Home Latest Headlines LAURA INGRAHAM: Radicaal-linkse activisten richten opnieuw grote schade aan in Amerika

LAURA INGRAHAM: Radicaal-linkse activisten richten opnieuw grote schade aan in Amerika

6
0

Laura Ingraham bespreekt de opnieuw stijgende aanwezigheid van Antifa in Amerika en het gevaar dat de groep vormt voor Amerika en hun idealen op “De Ingraham-hoek.”

LAURA INGRAHAM: LATEN WE BIDEN’S BETEKENISLOOS BOXEN CONTROLEREN OEFENING AAN DE GRENS BESPREKEN

LAURA INGRAHAM: Hondsdolle, radicaal-linkse activisten zijn er weer op uit Amerika te verwoesten. Als je wilt zien hoe een gestoorde, gewelddadige, moderne Brady Bunch eruit zou kunnen zien, zoek dan niet verder dan deze zes Antifa-freaks. Gewelddadige, vurige rellen die een politieauto vernielen, ruiten verbrijzelen, tonnen graffiti. Op één na waren alle gearresteerden in Georgië out-of-staters. Het waren wannabe revolutionairen die reisden over staatsgrenzen heen om te terroriserenen ze hopen anderen te werven en te inspireren.

Leden van de extreemrechtse groep Proud Boys en antifascistische demonstranten spuiten berenknots naar elkaar tijdens botsingen tussen de politiek tegengestelde groepen op zondag 22 augustus 2021 in Portland, Oregon. (AP Photo/Alex Milan Tracy)

Leden van de extreemrechtse groep Proud Boys en antifascistische demonstranten spuiten berenknots naar elkaar tijdens botsingen tussen de politiek tegengestelde groepen op zondag 22 augustus 2021 in Portland, Oregon. (AP Photo/Alex Milan Tracy)
(AP Foto/Alex Milan Tracy)

Het excuus was deze keer om op te roepen tot een nacht van woede en wederzijds geweld tegen de politie vanwege de moord op een activist genaamd Manuel Esteban Teheran, die vorige week dodelijk werd neergeschoten door de politie nadat hij had geschoten op soldaten van de Georgia State Patrol. Nou kijk, het Antifa-publiek inspireerde anderen omdat 20 individuen zogenaamd tijdens het weekend in Boston bijeenkwamen uit solidariteit met de in Atlanta gevestigde Antifa-groep. En dat deden ze door een openbare muziektent te vernielen met gemene, anti-wetshandhavingsgraffiti. En agenten raakten gewond toen ze moesten reageren en het gebied moesten ontruimen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Previous articleFloyd Mayweather Jr stelt in februari een oefenwedstrijd tegen reality-tv-ster Aaron Chalmers
Next articleSouth Dakota Gov. Noem says phone number hacked, blames Jan. 6 committee leak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.