Home Latest Headlines Ministerie van Justitie ‘speelde politiek’ met Trump dwong AG Garland’s hand in...

Ministerie van Justitie ‘speelde politiek’ met Trump dwong AG Garland’s hand in Biden-documenten, zegt Andy McCarthy

19
0

In een tumultueuze week voor de regering-Biden koos procureur-generaal Merrick Garland een speciale raadsman om geheime documenten te onderzoeken die op verschillende locaties waren gevonden en banden hadden met president Biden, waaronder de garage bij zijn huis in Wilmington.

Op “Cavuto LiveAndy McCarthy, medewerker van Fox News, voerde zaterdag aan dat de “politieke” stappen van de regering-Biden tegen de voormalige regering-Trump de reactie van Garland op de geheime documenten van Biden “dwong”.

JIM JORDAN LANCEERT EERSTE ONDERZOEK ALS GERECHTELIJKE VOORZITTER NAAR BIDEN GERUBRICEERD DOCSSCHANDAAL

ANDY MCCARTHY: Ik denk dat de eerste echt een politieke beslissing was van Merrick Garland. En zoals voorzitter Coleman net zei, het dwong zijn hand op de tweede, wat gebeurt als je politiek speelt. Er is eigenlijk geen goede reden voor Biden Ministerie van Justitie om een ​​speciale raadsman te hebben om voormalig president Trump te onderzoeken. Het belangenconflict dat inherent is aan de situatie van de speciale aanklager, doet zich voor wanneer het ministerie van Justitie zijn eigen administratie en in het bijzonder zijn eigen president moet onderzoeken. Maar wat hier gebeurde, is duidelijk dat Garland en waarschijnlijk verwachtte Biden dat Trump zou worden aangeklaagd in verband met de Mar a Lago-documenten, en ze wilden afstand nemen van die beslissing of op zijn minst de illusie projecteren dat ze er afstand van zouden nemen. En dat was de bedoeling van die speciale raad hebben. En natuurlijk, omdat ze dat deden, is de volgende dominosteen dat als je een onderzoek naar Biden hebt en je deze explosieve onthullingen hebt, hij op dat moment echt geen keus had.

Previous articleWat weten we over nieuwe COVID-variant XBB.1.5? | Nieuws over de pandemie van het coronavirus
Next articleMeer geheime bestanden gevonden bij Biden thuis: White House | Joe Biden-nieuws

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.