Home World Massa. student dood na val van Cancún Airbnb-balkon; vriendje gearresteerd, vrijgesproken...

Massa. student dood na val van Cancún Airbnb-balkon; vriendje gearresteerd, vrijgesproken van wangedrag: rapporten

20
0

Een vrouw uit Massachusetts wordt gerouwd nadat ze stierf bij een val van een Mexicaans Airbnb-balkon. Autoriteiten arresteerden haar vriend voordat ze de dood per ongeluk verklaarden.

Leah “Lee” Pearse, een 20-jarige verpleegstersassistent uit Newburyport, Massachusetts, die studeerde voor verpleegster, gleed uit en viel van een balkon op de derde verdieping toen ze probeerde binnen te komen haar Airbnb in Cancún. De sleutels zaten opgesloten nadat zij en haar vriend terugkwamen van een dag op het strand, meldde NBC 10 Boston.

Volgens haar overlijdensbericht stierf Pearse op slag na een val van het balkon.

De vriend van Pearse, de 21-jarige Augustine Aufderheide, vertelde de autoriteiten dat hij en Pearse ruzie kregen voordat ze probeerde het balkon op de derde verdieping op te klimmen, meldde Southern Maryland News Net deze week.

AIRBNB VERBIEDT LIJSTEN WAAR TOT SLAVEN MENSEN WONEN OF WERKEN

Leah Pearse stierf nadat ze van een balkon viel op een Airbnb in Cancun.

Leah Pearse stierf nadat ze van een balkon viel op een Airbnb in Cancun.
(Driscoll uitvaartcentrum)

Fox News Digital bevestigde dat Aufderheide aanvankelijk was gearresteerd als onderdeel van het onderzoek, maar volgens meerdere rapporten werd hij later vrijgelaten en vrijgesproken van wangedrag door Mexicaanse autoriteiten.

“De afgelopen twee jaar was ze de gelukkigste die we haar ooit hebben gezien, leefde ze haar onafhankelijke studentenleven in Boston, hing ze rond met haar fantastische groep Simmons-vrienden en werd ze diep verliefd op haar geweldige en altijd liefhebbende vriend Bobby ( ook bekend als Gus of Augustin),’ stelt het overlijdensbericht.

SHANQUELLA ROBINSON’S FAMILIE ZOEKT ANTWOORDEN IN HAAR MYSTERIEUZE VAKANTIE IN MEXICO OVERLIJDEN: ‘WIL ALLEEN WETEN WAAROM’

Huachinangostraat in Cancun, Mexico

Huachinangostraat in Cancun, Mexico
(Google Maps)

Massachusetts algemeen ziekenhuiswaar Pearse werkte, gaf een verklaring af aan Boston.com, waarin ze haar een “levendig” onderdeel van de transplantatie-eenheid van het ziekenhuis noemde.

“Haar positieve energie, creativiteit en attentheid wonnen de harten van de patiënten en het personeel van MGH”, aldus de verklaring. “Onze gemeenschap zal de komende dagen samenkomen om Leah’s nagedachtenis te eren.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Cancún, Mexico

“Ze was een buitengewoon persoon die het volledige scala van menselijke emoties omvatte met zo’n diepgang en mededogen voor anderen dat haar aanwezigheid helder en briljant was voor iedereen die haar kende”, zegt haar overlijdensbericht.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Het overlijden door een ongeval komt maanden later drie Amerikanen werden gedood door vermoedelijke koolmonoxidevergiftiging terwijl ze op een Airbnb-locatie in Mexico-Stad verbleven.

Airbnb reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van Fox News Digital.

David Unsworth van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport

Previous articleHet schot van de VN op het grensplan van Biden markeert de laatste felle terugslag van linkse groeperingen
Next articleNV lithiummijn gebruikt in EV-productie ontvangt $ 700 miljoen voorwaardelijke lening van US Energy Department

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.