Home Sports LSU-gymnastiek Olivia Dunne verdedigt social media-platform tegen critici: ‘Dat is niet de...

LSU-gymnastiek Olivia Dunne verdedigt social media-platform tegen critici: ‘Dat is niet de verantwoordelijkheid van een vrouw’

5
0

LSU-turnster Olivia Dunne verdedigde haar enorme socialemediaplatform in een interview met de “Today” -show op vrijdag en legde uit dat hoe mensen haar inhoud waarnemen, niet de “verantwoordelijkheid van de vrouw” is.

Dunne, 20, heeft bijna 10 miljoen volgers op Instagram, Tik Tok en Twitter en heeft als gevolg daarvan verschillende Naam, afbeelding en gelijkenis (NIL) deals waarvan ze zegt dat ze haar minstens zeven cijfers hebben opgeleverd.

Olivia Dunne van LSU neemt een "selfie" met fans na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City.

Olivia Dunne van LSU maakt een “selfie” met fans na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City.
(Alex Goodlett/Getty Images)

“Ik ben erg dankbaar dat ik zeven cijfers kan maken. Het is heel cool dat iemand op de universiteit dat nu kan doen.”

LSU GYMNASTIEK BIEDT EXTRA VEILIGHEID VOOR WEGONTMOETINGEN NA OLIVIA DUNNE FANS OORZAAK PROBLEEM

Maar Dunne heeft veel kritiek gekregen op haar inhoud, waaronder legendarisch Stanford damesbasketbal coach Tara VanDerveer, die in november aan de New York Times vertelde dat ze de trend ziet als een “stap terug” voor vrouwelijke atleten.

Dunne is ook steeds populairder geworden tijdens haar bijeenkomsten, wat LSU onlangs ertoe heeft aangezet de beveiliging te verhogen.

Olivia Dunne van LSU kijkt toe na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah op 6 januari 2023 in Salt Lake City.

Olivia Dunne van LSU kijkt toe na een PAC-12-ontmoeting tegen Utah op 6 januari 2023 in Salt Lake City.
(Alex Goodlett/Getty Images)

“Er zijn af en toe mensen die wel bereiken en dat is een beetje zorgwekkend”, vertelde ze aan de show “Today”.

“Als vrouw ben je niet verantwoordelijk voor hoe een man naar je kijkt en je objectiveert. Dat is niet de verantwoordelijkheid van een vrouw.”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Hoofdcoach Jay Clark herhaalde dat gevoel en vertelde het netwerk dat hij niet gelooft dat wat Dunne aan het doen is iemand tegenhoudt.

“Als expressie en zelfexpressie iets is dat we in dit land als een recht beschouwen, dan moeten we consistent zijn als het niet per se past bij wat onze eigen agenda zou kunnen zijn. Ik denk niet dat het de zaken terugdraait. ”

Na een rumoer tijdens LSU’s eerste ontmoeting van het seizoen tegen Utah op 6 januari, voerde de universiteit bepaalde veiligheidsmaatregelen in, waaronder de aanwezigheid van een bewaker.

Fans houden borden vast voor Olivia Dunne van LSU in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City.

Fans houden borden vast voor Olivia Dunne van LSU in Jon M. Huntsman Center op 6 januari 2023 in Salt Lake City.
(Alex Goodlett/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Dus in het verleden heb ik een aantal van mijn supporters naar de ontmoetingen laten komen om te kijken en te juichen voor LSU, maar dat was krankzinnig. Echt waar,” zei Dunne.

“Ze hebben ons wat nieuwe regels gegeven, voor ons atleten, om ons veilig te houden. We mogen niet de tribunes betreden na wedstrijden en we hebben een nieuwe beveiligingsmedewerker die met ons meereist.”

Clark zei dat de universiteit al een verhoging van de beveiliging had besproken, grotendeels als gevolg van sociale media.

“Ik denk dat het een vals gevoel van toegankelijkheid en vertrouwdheid creëert, waardoor volgers het gevoel krijgen dat ze weten dat er een persoonlijke band is.”

Previous articleAmbtenaren in Kentucky identificeren het lichaam van een vrouw die na achtervolging door de politie op de achterbank van een voertuig is gevonden
Next articleLuka Doncic van Mavs arriveert in de arena in een volgeladen vrachtwagen met zes wielen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.