Metas tilsynsråd opfordrer teknologigiganten til at indføre mere inkluderende nøgenhedsregler

  6
  0

  Metas tilsynsråd væltede tirsdag virksomhedens beslutning om at fjerne to opslag på sociale medier skildrer transkønnede og ikke-binære mennesker med bare bryster.

  Bestyrelsen fandt, at fjernelse af stillingerne ikke var i overensstemmelse med virksomhedens fællesskabsstandarder, værdier eller menneskerettighedsansvar.

  Derudover sagde det, at Metas politikker om nøgenhed for voksne resulterer i større barrierer for udtryk for kvinder og trans- og kønsikke-binære personer på deres platforme.

  I betragtning af to sager sammen for første gang sagde bestyrelsen i en meddelelse, at den anbefalede Meta at ændre sine regler om voksennøgenhed og seksuel aktivitet, så de er underlagt internationale menneskerettighedsstandarder.

  SÅDAN ÆNDRER DU DIN FACEBOOK-ADGANGSORD

  Metas politik om nøgenhed og seksuel aktivitet for voksne forbyder billeder, der indeholder kvindelige brystvorter, andet end under bestemte omstændigheder, såsom medicinske og sundhedsmæssige sammenhænge. Bestyrelsen sagde, at politikken er baseret på en “binært syn på køn og en skelnen mellem mandlige og kvindelige kroppe.”

  “En sådan tilgang gør det uklart, hvordan reglerne gælder for interseksuelle, ikke-binære og transkønnede og kræver, at anmeldere foretager hurtige og subjektive vurderinger af køn og køn,” hedder det.

  Besøgende går foran Meta-skiltet (Facebook) i hovedkvarteret i Menlo Park, Californien, den 29. december 2022.

  Besøgende går foran Meta-skiltet (Facebook) i hovedkvarteret i Menlo Park, Californien, den 29. december 2022.
  (Tayfun Coskun/Anadolu Agency via Getty Images)

  Dens beslutning og anbefalinger blev truffet for at sikre, at alle brugere behandles uden forskelsbehandling på grundlag af køn eller køn.

  TIKTOK, META sagsøgt AF SEATTLE SCHOOL DISTRICT FOR PÅSTÅENDE AT SKABE PSYKISK SUNDHEDSKRISE BLANDT STUDENTER

  Dette inkluderer at definere klare, rettighedsrespekterende kriterier til at styre den førnævnte politik samt give flere detaljer om kriterier, der fører til, at indhold fjernes i den offentligt vendte fællesskabsstandard for seksuel opfordring og revidering af vejledningen til moderatorer for mere præcist at afspejle de offentlige regler om politikken.

  “Dette ville hjælpe med at reducere håndhævelsesfejl fra Metas side,” hedder det.

  Facebook, WhatsApp, Messenger og Instagram-ikoner vist på en telefonskærm ses på dette illustrationsbillede taget i Krakow, Polen, 6. april 2022.

  Facebook, WhatsApp, Messenger og Instagram-ikoner vist på en telefonskærm ses på dette illustrationsbillede taget i Krakow, Polen, 6. april 2022.
  (Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

  KLIK HER FOR AT FÅ FOX NEWS-APPEN

  “Vi glæder os over bestyrelsens beslutning i denne sag. Vi havde genindsat dette indhold forud for beslutningen, idet vi erkendte, at det ikke burde være blevet fjernet,” sagde en Meta-talsmand til Fox News Digital i en e-mail-meddelelse onsdag.

  “Vi evaluerer konstant vores politikker for at hjælpe med at gøre vores platforme sikrere for alle. Vi ved, at der kan gøres mere for at understøtte LGBTQ+ fællesskabog det betyder, at man arbejder med eksperter og LGBTQ+-advokatorganisationer om en række spørgsmål og produktforbedringer.”

  Meta er forpligtet til at svare offentligt til bestyrelsens anbefalede politiske vejledning inden for 60 dage.

  Previous articleKindervoeding daalt in Sri Lanka tijdens de economische crisis
  Next articleSchoolprijzenschandaal in Virginia verdiept, wekt verontwaardiging van gouverneur, AG: ‘Dit zou illegaal moeten zijn’

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.