Home Latest Headlines LAURA INGRAHAM: Het maakt niet uit hoeveel we aan Oekraïne geven, het...

LAURA INGRAHAM: Het maakt niet uit hoeveel we aan Oekraïne geven, het is nooit genoeg

9
0

Fox News-host Laura Ingraham benadrukte dat president Zelenskyy, ongeacht hoe lang en hoeveel Amerika Oekraïne blijft financieren, om meer blijft vragen over “De Ingraham-hoek.”

Nou, het blijkt dat Biden onze voorraden noodmunitie plundert om Oekraïne te steunen. Dit is roekeloos en verkeerd. Deze voorraden zijn voor echte noodsituaties, niet om te voldoen aan de eisen van oorlog die het Congres zelfs nooit heeft goedgekeurd. Bondskanselier van Duitsland lijkt zich er terdege van bewust dat hij de veiligheid van zijn eigen land in gevaar brengt door zich nauwer in Oekraïne te mengen.

VS VERPLAATST MILITAIRE WAPENS VOORRAAD VAN ISRAËL NAAR OEKRAÏNE

Uiteindelijk zullen de kiezers hier hun zegje doen. Die echt nog een eindeloze oorlog wil die we als land onevenredig moeten financieren. En wie zijn de Amerikanen die willen dat we opdraaien voor de kosten van de wederopbouw van Oekraïne? Die, weet je, in de honderden miljarden dollars zullen lopen, op zijn minst honderden miljarden dollars, misschien zelfs een biljoen. Niemand die ik ken steunt dit.

Terwijl ons thuisland wordt overspoeld door illegalen, onze energie-onafhankelijkheid wordt vernietigd door Biden en de greeniacs en onze gezinsbudgetten worden verslonden door inflatie, belooft deze regering opnieuw meer geld voor Oekraïne. Vandaag hebben we vernomen dat de VS naar verwachting de komende dagen een van hun grootste militaire hulppakketten voor Oekraïne zal aankondigen.

Op deze foto, verstrekt door de Oekraïense presidentiële persdienst, kijkt de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy toe terwijl hij soldaten ontmoet op de plaats van de zwaarste gevechten met de Russische indringers in Bakhmut, Oekraïne, dinsdag 20 december 2022.

Op deze foto, verstrekt door de Oekraïense presidentiële persdienst, kijkt de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy toe terwijl hij soldaten ontmoet op de plaats van de zwaarste gevechten met de Russische indringers in Bakhmut, Oekraïne, dinsdag 20 december 2022.
(Oekraïense presidentiële persdienst via AP)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Nu, deze nieuwe toezegging zou komen slechts enkele weken nadat het Pentagon zojuist het grootste beveiligingspakket tot nu toe had aangekondigd. Dat was in totaal meer dan een miljard en omvatte een verzending van Bradley Infantry gevechtsvoertuigen, ook wel bekend als tankmoordenaars en net toen we de Oekraïners ook op Amerikaanse bodem begonnen te trainen in het bedienen van onze dure en complexe Patriot-raketsystemen. Maar het lijkt erop dat hoeveel we ook geven, hoeveel Amerikanen ook opofferen voor Oekraïne, het nooit genoeg is.

Previous articleLof stroomt binnen voor vertrekkende Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern | Politiek nieuws
Next articleUsain Bolt beweert dat bijna alle $ 12+ miljoen aan privé-investeringsrekening is weggevaagd na ‘ernstige fraude’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.