Home Sports Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies incident op de rechtbank betrokken Shannon Sharpe, Tee...

Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies incident op de rechtbank betrokken Shannon Sharpe, Tee Morant, Dillon Brooks

7
0

Shannon Sharpe en de Ja Morant van Memphis Grizzlies en Dillon Brooks waren betrokken bij een schijnbaar incident op de rechtbank tijdens de wedstrijd van vrijdagavond in Los Angeles.

Sharpe, de co-host van Fox Sports’ “Skip and Shannon: Undisputed”, zat aan de rechtbank bij de wedstrijd, maar werd even weggeleid door veiligheidsfunctionarissen nadat hij naar verluidt tegen de spelers had geschreeuwd en er volgde een incident.

Volgens Memphis Commercial Appeal vond de woordenwisseling plaats na het laatste balbezit van de eerste helft. Morant liep het veld af in de richting van de kleedkamer voordat hij pauzeerde en zich omdraaide naar Sharpe.

Teamgenoot Steven Adams kwam tussenbeide toen de twee Sharpe naderden.

LEBRON JAMES GEZICHTEN JEERS VOOR BIZARRE FOTOBEWERKING

Shannon Sharpe reageert nadat hij is tegengehouden door de beveiliging van Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies na een verbale woordenwisseling na de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

Shannon Sharpe reageert nadat hij is tegengehouden door de beveiliging van Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies na een verbale woordenwisseling na de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

Video van het incident lijkt te laten zien dat anderen snel betrokken raakten, waaronder Morants vader Tee Morant, en er vormde zich een menigte mensen in het gebied.

Beveiligingsfunctionarissen scheidden de groep en de spelers vertrokken naar de kleedkamer voordat ze terugkeerden voor het derde kwart.

LEBRON JAMES DUWT TERUG OP BEWEGING DAT ZIJN GEDULD ‘AFNEEMT’, NIET GEFRUSTREERD MET DE LAKERS

Dave McMenamin van ESPN meldde dat het incident aanvankelijk begon met Brooks, een kleine voorhoede die de LeBron James van de Lakers versloeg.

LOS ANGELES, CA - 20 JANUARI: LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers kijkt toe tijdens de wedstrijd tegen de Memphis Grizzlies op 20 januari 2023 in de Crypto.Com Arena in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CA – 20 JANUARI: LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers kijkt toe tijdens de wedstrijd tegen de Memphis Grizzlies op 20 januari 2023 in de Crypto.Com Arena in Los Angeles, Californië.
(Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images)

LOS ANGELES, CALIFORNIË - JANUARI 20: LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers rijdt naar de basket op Dillon Brooks #24 van de Memphis Grizzlies tijdens de eerste helft in Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CALIFORNIË – JANUARI 20: LeBron James #6 van de Los Angeles Lakers rijdt naar de basket op Dillon Brooks #24 van de Memphis Grizzlies tijdens de eerste helft in Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

Memphis Grizzlies-aanvaller Dillon Brooks (24) maakt een overtreding op Los Angeles Lakers-aanvaller LeBron James (6) tijdens de eerste helft van een NBA-basketbalwedstrijd in Los Angeles, vrijdag 20 januari 2023.

Memphis Grizzlies-aanvaller Dillon Brooks (24) maakt een overtreding op Los Angeles Lakers-aanvaller LeBron James (6) tijdens de eerste helft van een NBA-basketbalwedstrijd in Los Angeles, vrijdag 20 januari 2023.
(AP foto/Ashley Landis)

Sharpe grapte dat Brooks “te klein” was om hem te bewaken.

“Hij zei: ‘F-‘ ik en ik zei ‘F- jij’ terug,” zei Sharpe tegen ESPN. “Hij begon op me af te komen en ik zei: ‘Je wilt deze problemen niet.’ Toen kwam Ja uit het niets.”

“Ze doen al dat praten en jockeyen en ik ben niet bezig met al dat jockeyen,” voegde Sharpe eraan toe.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Sharpe en Tee Morant mochten beiden voor het derde kwartaal terugkeren naar hun stoel.

De Grizzlies stonden tijdens de rust op in de Crypto.com Arena, 53-49.

LOS ANGELES, CALIFORNIË - JANUARI 20: Shannon Sharpe wordt omgeschoold door beveiliging van Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies na een verbale woordenwisseling na het einde van de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CALIFORNIË – JANUARI 20: Shannon Sharpe wordt omgeschoold door beveiliging van Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies na een verbale woordenwisseling na het einde van de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

LOS ANGELES, CALIFORNIË - JANUARI 20: Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies reageert terwijl hij naar de bank loopt tijdens de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.

LOS ANGELES, CALIFORNIË – JANUARI 20: Ja Morant #12 van de Memphis Grizzlies reageert terwijl hij naar de bank loopt tijdens de eerste helft tegen de Los Angeles Lakers in de Crypto.com Arena op 20 januari 2023 in Los Angeles, Californië.
(Harry hoe/Getty Images)

Memphis heeft een record van 31-13 terwijl de worstelende Lakers zijn 20-25.

Previous articleBill Maher geeft toe dat Biden ‘erg louche’ was met documenten, maar zegt dat zijn schandaal ‘anders’ is dan dat van Trump
Next articleBiden spends weekend at Rehoboth Beach house after classified docs found at other Delaware home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.