articleBedste universelle fjernbetjeninger til 2023
Next articleCongreslid van Oregon loopt hersenschudding op na aanrijding met auto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.