Home Sports Mike McCarthy van Cowboys legt bizar einde spel uit: ‘Dat was duidelijk...

Mike McCarthy van Cowboys legt bizar einde spel uit: ‘Dat was duidelijk niet het plan’

5
0

De Dallas-cowboys laatste spel van hun verlies van 19-12 tegen de San Francisco 49ers leidde tot een sociale media-roast als geen ander in de momenten na de wedstrijd.

Dak Prescott en de Cowboys hadden een wonder nodig van hun eigen 24-yardlijn om zelfs maar een kans te maken op gelijkspel. Teruglopend Ezekiel Elliott was het centrum voor Dallas, en geen andere aanvallende linemen omsingelden hem. In plaats daarvan stonden de linemen wijd aan de linker- en rechterkant van de scrimmagelijn en het was duidelijk dat de Cowboys iets geks zouden proberen in hun laatste wanhopige poging.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Dallas Cowboys rennen terug Ezekiel Elliott, #21, rent langs San Francisco 49ers linebacker Azeez Al-Shaair, #51, tijdens het vierde kwartaal van een NFC-divisieronde in Levi's Stadium in Santa Clara, Californië, 22 januari 2023.

Dallas Cowboys rennen terug Ezekiel Elliott, #21, rent langs San Francisco 49ers linebacker Azeez Al-Shaair, #51, tijdens het vierde kwartaal van een NFC-divisieronde in Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië, 22 januari 2023.
(Kyle Terada-USA TODAY Sports)

Terwijl Elliott de bal brak – hij werd snel overreden door een passrusher van de 49ers – liet Prescott snel vallen voordat hij naar rookie KaVontae Turpin gooide, die onmiddellijk werd geraakt om het spel te beëindigen. De lineman van Turpin kon Jimmie Ward niet snel genoeg bereiken voor het blok, en het was gemakkelijk voor de ervaren cornerback om de deal te bezegelen.

Het toneelstuk was online zwaar bekritiseerd. McCarthy legde uit dat het resultaat niet was wat ze in gedachten hadden.

COWBOYS-FANS VECHTEN TERWIJL ZE BEKIJKEN TEAM VERLIEZEN VAN 49ERS IN PLAYOFF-SPEL

Dallas Cowboys quarterback Dak Prescott, #4, loopt tijdens het tweede kwart van een NFC-divisieronde tegen de San Francisco 49ers in Levi's Stadium in Santa Clara, Californië, 22 januari 2023.

Dallas Cowboys quarterback Dak Prescott, #4, loopt tijdens het tweede kwart van een NFC-divisieronde tegen de San Francisco 49ers in Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië, 22 januari 2023.
(Kyle Terada-USA TODAY Sports)

“Ja, het kwam niet op gang”, zei McCarthy via NBC Sports Bay Area. “Ik wil er echt niet in detail op ingaan, maar dat was duidelijk niet het plan. Het is duidelijk een gadgetspel of wat dan ook. Het is een oproep voor de laatste speelsituatie die we oefenen.”

Dallas werd ook onder de loep genomen vanwege zijn klokbeheer in de playoff-nederlaag van vorig seizoen tegen de 49ers.

Prescott rende door het midden om meer afstand te krijgen voor een mogelijke laatste seconde, maar de klok liep af en de 49ers vierden feest.

Dallas Cowboys-hoofdcoach Mike McCarthy spreekt op een persconferentie na een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tegen de San Francisco 49ers in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.

Dallas Cowboys-hoofdcoach Mike McCarthy spreekt op een persconferentie na een NFL-divisieronde playoff-voetbalwedstrijd tegen de San Francisco 49ers in Santa Clara, Californië, zondag 22 januari 2023.
(AP Foto/Tony Avelar)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Cowboys hebben het NFC-kampioenschap sinds het seizoen 1995 niet meer gehaald.

Scott Thompson van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport.

Previous articleTurkije zal zich verzetten tegen het Zweedse lidmaatschap van de NAVO nadat de koran in Stockholm is verbrand
Next articleCOVID-uitbraak in China besmet 80% van de bevolking

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.