Home Sports LeBron James steunt Shannon Sharpe na incident op rechtbank met Memphis Grizzlies:...

LeBron James steunt Shannon Sharpe na incident op rechtbank met Memphis Grizzlies: ‘Dat is mijn man’

4
0

Tussendoor een incident tijdens de rust leden van de Memphis Grizzlies en Pro Football Hall of Famer Shannon Sharpe vond plaats tijdens een 122-121 Los Angeles Lakers-overwinning vrijdagavond.

Terwijl de Lakers kwamen van achteren voor de overwinning stond de schreeuwwedstrijd die plaatsvond tussen Sharpe en de Grizzlies centraal in het gesprek na de wedstrijd.

LeBron James, #6 van de Los Angeles Lakers, rijdt langs Dillon Brooks, #24 van de Memphis Grizzlies, tijdens een 122-121 Lakers-overwinning in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LeBron James, #6 van de Los Angeles Lakers, rijdt langs Dillon Brooks, #24 van de Memphis Grizzlies, tijdens een 122-121 Lakers-overwinning in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Foto door Harry How/Getty Images)

“Ik rijd 365 dagen met Shannon, 366 in een schrikkeljaar, 24/7”, zei LeBron James na de wedstrijd. “Dus, dat is mijn man. Dus ik zal altijd zijn rug hebben, en hij heeft de mijne. Hij kan zeker met de beste van hen praten.”

LOS ANGELES LAKERS-MEMPHIS GRIZZLIES COURTSIDE INCIDENT BETROKKEN SHANNON SHARPE, TEE MORANT, DILLON BROOKS

Sharpe is lang geleden aanhanger van James als commentator voor Fox Sports.

Het incident vond plaats seconden nadat de zoemer aan het einde van het tweede kwartaal klonk.

Men zag Dillon Brooks van de Grizzlies schreeuwen tegen Sharpe – die aan de kant van de rechtbank zat – terwijl hij naar de bank liep.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

LOS ANGELES, CALIFORNIË - JANUARI 20: Shannon Sharpe reageert nadat hij is tegengehouden door beveiliging van Ja Morant, #12 van de Memphis Grizzlies, na een verbale woordenwisseling na de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari, 2023, in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CALIFORNIË – JANUARI 20: Shannon Sharpe reageert nadat hij is tegengehouden door beveiliging van Ja Morant, #12 van de Memphis Grizzlies, na een verbale woordenwisseling na de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari, 2023, in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

Terwijl Sharpe terugschreeuwde en naar Brooks gebaarde om naar hem toe te komen, benaderden verschillende Grizzlies-spelers Sharpe bij zijn stoel.

WARRIORS COACH ZEGT RUSTENDE SUPERSTARS IS ‘VERSCHRIKKELIJK VOOR FANS’ ALS STEPHEN CURRY, ANDERE ALL-STARS ZITTEN UIT

Steven Adams en Ja Morant liep naar Sharpe toe terwijl de beveiliging ertussen kwam.

‘Ze wilden deze rook niet, Dave [McMenamin]’, vertelde Sharpe aan ESPN. ‘Ze doen al dat praten en jockeyen, en dat gaat me niet om dat jockeyen. Het begon met Dillon Brooks. Ik zei dat hij te klein was om LeBron te bewaken. Hij zei: ‘F — me’. Ik zei: ‘F — jij’ terug. Hij begon op me af te komen en ik zei: ‘Je wilt deze problemen niet.’ En toen kwam Ja uit het niets praten. Hij wilde deze problemen absoluut niet. Toen kwam de vader, en hij wilde duidelijk geen problemen.

LOS ANGELES, CA - JANUARI 20: Steven Adams, #4 van de Memphis Grizzlies, wordt tegengehouden door teamtrainers en assistent-coaches terwijl hij woorden heeft met Shannon Sharpe na een verbale woordenwisseling met Ja Morant, #12 van de Memphis Grizzlies, en zijn vader, Tee Morant, tijdens de rust tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CA – JANUARI 20: Steven Adams, #4 van de Memphis Grizzlies, wordt tegengehouden door teamtrainers en assistent-coaches terwijl hij woorden heeft met Shannon Sharpe na een verbale woordenwisseling met Ja Morant, #12 van de Memphis Grizzlies, en zijn vader, Tee Morant, tijdens de rust tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Kevork Djansezian/Getty Images)

‘Maar ik wilde alles wat ze hadden. Laat je nu niet voor de gek houden door die dwazen.’

Sharpe mocht voor de tweede helft terugkeren naar zijn stoel.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Na de wedstrijd werd Brooks gevraagd of hij dacht dat het gepast was voor een ventilator om mee te doen met spelers zoals Sharpe deed.

LeBron James, #6 van de Los Angeles Lakers, rijdt naar de basket op Dillon Brooks, #24 van de Memphis Grizzlies, tijdens de eerste helft in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LeBron James, #6 van de Los Angeles Lakers, rijdt naar de basket op Dillon Brooks, #24 van de Memphis Grizzlies, tijdens de eerste helft in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

“Een gewone voetganger zoals hij? Nee,” vertelde Brooks aan verslaggevers. “Hij had nooit terug moeten komen in het spel. Maar het is LA.”

Memphis nam een ​​voorsprong van 89-81 in het vierde kwartaal, maar de Lakers versloegen de Grizzlies met 41-32 in het vierde kwartaal, waardoor de Lakers in het seizoen konden opschuiven naar 21-25.

Previous articleChinees Nieuwjaar brengt nieuwe COVID-19-angsten met zich mee in plattelandsgebieden, aangezien miljoenen mensen naar huis reizen voor vakantie
Next articleNHL-speler uitgescholden voor het overslaan van Pride-evenement lanceert debat over gedwongen activisme: ‘Ik vind het belachelijk’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.